Pitipoancele care au speriat Estul! Rusia are propriile dive de sufragerie. Daca ati avut impresia ca pitipoanca este o specie care traieste doar pe plaiurile mioritice, va inselati. Desi natura le-a inzestrat cu un corp cat de cat atragator, unele rusoaice n-au fost multumite. Insa incercarile lor de a lua ochii masculilor le-a facut sa treaca de pragul grotescului. Unele dintre ele par a fi dormit la solar cu saptamanile, altele au recurs la "briz-brizuri" cu sclipici. Botul, ajutat sau nu de botox, este la moda si in Rusia. La fel si sanii scosi la inaintare, "ornati" cu bani sau medalioane cat roata carului. Combinatiile de culori folosite in vestimentatie ar oripila pana si un daltonist. Iar decorul este ales cu tot atat de "mult" gust: baia, o camera in dezordine sau incinta clubului in care "piti" isi face veacul, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un elev de liceu bea un litru de votca in 20 de secunde iar in zece minute isi vomita matele si cade mort sub banca in timpul orei. Un elev din Rusia incearca sa demostreze ca cetatenii acestei tari sunt rezistenti la alcool, dar nu i-a iesit figura si s-a imbatat rau dupa ce a baut un litru de votca in doar cateva minute. Chiar daca pare mai degraba tipul de elev silitor, acest baiat se pare ca are alte preferinte, si anume alcoolul. Dupa ce a baut un litru de votca, ca si cum ar fi baut apa, elevul a facut un adevarat spectacol in fata colegilor. Baiatul a vomitat pe banca si, desi voia sa plece acasa, ii era ingrozitor de greu sa stea in picioare, drept urmare a cazut sub banca. Chiar daca se afla in timpul orei de curs, acest lucru nu l-a impiedicat pe baiat sa rada si sa se simta in largului lui, stare conferita de bautura alcoolica, anunta Cancan.

Prezentatoare muscata de fata de un caine, in direct. Kyle Dyer, o prezentatoare din Denver, Colorado a avut un ieri un incident nefericit chiar in timpul emisiunii sale. Aceasta a fost muscata, in direct, de un caine pe care s-a aplecat sa il sarute. Animalul, un Mastiff angentinian pe nume Max, fusese adus in emisiune de stapanul sau. Proprietarul catelului a venit sa povesteasca cum Max petrecuse 20 de minute intr-un lac inghetat, pana ce a fost salvat de un pompier. Nimeni nu s-a asteptat ca animalul sa fie agresiv. In urma incidentului, prezentatoarea a fost transportata de urgenta la spital, informeaza Click.

Scarbos! Uite ce sa mananci de Valentine's Day ca sa faci sex cu scantei. Seara de Sfantul Valentin se doreste a fi una romantica si pasionala pentru indragostiti. Un bucatar britanic are o propunere bizara, cu proprietati afrodisiace spectaculoase, pentru partide de sex... cu scantei. Charlie Bigham a creat un produs de-a dreptul scarbos, dar care, spune el, are efecte incendiare pentru cei care vor sa faca amor de Ziua Indragostitilor si nu numai. Bucatarul britanic a inventat o placinta care are drept ingredient principal... testiculele de taur. Mancarea se vrea a fi una afrodisiaca la maxim, atat pentru el, cat si pentru ea. Placinta mai contine ginseng si o sa fie gatita special pentru ziua iubirii, scrie Libertatea.

Femei gravide in luna a 8-a defileaza in costume de baie. Se spune ca femeia gravida este frumoasa si radiaza in ultimele luni de sarcina. Chiar si asa majoritatea femeilor nu vor sa apara dezbracate "cu burta la gura" nici macar in fata oglinzii. Ei bine, cel mai probabil, niste barbati s-au gandit ca un concurs de miss cu femei insarcinate ar face furori in randul viitoarelor mamici. Drept urmare mai multe doamne au imbracat costumele de baie din garderoba, s-au incaltat cu pantofi cu toc si au pornit la defilare pe podium in speranta ca burta lor va fi admirata, anunta Cancan.

Fata dependenta de plastic rontaie orice, de la telecomenzi la umerase. Emisiunea "My Strange Addiction" de la postul de televiziune american TLC continua sa prezinte cazuri de dependenta dintre cele mai ciudate. Kailyn, o adolescenta de 18 ani din Sacramento, California, considera ca plasticul este pe gustul ei. La propriu: fata a mancat peste 60.000 de obiecte in cei 11 ani de cand dateaza obiceiul sau. Printre acestea, ea a enumerat 12 telecomenzi, peste o mie de scobitori ornamentale, vreo suta de furculite de unica folosinta, dar si umerase, sticle si carcase de CD. "Plasticul este un lucru de care simt ca am nevoie", a declarat ea in clipul de prezentare a noului sezon al emisiunii. Si, desi obiectele au gust de... plastic, ea le rontaie cu placere. "Imi place cum se rup intre dinti, cum le simt in gura. Ador textura lor, dura si moale simultan", a explicat adolescenta. Ea a exemplificat felul in care savureaza partile unei telecomenzi: "Scot un buton cu dintii, il plimb prin gura si-l inghit", informeaza Click.