Gafa unui prezentator TV! Vezi ce intrebare i-a pus unei invitate care s-a culcat cu 1.000 de barbati. Eamonn Holmes, prezentatorul unei emisiuni matinale de la postul de televiziune britanic ITV a scandalizat opinia publica din Anglia datorita dialogului pe care l-a avut cu o invitata. Prezentatorul TV vorbea cu Crystal Warren, o femeie de 42 de ani care sustine ca s-a culcat cu 1000 de barbati datorita dependentei ei de sex. In timp ce Crystal se plangea de faptul ca nu poate avea un serviciu din cauza bolii ei si a faptului ca simte in permanenta nevoia de sex, Holmes i-a pus femeii o intrebare extrem de indrazneata, scrie Daily Mail. "Daca tot simti nevoia sa faci sex de cinci sau sase ori pe zi, de ce nu-ti faci o afacere din asta?", a intrebat el, sugerandu-i lui Crystal ca ar trebui sa se prostitueze, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Clientii unui restaurant au lipit bacsisul pe pereti timp de 27 de ani. Tapet din 10.316 de dolari. Proprietarul unui restaurant din SUA a intrerupt o traditie foarte lunga si a dezlipit toate bancnotele lasate pe pereti de clienti de-a lungul vremii. Restaurantul lui Carl Schmidt este celebru in tot statul american Washington. De 27 de ani, fiecare client care i-a trecut pragul a lipit cate o bancnota pe pereti, si chiar si pe tavan, pana ce dolarii au ajuns sa atarne ca stalactitele intr-o pestera. Zilele trecute, batranul Schmidt a decis ca e vremea sa dezlipeasca "tapetul" si, dupa ce a numarat toti banii, a ajuns la frumoasa suma de 10.316 $, pe care a donat-o in intregime unei organizatii de cercetasi si unui spital pentru copii, anunta Cancan.

Spectacol grotesc la Urgente: Un barbat a ajuns cu un castravete imens in fund! Un barbat din Spania a ajuns pe masa medicilor chirurgi dupa ce si-a introdus, singur si de buna voie, un castravete in anus. Uneori imaginatia oamenilor poate depasi cele mai mari culme! De-a lungul timpului am auzit de fel si fel de cazuri bizare, iar multi dintre cei care s-au gandit la nebunii au ajuns pe patul de spital. Un barbat de origine spaniola a vrut sa-si satisfaca fanteziile sexuale, numai ca placerea s-a transformat in durere. El si-a bagat un castravete in fund, iar la final...surpriza...leguma i-a ramas intepenita in fund. Singura solutie a tanarului a fost sa apeleze la medici, care s-au chinuit minute bune sa-i scoata castravetele din anus, informeaza Click.

Uite cum erau testate vestele antiglont in anii '30! Pe site-ul livealeak.com a aparut astazi un filmulet in care se poate vedea cum erau testate vestele antiglont in anii 30. In imaginile filmate la Washington (SUA), se poate observa cum mai multi barbati, care poarta veste antiglont se lasa impuscati de oamenii legii chiar si de la numai cateva zeci de centimetri. Unii dintre "cobai" sunt atate de relaxati incat isi permit chiar sa fumeze in timp ce se trage in ei cu pistoale modelul P-38. La finalul inregistrarii, participantii la experiment strang mana politistilor, mandri ca au putut sa testeze vestele-minune, scrie Libertatea.

Femeia obsedata sa aiba cat mai multi muschi: "Vreau sa ajung la 130 de kilograme". Rene Campbell, campioana engleza la culturism, este hotarata sa nu se opreasca din antrenament pana nu va cantari 130 de kilograme. Femeia este obsedata sa puna cat mai multa masa musculara pe ea. Ea cantareste in prezent in jur de 83 de kilograme si sustine ca nu se va opri pana cand nu-si va indeplini visul. Sportiva, in varsta de 35 de ani, se antreneaza la sala doua ore pe zi, cinci zile din sapte. Potrivit specialistilor, Rene sufera de bigorexie, inversul anorexiei, si din acest motiv motiv este obsedata de masa musculara. Consuma 4.200 de calorii pe zi. Dieta ei cuprinde: pui, orez si multe legume. "Nu ma opresc pana nu ma fac mare. Ma uit la baietii de la sala de sport care cantaresc 130 de kg si imi doresc sa fiu la fel de mare ca ei", a declarat Rene, anunta Cancan.

Masculii sa ia exemplu! Uite cum isi trateaza un cal... iubita! Daca ati crezut pana acum ca romantismul apatine rasei umane, este cazul sa va mai ganditi o data. Calul din imagini este dovada vie a faptului ca animalele pot avea grija de partenerele lor la fel cum o fac si oamenii. Gentil, animalul se chinuie sa deschida usa grajdului in care locuieste cu "iubita" lui, avand grija ca aceasta sa intre prima in "cuibusorul de nebunii", informeaza Click.