A intrat in direct fara sutien... si s-a vazut! Desi anunta temperaturi la limita inghetului, fata de la meteo a incalzit atmosfera prin costumatia abordata. Angajata postului tv Hessischer Rundfunk uitase sa-si puna sutienul pe sub bluza neagra transparenta, astfel ca, pe langa informatiile despre vreme, telespectatorii au primit si o lectie de anatomie pe viu. Barbatii din fata televizoarelor au primit cu zambetul pe buze vestea ca pe timpul noptii va fi ceata, iar in cursul zilei va ploua in partea de nord-vest a regiunii. Cu asa prezentatoare, ce mai conteaza ca temperatura de afara variaza intre -2 si 7 grade Celsius, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

L-au socat pe fotograf! Mireasa si domnisoarele de onoare si-au ridicat rochiile in fata aparatului! Pozele de la nunta raman o viata intreaga si e pacat sa nu ramai cu o amintire inedita din ziua nuntii. Asa s-a gandit si britanica din aceasta fotografie, care si-a convins domnisoarele de onoare sa-i faca o surpriza de zile mari fotografului care se pregatea sa faca o poza de grup. La un semn, fetele si-au ridicat rochiile, ramanand doar in chiloti. Si ca pozna sa fie completa, si-au personalizat bikinii, pe care au scris "bridesmade" (domnisoara de onoare). Si pe ai miresei era un mesaj, insa fonturile extrem de mici n-au fost vizibile de la distanta, fiind probabil destinate doar mirelui, anunta Cancan.

Corpuri de invidiat, dar fata strica totul. Cu unele fete, natura a fost ironic de darnica, sau de zgarcita. Trupurile lor de fotomodel ii fac pe multi sa le viseze: talie de viespe, sani minunati, picioare suple... Impresia se schimba insa radical atunci cand potentialul partener are neinspiratia de a le privi si chipul. Din pacate pentru ele, acesta este primul lucru care sare in ochi. Iar prima impresie conteaza! Cum putini barbati pot trece peste detaliul care strica totul, acestora nu le ramane decat sa le compatimeasca. Sau, de ce nu, sa incerce sa le descopere fetelor... frumusetea interioara, informeaza Click.

Femei pline de sange puse in caserole, ca niste bucati de carne. Trei femei foarte frumoase, aruncate pe strada, in California, in caserole. Parca erau bucati de carne gata de pus in tigaie. Fetele, aproape goale, pline de sange, iti dadeau o senzatie terifianta. Cum sa vezi asa ceva, cum sa concepi ca un om cu suflet, sperante si iubire in suflet poate ajunge intr-o caserola? Asa cum tu nu poti sa iti imaginezi cum un om poate fi omorat, pus in caserola sa aruncat pe un raft din supermarket, la fel reprezentantii PETA nu pot sa isi inchipuie cum animalele sunt omorate pentru carne, piele sau blana. Imaginile din California au fost socante, dar din fericire, cele trei fete sunt tefere, deoarece fac parte din PETA si au vrut doar sa traga un semnal de alarma, sa-si sustina punctul de vedere. Au ales un mod socant prin care sa protesteze, dar poate din acest motiv a fost si unul eficient, scrie Libertatea.

A stat doi ani in puscarie si s-a ales cu 22 de milioane de dolari. Americanul Stephen Slevin, de 58 de ani, din statul New Mexico, are in sfarsit motive de bucurie dupa ce a facut doi ani de puscarie pentru ca a condus sub influenta alcoolului, informeaza AFP. Si asta pentru ca statul american e obligat sa ii dea 22 de milioane de dolari despagubiri pentru incalcarea drepturilor constitutionale. Printre abuzurile din perioada de detentie se numara si refuzul gardienilor de a-i oferi servicii stomatologice, iar barbatul a fost nevoit sa isi scoata singur doi dinti din gura. In plus el a fost tinut la carcera aproape tot timpul detentiei, anunta Click.

Nu vezi dublu! Ele chiar sunt cele mai sexy perechi de gemene din lume! Orice barbat intoarce capul dupa o femeie frumoasa, oriunde s-ar afla aceasta. Dar, cand vezi aceeasi femeie frumoasa in dublu exemplar, situatia sta si mai bine. Este cazul acelor femei frumoase si sexy care au surori gemene, evident, la fel de seducatoare ca si ele. CANCAN a facut o selectie a celor mai sexy gemene care, cu siguranta merita nu doar sa fie privite, ci si studiate indeaproape, informeaza Cancan.