Toata lumea s-a uitat la anuntul asta de pe eBay, dar nimeni n-a observat altceva decat ce e in fundal. Putini au fost cei care s-au uitat la produs, si nu la tanara din fundal, care, in fustita ei mini, se apleaca la calculator rusinos de mult. Nu se stie daca vanzatorul a introdus-o intentionat pe fata in anunt, dar, daca a fost asa, strategia lui de marketing se dovedeste a fi cat se poate de proasta, pentru ca bicicleta nu numai ca nu a prea avut potentiali clienti, dar s-a vandut pentru mai putin de 40 de euro, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Vrei sa stii cand vei muri? ADN-ul tau detine aceasta informatie. Oamenii de stiinta sustin ca speranta de viata a unei persoane este scrisa in ADN-ul acesteia si se poate masura imediat dupa nastere. Varsta pana la care poate trai o persoana se poate calcula in functie de marimea telomerului, o regiune de ADN-ul repetitiv situat la capatul fiecarui cromozon liniar, potrivit Daily Mail. Pana acum, oamenii de stiinta stiau doar ca telomerul poate fi scurtat de vicii si stres, dar in urma unor cercetari pe cinteze, cea mai comuna si apropiata de om specie de pasari din Australia, si este prima care analizeaza lungimea telomerului la intervale regulate pe parcursul unei vieti, scrie Libertatea.

Chinezii au solutii anti-teroristi: stewardesele au luat lectii de arte martiale! China Eastern Airlines a gasit o modalitate inedita sa isi apere mai bine pasagerii in caz ca sunt atacati de teroristi: si-au pus stewardesele sa ia lectii de arte martiale pentru a potoli orice pasager violent, care poate reprezenta un pericol pentru cei din jur. 20 de insotitoare de bord au absolvit cursul in luna decembrie a anului trecut, urmand ca pana in februarie 2012 sa creasca numarul la 450, scrie Cancan.

"Mi-am pierdut virginitatea de doua ori!" Afla cum a fost posibil! Hazel este una dintre putinele femei din lume care are doua vagine. Numai una dintre-o mie de reprezentate ale sexului frumos se pot bucura (?) de acest lucru. Chiar daca face haz de necaz, tanara care a aflat la 18 ani, in urma unui control ginecologic ca are doua vagine, poate sa aiba si probleme. E mai predispusa la cancer si e posibil sa aiba o sarcina cu probleme, scrie Libertatea.

Un thailandez a demonstrat ca dragostea nu moare niciodata! S-a insurat cu cadavrul iubitei. Chadil Deffy, in varsta de 28 de ani, este un thailandez cu o poveste emotionanta. Director de programe la o televiziune locala, numele barbatului a ajuns pe buzele tuturor dupa ce s-a insurat cu cadavrul iubitei, Sarinya Kamsook, care a murit in urma unui accident in trafic. Cei doi, din Surin, formau un cuplu de 10 ani, dar nu apucasera sa-si uneasca destinele. Chadil a transformat inmormantarea iubitei intr-o ceremonie de nunta, unde au fost invitate rudele si prietenii cuplului, scrie Cancan.

Picteaza tablouri intr-un timp record, cu degetul! Fabian Gaete Maureira este un artist din Chile care face lucruri incredibile cu degetele lui, cu care picteaza peisaje, portrete, munti si cascade. Pictorul poate desena orice, in numai 3 minute, doar cu degetele. Datorita talentului sau, Fabian a ajuns celebru in toata lumea, scrie Click.