Un scafandru "se spala" pe dinti cu ajutorul a doi pesti. Barbatul a facut aceasta scufundare nu pentru a admira peisajul marin ci, din cate se pare, pentru a-si ingriji cavitatea bucala. El isi scoate nestingherit aparatul prin care respira sub apa, deschide gura, intocmai ca pe scaunul stomatologului, si asteapta ca cei doi pestisori sa isi faca treaba. Ei curata resturile de alimente ramase in spatiile dintre dinti si, din cate se pare, fac o treaba excelenta pentru scafandru, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce a aflat o tanara despre parintii ei uitandu-se la televizor. O tanara de 15 ani a aflat socata ca parintii ei sunt swingeri cand i-a vazut la televizor intr-un reportaj despre un club de noapte. Tanara a vazut-o pe mama ei intr-o cusca, doar in ciorapi si jartiere, iar tatal ei, deghizat in Batman, tinea o jucarie sexuala in mana. Cuplul din Germania a dat in judecata grupul media RTL, reclamand faptul ca fiica lor a suferit traume emotionale, insa instanta a declinat cererea lor, hotarand ca producatorii reportajului sa le dea cate 160 de lire sterline pentru fiecare, reprezentand daune morale, scrie Gandul.

Jaf armat la un sex-shop! Nu o sa-ti vina sa crezi ce s-a furat! Conform autoritatilor ruse, barbatii, cu cagule pe cap si inarmati, au intrat in sex shop-ul "Pink Rabbit" din centrul orasului. Unul dintre cei trei barbati l-a amenintat pe angajat cu un pistol, iar ceilalti au furat o papusa gonflabila. Se pare ca jaful a fost planuit pana in cele mai mici amanunte, pentru ca unul dintre atacatori au luat si telefonul mobil al vanzatorului, ca sa se asigure ca nu va reusi sa anunte furtul imediat, scrie Libertatea.

Cum se realizeaza un portret din 3,2 milioane de puncte facute cu pixul. Un barbat a desenat un portret al tatalui sau din 3.2 milioane de puncte facute cu un pix. Miguel Endara din Miami a schitat in creion portretul tatalui si, ulterior, a completat meticulos desenul cu un pix special, tip roller. Barbatul a lucrat la opera lui 210 ore, timp de 11 luni. "Sunt un mare admirator al acestui tip de desen, asa ca am decis sa desenez pentru tatal meu un portret folosind aceasta tehnica. Intotdeauna am vrut sa-i arat tatalui meu admiratia pe care o am fata de el. Este un om minunat, cu o personalitate vesela, prietenoasa, dupa cum se vede in desen", spune artistul. Integral in Gandul.

Omul fara maini si fara picioare s-a casatorit. Omul fara maini si fara picioare, australianul Nick Vujicic, care a fost anul trecut si in Romania, s-a casatorit cu superba japoneza Kanae Miyahara, pe care a cunoscut-o pe Internet. Nunta a avut loc pe 12 februarie 2012, in California, iar imediat dupa, cei doi au plecat in luna de miere, in Republica Dominicana. Vujicic, 29 de ani este predicator si a promovat Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, in 2010. El s-a nascut cu Tetra-amelia, o afectiune rara caracterizata prin absenta tuturor celor patru membre, anunta Click.