Pantof din 60 de kg de ciocolata. Opera. Pantofi si ciocolata - doua dintre dintre cele mai mari placeri ale femeilor au fost imbinate de niste sud-coreeni, care au trudit doua saptamani pentru realizarea unui pantof enorm... de dulce. Inalt de doi metri si lung de trei, pantoful este facut din 60 de kilograme de ciocolata alba si neagra si a fost expus intr-un magazin din Seul, spre marele chin al pofticiosilor, care pot doar sa-l priveasca, nu sa-l si manance, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Descoperire in Brazilia: Efortul pentru a construi "METROPOLA" din imagine rivalizeaza cu inaltarea Marelui Zid Chinezesc. Un oras subteran complex, populat candva de milioane de furnici, a fost descoperit in Brazilia de catre o echipa de cercetatori, scrie The Daily Mail. "Metropola" abandonata se intinde pe o suprafata de 50 de metri patrati si a fost construita pana la o adancime de opt metri. Un sistem sofisticat de "autostrazi" si drumuri de legatura asigurau candva ventilatia aerului, mancarea adunata de furnici fiind depozitata in mai multe gradini. Pentru a construi orasul, miliardele de furnici ale coloniei, considerata a fi una dintre cele mai mari din lume, au transportat 40 de tone de pamant pe o distanta echivalenta cu ceea ce ar insemna pentru un om un kilometru, scrie Gandul.

Michelle Obama face flotari in direct la TV! Prima doamna a Statelor Unite a castigat lejer, spre entuziasmul celor prezenti in public. Michelle Obama se afla in platoul emisiunii TV prezentate de Ellen DeGeneres atunci cand a acceptat inedita competitie. Michelle Obama este cunoscuta ca o adepta a unui stil de viata sanatos. Dezinvolta pe durata emisiunii, Michelle Obama a profitat de ocazie si s-a amuzat pe seama sotului sau, considerat un barbat cat se poate de ordonat, scrie realitatea.net. "Se crede foarte ordonat, dar are oameni care il ajuta. Eu ii spun ca nu el este cel ordonat, ci oamenii care ii strang sosetele! Aceia sunt oamenii ordonati!", a declarat Prima Doamna a Americii, scrie Cancan.

Fetelor, voi nu inghetati?Mai multe membre ale organizatiei FEMEN au protestat in fata Federatiei Internationale de Hockey de la Zurich. Acestea sustin ca in timpul Campionatului Mondial de Hockey este promovat turismul sexual si prostitutia. In ciuda tutuor neplacerilor pe care le intampina, tinerele activiste nici nu iau in calcul varianta renuntarii, ba dimpotriva, vor sa extinda activitatea Femen in Eurpoa de Est, scrie Libertatea.

O noua categorie: pitzi-mireasa. S-a dus la altar aproape topless. Unele insa sunt mai indraznete in drumul lor spre altar si, ca sa fie sigure ca toti ochii vor fi atintiti pe ele, isi cauta rochii cat mai inedite. Aceasta pare sa fi fost si intentia miresei din imagine, care si-a luat o rochie atat de decoltata, incat a aparut la nunta aproape topless. Ca sa nu mai existe niciun dubiu ca este mandra nevoie-mare de silicoanele ei, cu siguranta o investitie la fel de mare ca si limuzinele din fundal, mireasa si-a atarnat de gat un colier enorm, scrie Cancan.