A tiparit celebrul roman "Moby Dick" pe suluri de hartie igienica! Uite cum arata! Un utilizator de pe site-ul eBay vinde un exemplar inedit al celebrului roman "Moby Dick". Americanul din Florida, cunoscut sub porecla "The Heppcat", a tiparit opera pe suluri de hartie igienica, pe care acum le scoate la licitatie, contra sumei de 640 de lire sterline. Ideea i-a venit dintr-o gluma. Americanul se amuza impreuna cu un prieten pe seama faptului ca hartia igienica ar trebui sa aiba instructiuni de folosire. El s-a gandit ca ar fi interesant sa tipareasca romanul "Moby Dick" al autorului Herman Melville pe sulurile folosite, in mod normal, pentru igiena. Astfel, americanul a tiparit romanul de 822 de pagini pe mai multe suluri de hartie igienica, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ai purta asa ceva? Moda masculina horror, la Paris. Noua colectie masculina a designerul american Thom Browne a socat asistenta la Saptamana Modei de la Paris. In viziunea creatorului de moda din Statele Unite, eleganta masculina are accente horror. Browne considera ca un barbat elegant trebuie sa arate ca un hibrid intre Frankenstein si un "unchi Fester" daltonist. Comparatia nu este de loc fortata, mai ales daca tinem cont de faptul ca Browne a recunoscut ca s-a inspirat din filme celebre, precum "Road Warrior", "Rocky Horror", "Blade Runner", "The Longest Yard", "Despicable Me" sau "The Incredibles", anunta Click.

Dezmat total in direct! O prezentatoare isi da jos chilotii. Reactia colegului ei face totii banii. In primul rand, prezentatoarea TV are o tehnica remarcabila: in doar cateva clipe si din numai cateva miscari sigure, ea ramane fara chiloti. Asta se intampla in chiuiturile, aplauzele sau - dupa caz - strambaturile fals pudice ale celor care asista la show. Desigur, prezentatoarea face demonstratia pe cea mai potrivita piesa pentru un asemenea numar: You can leave your hat on. Dintre multe momente TV asemanatoare, in care prezentatoarele se dezbraca - unele chiar de tot - acesta se remarca, inainte de orice, prin tehnica, informeaza Libertatea.

A devenit mama la 53 de ani, desi lua anticonceptionale! Britanica Debbie Hughes, in varsta de 53 de ani, a devenit mama, desi singurii copii pe care se astepta sa ii mai creasca la aceasta varsta erau cei ai fiului sau cel mare. Ea a ramas insarcinata pe cale naturala, desi folosea anticonceptionale. Momentul in care a aflat ca asteapta un copil s-a petrecut atunci cand, tachinata de fiul ei ca ar putea fi insarcinata din pricina kilogramelor in plus pe care le acumulase, femeia a efectuat un test de sarcina. "Am dat deja nastere la trei copii si credeam ca acele zile s-au incheiat pentru totdeauna", a explicat proaspata mama, scrie Cancan.

La 85 de ani, s-a luptat cu un elan. Are 85 de ani si mai putin de 45 de kilograme, insa e extrem de curajoasa. O femeie s-a luptat cu un elan, ca sa-si apere sotul ranit, cu care e casatorita de 40 de ani. Dorothea Taylor asteapta in camion cand a auzit cainii latrand foarte tare. Cand s-a coborat din masina, a vazut un elan lovind ceva cu coarnele lui. Atunci, a realizat ca ceva nu e in regula. "Am crezut ca vrea sa-l omoare pe Fellar, cainele nostru batran", a povestit femeia ziarului Anchorage Daily News. A fugit la masina, a luat o loapta si s-a repezit la animal. Cu ajutorul cainelui ei, batrana a reusit sa-l faca pe elan sa plece. "Apoi am vazut ca elanul nu voia sa-l omoare pe Fellar, incerca sa ajunga la sotul meu", a mai spus femeia, anunta Click.

Ce gust are ochiul de om? Citeste povestea terifianta a unui canibal! Tyree Lincoln Smith, un american de 35 de ani, a fost arestat zilele trecute dupa ce a omorat un om si a mancat bucati din el. Canibalul a povestit ce gust are ochiul de om. Potrivit cotidianului Huffington Post, Tyree a omorat un barbat, strivindu-i capul. Apoi, in timp ce din cadavru se scurgea sangele, canibalul a smuls un ochi de-al victimei si o bucatica de creier, pe care le-a mancat crude. "Are gust de stridie!", a declarat cu nonsalanta Tyree atunci cand a fost interogat de autoritati. Americanul nu a mancat toata carnea, fiind prea multa, ci a lasat cadavrul pe jos, prin camera, pentru a se descompune, informeaza Libertatea.