A strans o avere agatand iubitele altora! Un britanic s-a lansat intr-o afacere inedita: este angajat de sotii si iubitii gelosi pentru a testa fidelitatea partenerelor acestora. Jack Knowles a inceput dintr-o pura intamplare: un barbat l-a abordat intr-un bar si i-a propus sa-i testeze nevasta. "Mi-a spus, din senin, ca sunt un barbat chipes. Apoi mi-a explicat ca sotia sa iesise in oras si se afla intr-un club din apropiere. M-a intrebat daca as putea flirta cu ea si sa vad daca imi cade in plasa sau ma respinge", a povestit el pentru The Sun. Cu o suta de lire in buzunar si inarmat cu o poza a femeii, el a cautat-o pe cea banuita de infidelitate. Din fericire pentru amandoi barbatii, ea nu a raspuns avansurilor, astfel ca sotul a capatat incredere in partenera sa, iar Jack s-a ales cu banii. Dar si cu o idee de afacere, din care a obtinut deja circa 200.000 de lire sterline, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce zici de un hamburger cu carne... artificiala? Il poti manca din octombrie! Carnea artificiala este obtinuta in laboratoare, prin dezvoltarea fibrelor din celule stem de la vaci sau porci. Potrivit proiectului de la Universitatea din Maastricht, Olanda, carnea de laborator, spre deosebire de cea clasica, este mai satioasa si are mai putine efecte negative asupra mediului. Fondurile pentru cercetarea in domeniu au fost donate de o persoana anonima, care a dat deja 250.000 de euro pentru proiect si vrea sa se implice in continuare, daca primul hamburger artificial va avea succes, anunta Cancan.

Laureatii Oscarurilor vor manca mamaliga! Mamaliga a ajuns la Hollywood si nu oricum, ci in farfuria vedetelor care vor participa in acest an la dineul tinut dupa decernarea premiilor Oscar. Chiar daca nu va fi servita cu telemea, ci cu parmezan, traditionala mancare romaneasca va fi savurata de cele 1.500 de vedete invitate la eveniment. Wolfgang Puck, celebrul bucatar care se ocupa de meniul petrecerilor de dupa Oscaruri de 18 ani incoace, a anuntat cu ce vor fi servite vedetele la dineul din acest an. "Am pregatit preparate usor de mancat, bogate in calorii, cum ar fi macaroane cu branza si placinta cu pui. Vom avea coaste inabusite cu mamaliga si parmezan", a declarat Puck, informeaza Click.

Erai curios sa vezi cum prinde viata un picior amputat? Uite cum i se misca degetele! Un american a socat zilele trecut mediul online, dupa ce si-a filmat piciorul amputat si a postat materialul de Internet. Barbatul isi prezinta bucata de carne care candva a fpcut parte din corpul sau, de parca ar fi la ora de anatomie. Destul de mandru de gamba sa, americanul incepe sa prezinte elementele care o compun: osul, muschiul, pielea, tendonul. Continuandu-si prezentarea, omul ne arata si laba piciorului, cam vinetie, dar si calcaiul si degetele. La un moment dat, acesta misca din falange, iar piciorul parca incepe sa prinda viata, scrie Libertatea.

Ultima fita la chinezi: brelocul cu broasca testoasa vie! Din ciclul "Ce au mai inventat chinezii" astazi va prezentam episodul "Brelocul cu broasca testoasa". In bazaruri si magazine de specialitate se gaseste acum un accesoriu pe care iubitorii de animale il vor aprecia... SAU NU! Brelocul are atasat un recipient din plastic in care se afla o broscuta testoasa, anunta Cancan.

Fac sex prin gaura zidului. Femeile isi pot face de-acum incolo de cap, in toaleta unei discoteci din Berlin. Clubul Jaxx, in care nu au voie decat doamnele si domnisoarele, ofera clientelor o surpriza de proportii. Contra sumei de 30 de euro (132 de lei) de persoana, femeile pot bea gratis cat vor, iar dupa ora 12.00 noaptea isi pot calma hormonii la WC. Acolo, le asteapta niste organe masculine reale pe care fetele ametite le pot folosi cum vor. Detinatorii sexelor au fost angajati dupa ce si-au dat pantalonii jos si au trecut anumite probe, printre care erectia rapida si ejacularea tarzie. Nici angajatii si nici doamnele nu pot vedea cu cine fac sex. Nu pentru ca ar fi legati la ochi, ci din cauza zidului, care ii desparte, informeaza Click.