Glume din armată! Un soldat s-a masturbat cu un gel de încălzire şi i-a luat penisul foc. Glumele între băieţi pot avea, uneori, consecinţe dureroase. Un soldat american a decis să-i facă o farsă unui coleg de-al lui din unitate şi să-i înlocuiască lubrifiantul pe care îl folosea când se masturba cu un gel cu efect de încălzire, indicat pentru dureri musculare. Ceea ce a urmat a fost, judecând după reacţia păcălitului, chinuitor! Bărbatul a luat-o razna de-a dreptul şi a ieşit pe hol urlând şi gata să-şi linşeze colegul, scrie Cancan (Video)

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Incredibil: In momentul naufragiului, pe Costa Concordia se canta "My heart will go on", coloana sonora asigurata de Celine Dion in "Titanic"! Unul dintre supravietuitorii de pe Costa Concordia a dezvaluit ca in momentul ciocnirii de stanci a vasului de croaziera, intr-unul dintre restaurantele de pe vas se auzea melodia My Heart Will Go On, una din piesele care au asigurat coloana sonora a superproductiei Titanic, realizata in 1997 de catre James Cameron, scrie Jurnalul National

A jefuit o banca sa-si puna silicoane. Considera ca nu are succesul colegelor ei la clienti pentru ca nu era la fel de "dotata". Asa ca s-a hotarat sa faca rost rapid de bani sa-si puna silicoane.Asa ca i-a dat telefon iubitului ei, intr-o seara cand sertarele bancii colcaiau de bani, in momentul in care paza era formata dintr-un batranel de 60 de ani. Jorg Franz, 26 de ani, a intrat cu o pusca in banca si, dupa ce i-a amenintat pe cei prezenti, a reusit sa fure 95.000 euro, bani suficienti pentru 19 implanturi de silicoane. Cei doi au fost prinsi si condamnati la trei ani de inchisoare, scrie Click.

Un barbat s-a casatorit cu o moarta si a aratat lumii imaginile. Un producator de televiziune s-a casatorit cu iubita sa decedata, in cadrul unei ceremonii ale carei fotografii le-a postat ulterior pe Facebook. Producatorul TV Chadil Deffy, cunoscut si ca Deff Yingyuen, s-a casatorit cu iubita sa decedata, Ann Kamsuk, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Thailanda, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.ro.

Un chinez cu limba de 25 de cm nu a mai inchis gura de 21 de ani. Un barbat din provincia chineza Shaanxi sufera de o boala rara care nu i-a mai permis sa inchida gura de 21 de ani. Wang Youping, acum in varsta de 34 de ani, este posesorul unei limbi care atinge 25 cm in lungime, este lata de 10 cm si are o grosime de 7 cm. Din cauza dimensiunilor impresionante ale limbii sale, dintii barbatului au fost fortati sa se alinieze aproape orizontal, citim pe totulredus.ro. Problemele au aparut la varsta de 6 ani, cand fata barbatului a inceput sa se umfle, iar pana la varsta de 13 ani situatia se agravase intr-atat incat omul nu mai putea inchide gura.

Pe tobogan, printre rechini. Un hotel cu acvariu de 30 de milioane de dolari, din Las Vegas, le ofera clientilor posibilitatea de a fi fata in fata cu rechini-monstru. Oaspetii pot trai o experienta extraordinara gratie unui tobogan care merge prin acvariu, de o parte si de alta a geamurilor care despart acvariul de tobogan inotand 16 rechini din cinci specii diferite. Acvariul respectiv, cu 760.000 de litri de apa, are 300 de vietati marine, scrie Cancan.