Pozele care au interzis pe Facebook! Ce se intampla cand alcoolul scoate bestia din tine! Site-ul Facebook a banat cateva fotografii fierbinti ale unor tinere studente care si-au facut cap si au pozat in ipostaze indecente. Fetele tinere si timide prind curaj atunci cand beau peste limita si devin niste "bestii". Site-ul de socializare Facebook a interzis cateva fotografii in care tinerele studente, ametite bine de la alcool, si-au vindecat timiditatea si au pozat nud, demonstrand cat de bine se stiu ele distra, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie a nascut 11 copii odata! Vezi cum a reusit acest lucru. O femeie din India a reusit sa uimeasca intreaga lume. Ea a nascut 11 copii odata. Bebelusii au venit pe lume in urma unei operatii de cezariana care a durat mai multe ore la un centru medical din Surat, din regiunea Gurajat din India. Ea a putut ajunge la acest numar impresionant de copii cu ajutorul fertilizarii in vitro. Indianca va intra in Cartea Recordurilor si astfel a invins-o pe americanca Nadya Suleman care a dat nastere la 8 bebelusi, in 2009, anunta Cancan.

Cum se antreneaza femeile ninja din Iran. Peste 3500 de femei din Iran fac arte martiale si se pregatesc sa devina ninja, anunta televiziunea iraniana Press TV. Canalul iranian de televiziune Press Tv a realizat un reportaj de aproape 7 minute in care arata felul in care femeile-ninja iraniene se antreneaza. Popularitatea de care se bucura artele martiale in randul sexului feminin in Iran nu trebuie sa mire, pentru ca femeile din aceasta tara sunt impiedicate sa faca sport intr-un mod organizat sau care sa poata duca la performanta, informeaza Click.

A confundat scaunul din metrou cu WC-ul.Vezi cel mai scarbos gest petrecut intr-un mijloc de transport in comun! Probabil ca femeile de serviciu vor avea ceva de lucru dupa gestul scarbos al americanului. Fara cea mai mica jena, omul s-a descheiat la pantaloni, s-a pozitionat in fata scaunului din metrou si a facut pipi sub ochii celorlalti calatori. Mai mult, pe scaunul vecin era o sacosa in care se aflau cumparaturile barbatului si care riscau sa fie tinta jetului de urina. Cativa pasageri au filmat momentul, iar pe fundal se poate auzi cat de socati sunt de ceea ce vad in fata lor, scrie Libertatea.

Ultima fita in materie de pantaloni! La asta nu te asteptai! Si nu e vorba despre modelul de pe podium, ci perechea de pantaloni pe care o prezinta. Noua moda se pare ca este in materie de plastic, pentru sezonul ploios. Daca tot avem pelerine de ploaie si cizme de cauciuc, de ce nu am avea si o pereche de pantaloni pentru a ne plastifica de tot, anunta Cancan.

In burta asta au intrat 337 de aripi de pui. Incredibil! Japonezul de 32 de ani si doar 61 kg a stabilit un nou record mondial. E slab insa are o viteza la mancat mai ceva ca Flamanzila, din Harap Alb. Il cheama Takeru Kobayashi si sambata a "ras" 337 de aripioare de pui, in 30 de minute. Concursul national de mancat aripi WIP's Wing Bowl 20 a reunit sambata la start 26 de concurenti. Printre ei, campionul Jonathan Squibb si Takeru Kobayashi. Duelul dintre cei doi a uluit intreaga planeta, concursul din Philadelphia fiind difuzat de peste 50 de canale tv de sport. Daca Squibb a reusit sa infulece 271 de aripi, doborand recordul mondial de 255, Kobayashi a socat, informeaza Click.