Detaliul care a reusit sa scarbeasca pe toata lumea! Cu siguranta, bruneta din fotografie se astepta la alta reactie atunci cand s-a lasat fotografiata doar in bikini, in cada. S-a machiat strident, si-a pus cele mai bune bijuterii si chilotii cei mai mici, a zambit spre camera, dar a uitat un detaliu foarte important. In apa in care se balaceste senzual pare sa se fi imbaiat mai degraba un tractorist plin de noroi decat o domnisoara cu pretentii. Cum era de asteptat, gafa a fost imediat speculata, iar fotografia a fost share-uita de sute de utilizatori, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost inventat vinul cu aroma de meteorit. Un britanic, astronom si vinificator, a inventat vinul cu infuzie de meteorit, informeaza Huffington Post. Desi suna ciudat, creatorul bauturii sustine ca a folosit un meteorit vechi de 4,5 miliarde de ani, provenit de la un asteroid localizat intre Marte si Jupiter. Ian Hutcheon a creat un Cabernet Sauvignon cosmic, obtinut la propria crama din Cachapoal Valley, Chile. Britanicul a cules strugurii si i-a lasat la fermentat 25 de zile, apoi i-a supus fermentarii malolactice pentru un an, timp in care meteoritul a stat la "marinat" alaturi de vin. Ulterior, vinul rezultat a fost amestecat cu o sticla de Cabernet Sauvignon, scrie Gandul.

Tricoul asta costa cat doua automobile Ferrari. Compania Superlative Luxury a scos pe piata un tricou de mare fita. Cesta este facut din bumbac organic 100% si este perfect chiar si pentru pielea sensibila. Insa nu acesta este motivul pretului exorbitant pe care il are, respectiv 400.000 de dolari. Aceasta suma, echivalenta cu pretul a doua automobile Ferrari, este justificata de faptul ca tricoul cu pricina este decorat cu 16 diamante - opt albe si opt negre, foarte rare, scrie Cancan.

Cel mai scump sandvis din lume. Un restaurant din Vancouver vinde cel mai scump hot dog din lume. Se numeste Dragon Dog si costa 100 de dolari (340 de lei). Proprietarul localului spune ca noul hot dog este pe cat de scump, pe atat de delicios. Preparatul contine coniac "Ludovic al 13-lea", vechi de un secol, o sticla din aceasta bautura costand peste 2000 de dolari (6.071 lei). Printre alte ingrediente se numara carne de vita Kobe, preparata in ulei de masline si de trufe, homar proaspat si un sos picant pe care bucatarii il tin secret, scrie Click.

Un copil s-a nascut cu ochi de pisica! Doctorii care l-au studiat pe baiat spun ca poate "sa citesca perfect fara nicio lumina si vede la fel de clar ca oamenii normali in timpul zilei". Nong s-a nascut cu luekodermie, o anomalie care ofera ochilor sai o sensibilitate deosebita la lumina, dar acestia au si mai putin pigment protector, ceea ce inseamna ca ar putea sa aiba probleme la expunerea la soare. Mai mult, ochii baiatului stralucesc in intuneric. Desi parintiilor lui Nong li s-a spus ca acesta va avea ochi normali odata cu trecerea anilor, acest lucru nu s-a intamplat, scrie Cancan.