Cel mai penibil moment de striptease! Razi cu lacrimi. De ziua lui, un barbat din Rusia a avut parte de un numar de striptease nemaipomenit! Spunem asta pentru ca in loc sa se bucure de formele domnisoarei pana la sfarsit, punctul culminant nu a mai venit din cauza ca fata s-a blocat in timp ce dansa. Razi cu lacrimi nu altceva! Barbatului i s-a pregatit tot tacamul: un tort pe masa, muzica in ambient si o stripteusa foarte sexy. Ce sa mai, ce mascul nu si-ar dori sa aiba macar o aniversare in felul asta... Sau nu!... Dupa ce a inceput sa danseze, pentru ca numarul de striptease sa fie complet, fata a vrut sa scape de rochita transparenta cu care era imbracata. A vrut sa se aseze pe masa, iar din greseala s-a pus cu funduletul pe tortul sarbatoritului. Momentul a devenit penibil, iar barbatul si-a pus mainile in cap cand a vazut ca fata nu are niciun talent, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Iubita ta nu are sani si fund deloc? Uite ce chestie "made in China" poti sa-i cumperi. Chinezii au inventat un sutien-minune care nu doar ca scoate in evidenta sanii si creeaza un decolteu care atrage privirile barbatilor, dar mai si ajusteaza postura pentru a evidentia fesele celei care il poarta. Articolul de lenjerie intima arata ca un body si are in componenta un siret special, care, printr-o simpla strangere, apropie sanii si "corecteaza" decolteul celei care il poarta. Astfel, bustul arata mai generos si mai spectaculos decat l-ar face un simplu sutien. Mai mult, partea inferioara a acestui articol vestimentar are si ea avantajele ei: are un efect de lifting instant asupra feselor, iar cea care il poarta se va bucura de un posterior mai frumos, dupa cum ni se prezinta in acest filmulet. Asa ca, indiferent daca femeia are sanii mici, acest articol vestimentar i-ar face mai frumosi, deoarece le face un decolteu perfect, anunta Cancan.

Un pastor din SUA transmite in direct din dormitorul sau pentru credinciosi. Pastorul din Texas, care in urma cu ceva vreme si-a provocat enoriasii sa faca sex 7 zile la rand, a venit acum cu o noua idee: "Sexperiment". Ed Young isi va instala in dormitor o camera web si va transmite 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Pastorul Ed Young si sotia lui, Lisa, au devenit cunoscuti in toata tara datorita stilului inovator prin care discuta cu enoriasii despre sex si religie, scrie site-ul nbcdfw.com. Ed explica pe site-ul sau ca vrea sa promoveze o viziune biblica a sexului. Pe timpul experimentului, cei doi soti vor sta intr-un pat, din incinta bisericii, si timp de 24 de ore ei vor da interviuri, vor vorbi pe Skype cu prieteni din intreaga lume si vor discuta despre sexul in casnicie din punct de vedere biblic. Prin acest experiment, pastorul spune ca sotii isi construiesc intimitatea. Evenimentul va incepe vineri la ora 6 a.m. (ora locala). In urma cu patru ani, pastrorul a avut o alta idee la fel de inedita. El a lansat o provocare cuplurilor casatorite sa faca sapte zile la rand sex, informeaza Click.

Incredibil ce face acest barbat cu penisul! Un individ se da mare pe internet cu ceea ce poate sa faca pe ritmurile muzicii cu penisul sau. Daca la inceput te impresioneaza, apoi te dezamageste cumplit. Simpatic, cu putina barba, imbracat lejer in trening, individul ne da de inteles ca poate sa danseze fara a face mult efort. El da din... penis. Si dupa miscari pare foarte dotat. La inceput, ai impresia ca barbatul chiar are un talent ciudat si incitant. Dupa primele secunde, insa, parca penisul sau se misca anormal... Atunci realizezi ca de fapt nu este organul sau sexual cel care se misca pe ritmurile muzicii. Barbatul are cu siguranta un... obiect lung, rigid, in pantaloni, scrie Libertatea.

Cel mai politicos jaf al tuturor timpurilor! L-a rugat pe vanzator sa goleasca casa de bani. De cateva ore, circula pe Internet inregistrarea unui jaf, descris ca fiind cum nu se poate mai "politicos". Felul in care decurge acest jaf, insa, arata o noua dimensiune a crizei economice in SUA, unde oamenii recurg, in disperare de cauza, la gesturi extreme, pentru a-si putea intretine familiile. Pe scurt, un american intra intr-un magazin si isi cumpara cafea. Dupa ce primeste paharul si plateste, scoate un pistol si ii explica batranului vanzator, cu vocea gatuita de emotie, ca este vorba despre un jaf. Dialogul hot-victima este absolut incredibil si nu are nevoie de niciun comentariu, anunta Cancan.

A transformat bucataria intr-un instrument muzical urias! Un "mic geniu" in fizica s-a gandit sa-si transfome bucataria intr-un instrument muzical deosebit. Stephen J. Anderson este un compozitor de muzica de film, care traieste la Los Angeles. Pasiunea lui cea mai mare este sa creeze muzica din orice. Tanarul a conectat diferite aparate electrice la lucrurile pe care le avea in bucatarie, precum farfurii sau pahare, si a creat un instrument muzical complex. Cu toate ca i-a luat mai mult timp decat se astepta sa conecteze lucrurile intre ele, la final Stephen a fost mandru si surprins ca i-a iesit experimentul, informeaza Click.