Fata asta isi misca senzational fundul. Nu rata un dans extraordinar! Clipul a fost realizat in urma cu o luna, insa pe internet a aparut abia saptamana trecuta. In doar 7 zile, video-ul a strans peste un milion de vizualizari. Nicola Meninno si frumoasa lui dansatoare s-au miscat surprinzator de bine pe melodia "Nao Me Toca", care apartine cunoscutului cantaret Anselmo Ralph. Cei doi le-au aratat celor prezenti cat de talentati sunt in ale dansului, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Google, Facebook, Twitter. Cum aratau gigantii internetului la inceput. Lumea WWW-ului nu mai poate fi conceputa, in prezent, fara cateva nume. Google, spre exemplu, a devenit un concept atat de incetatenit in limbajul internaut, incat a ajuns si verb - cum este cazul in limba engleza, "to google", sau a expresiei romanesti "a da (pe) google". La fel si Facebook sau Twitter, doua retele de socializare care au schimbat internetul si, intr-o mare masura, interactiunea umana. YouTube, de asemenea, a revolutionat industria divertismentului si chiar si pe cea a mass-media. Cum aratau, insa, Google, YouTube, Facebook, Twitter, Myspace si Amazon la inceputurile lor? Cand a fost lansat, in 1998, logoul Google avea un semn de exclamare la sfarsit si se mandrea ca indexeaza 25 de milioane de pagini. Acum, acest numar a ajuns la 25 de miliarde, anunta Cancan.

Moment jenant la TV: dezbateri politice cu scene de sex pe fundal. In timp ce discutiile se incinsesera in studio, pe monitorul din spatele unuia dintre invitati se desfasurau scene si mai fierbinti. Moderatorul emisiunii "Scotland Tonight" de la postul STV invitase doua voci importante ale laburistilor pentru o discutie asupra situatiei actuale de la varful principalului partid de opozitie din Marea Britanie. In timp ce Dan Hodges, un cunoscut blogger, isi exprima opinia in privinta liderului Labour Party, Ed Miliband, pe ecranele din studio se difuza o scena de sex. Se pare ca imaginile faceau parte din serialul "Shameless", difuzat la aceeasi ora pe Channel 4. Blonda topless de pe unul dintre monitoare le-a atras atentia unora dintre telespectatori, chiar daca transmisia nu a durat decat cateva secunde, iar plangerile au inceput sa curga. Insa, potrivit "Daily Record", angajatii postului de televiziune au observat intamplarea abia cand au urmarit inregistrarile. "Din pacate, intr-un studio de stiri avem monitoare prezentand diverse canale tv", s-a scuzat unul dintre acestia, informeaza Click.

Simte-te ca un rege pe toaleta iPoo. Pentru ca multi dintre posesorii produselor Apple nu renunta la ele nici atunci cand merg la toaleta, designerul Milos Paripovici s-a gandit sa realizeze o toaleta care sa arate exact ca unul din simbolurile Apple. El insusi un mare consumator de tehnologie s-a jucat putin cu imaginatia a creat iPoo, toaleta care seamana perfect cu un mar. Astfel, fanii produselor Apple vor putea avea inca un "mar" in colectia lor. "Unii ar putea crede ca toaleta mea arata exact ca un logo Apple, dar nu este adevarat, are doar forma ideala pentru scopul in care a fost creata. Desi este alba si dotata cu un buton, nu inseamna ca este un dispozitiv de-al lor", explica artistul, scrie Libertatea.

O romanca de 10 ani a furat bijuterii de 50.000 de euro din Franta! O fetita de 10 ani este autoarea unor furturi de bijuterii dintr-un orasel din vestul Frantei. Romanca a fost prinsa dupa ce a fost implicata in circa noua astfel de jafuri. Reprezentantii politiei si ai jandarmeriei franceze sustin ca fata a furat bijuterii in valoare de circa 50.000 de euro, scrie "Le Courrier de l'Ouest", citat de "Adevarul". Micuta a fost plasata intr-un camin, dar a reusit sa fuga. Ea este cautata acum de oamenii legii, anunta Cancan.

Ei sunt cei mai ciudati oameni din lume! Exista printre noi oameni speciali, numiti de ceilalti ciudati sau bizari. Si asta pentru ca locuiesc in locuri stranii sau au un stil de viata iesit din comun, unii nu sunt in viata, ci declarati morti de oficiali. Va prezentam mai jos o lista cu cei mai ciudati oameni din lume. In varsta de 60 de ani, Thai Ngoc sustine ca nu a mai inchis un ochi din 1973, cand a avut febra, iar de atunci a numarat un numar infinit de oi, dar tot nu a reusit sa adoarma. "Nu stiu daca insomnia mi-a afectat starea de sanatate. Sunt inca sanatos si apt de munca", spune barbatul. "Sotul meu avea un somn bun, dar acum nici macar alcoolul nu-l poate adormi", sustine sotia barbatului, informeaza Click.