Cum au impartit un biscuite o veverita si cateva vrabii. Un fotograf din Madrid a surprins o veverita care nu a renuntat in fata unor vrabii la biscuitele pe care il manca, scrie Daily Mail. "Veverita manca dintr-un biscuite pe care l-a gasit pe jos, iar pasarile au vazut-o din zbor si au incercat sa-i fure mancarea, dar nu au reusit. Veverita le-a ignorat eforturile, iar pasarile nu au reusit sa obtina mai mult de cateva faramituri", spune fotograful. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ultima fita: se poarta slapii cu iarba! Acestia au talpa din interior imbracata cu iarba, evident artificiala. Insa, chiar daca este artificiala, reprezentantii firmei care produce incaltarile respective sustin ca slapii te fac sa te simti ca si cum ai merge descult prin iarba proaspata. Se pare ca acesti slapi iesiti din comun vor fi marea fita a verii, scrie Cancan.

Au inceput sa rada si nu s-au mai oprit timp de sase luni. Povestea epidemiei de ras din Tanzania. Epidemia de ras din Tanzania (stat numit pe atunci Tanganika) si Uganda din 1962 a fost un fenomen de isterie in masa care nu a fost explicat pe deplin nici pana in ziua de astazi. Fenomenul a inceput pe 30 ianuarie 1962, la o scoala de fete din Kashasha. Rasul a pornit de la trei fete si s-a raspandit in intrega scoala. In cele din urma, scoala a fost inchisa din cauza ca profesorii nu-si mai puteau tine cursurile. Simptomele celor afectati au durat de la cateva ore pana la 16 zile. Rasul s-a imprastiat in mai multe orase, contaminand aproximativ 30.000 de persoane din Tanzania si Uganda. Epidemia de ras s-a incheiat abia dupa sase luni, scrie Realitatea.net

Hai la masa in cascada! Vezi aici cum arata cel mai ciudat restaurant din Filipine. O plantatie de cocos, o mica asezare rurala, un vulcan - respectiv Banahaw, un lac artificial creat de o mica centrala hidroelectrica, o cascada si un restaurant fix langa ea - asa poate fi descrisa pe scurt zona Villa Escudero din provincia filipineza laguna. Localul din cascada este principala atractie pentru turisti. Pe langa faptul ca se pot bucura de un peisaj absolut incantator si de preparate tradtionale, clientii restaurantului stau la mese care sunt asezate chiar langa cascada si isi pot balaci in voie picioarele in apa, relateaza Cancan.

Cel mai spectaculos lift din lume! Liftul cu pricina se afla in holul hotelului Radisson Blu si trece printr-un acvariu cilindric gigant inalt de 25 de metri. Acest acvariu are o capacitate de un milion de litri si gazduieste aproape 100 de soiuri de pesti. Astfel, oricine foloseste elevatorul are impresia ca face de fapt o scufundare in apele Oceanului. Liftul urca de la parter pana la ultimul etaj in aproximativ 5 minute, pentru ca pasagerii sa aiba timp sa admire pestii, informeaza Libertatea.