Bruneta asta are cel mai tare fund: sparge nuci intre fese! Uita-te daca nu crezi sa vezi ce-i iese! Uimitor! Bruneta asta super tare reuseste sa sparga nuci intre fese. Pare greu de crezut, dar la cat merge la sala, se pare ca lucrat bine fundul. Abia iesita de la dus, intr-o lenjerie intima neagra foarte sexy, frumoasei brunete i se face pofta de nuci, alimente foarte sanatoase, de altfel, si pentru ca ii este mai la indemana sparge nuca intre fese si apoi mananca, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mirese surprinse in pozitii in care doar mirii ar trebui sa le vada. Galeria de fotografii de mai jos te pune cu siguranta in incurcatura: sa razi sau sa plangi. Unele dintre poze sunt de-a dreptul haioase, pe cand altele sunt chiar "infricosatoare". Tinerele au fost surprinse de obiectivele aparatelor foto in ipostaze care mai de care mai jenante. Cu toate ca se presupune ca personajul principal de la orice nunta este mireasa, unele dintre ele au reusit sa concureze cu brio pentru rolul de "cea mai penibila", anunta Click.

Da, ea chiar are sanii de 3 ori mai mari decat capul! O blonda trecuta de prima tinerete isi arata sanii imensi. Sunt atat de mari incat te coplesesc si ramai mut in timp ce si-i framanta cu mainile. Nu e vreo frumusete, dar nici nu iti vine sa intorci privirea cand apare. Blonda din filmulet are, probabil, unii dintre ce mai mari sani naturali din lume. Nu e gresit sa spui ca ii are de trei ori mai mari decat capul, fiind astfel disproportionala. Totusi, barbatii si, de ce nu, femeile, carora le plac busturile impresionante vor privi cu incantare cum blonda matura isi framanta bustul si il afiseaza fara jena in fata camerei de filmat. Nu poti insa sa nu te intrebi daca nu o doare spatele de la ei, pentru ca inevitabil trebuie sa ii care zi de zi dupa ea, informeaza Libertatea.

Liderii lumii, costumati in fel si chip! Respect sau maimutareala? Intr-o era a diversitatii si a corectitudinii politice, sefii de stat se ingramadesc sa demonstreze cat de deschisi sunt fata de alte culturi. Fie ca este vorba despre un summit sau o vizita oficiala, acestia pun pe ei orice costum traditional le gasesc consilierii de imagine si ies in fata presei, a localnicilor sau a omologilor, mandri de transformarea lor. "Cand esti la Roma, poarta-te ca romanii", spune un dicton vechi de mai bine de 16 secole. Vorba pare sa fi devenit slogan pentru multi lideri contemporani, care au imbracat straiele traditionale ale altor popoare de cate ori au avut ocazia sa mearga intr-o vizita in strainatate sau sa participe la o conferinta internationala, scrie Cancan.

O bunicuta de 90 de ani, oarba si aproape surda, se rupe in dansuri. Jeanne Harr, o bunicuta in varsta de 90 de ani, danseaza pe melodii ca "Party Rock Anthem" a trupei LMFAO, "Moves Like Jagger" a celor de la Maroon 5 sau "Baby" cantata de Justin Bieber. Adam Forgie, nepotul femeii, a postat pe Youtube filmuletele cu dansurile, iar bunica a devenit deja vedeta. "Numele meu este Adam Forgie. Locuiesc cu bunica mea si am grija de ea. Este oarba si nici nu aude prea bine, iar unul dintre putinele lucruri care o face fericita este sa danseze", a scris Adam despre bunica lui, care a devenit un adevarat star. Dupa aparitia filmuletelor pe YouTube, femeia a fost invitata si la unele emisiuni televizate din Statele Unite, ea afirmand ca iubeste dansul si nu i se pare ceva anormal sa danseze la aceasta varsta, anunta Click.

Vibratorul care le vindeca pe femei de romantism! Femeile vor romantism. Ele nu fac sex, ci dragoste. Vor sentimente, discutii inutile si interminabile cu partenerii lor. Dar, oare, nu se satura la un moment dat? Daca au un vibrator emotional li se ia de romantism. O femeie singura intra intr-um sex-shop. Vrea sa-si cumpere un vibrator, dar are nevoie de ceva romantic... Atunci, vanzatorul ii recomanda vibratorul emotional. Fata il cumpara, merge acasa, il foloseste, iar la final, falusul de plastic incepe sa-i vorbeasca. E romantic, ii face complimente, ii lauda florile din vaza... Ce mai! Este amantul ideal, mai tare decat orice barbat. A doua zi de dimineata ii duce micul dejun la pat, dar se supara putin atunci cand ea pleaca la serviciu. O suna sa o cheme la masa, ea se enerveaza si ii inchide telefonul. Satula pana peste cap de pretentiile si romantismul vibratorului emotional, femeia isi face un iubit. Atunci, vibratorul face o criza de nervi, tipa, tranteste mobila si se simte inselat, informeaza Libertatea.