Cum opresc masinile ca sa treaca somonii. Catastrofele naturale din Statele Unite de anul trecut au facut ravagii in mai multe orase, printre care si Seattle din regiunea Pacific Northwest, care a fost lovit de inundatii puternice. Un filmulet din noiembrie 2011 arata cum sosele erau atat de inundate, incat pestii inotau pe marginea strazii, potrivit Komo News. Vantul batea puternic, cu o viteza de 110 kilometri pe ora, iar masinile mergeau greu, trecand pe langa somonii care "traversau" soseaua. Din cauza ploii abundente, nivelul apei crescuse la aproape cinci centimetri in centrul orasului, iar in zonele montane trecuse de 10 centimetri, relateaza Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Prezentare de moda in pielea goala. Ce palaria mea!...Designerul Robyn Coles a vrut sa se asigure ca palariile lui vor fi in centrul atentiei la o prezentare de moda din Londra. Asa se face ca britanicul si-a trimis fotomodelele sa defileze doar cu accesorii pe cap si nimic altceva in rest. Din pacate pentru el, insa, nimeni nu a mai avut ochi pentru ce era in crestetul modelelor, pentru ca, din cap si pana la palarie, acestea erau complet goale. Integral in Cancan.

Ce a aparut peste noapte in copacii dintr-un parc din Yorkshire. Locuitorii oraselului Yorkshire au ramas uimiti cand s-au trezit cu cativa copaci transformati in opere de arta. Acestia sunt sculptati, dar nimeni nu cunoaste cine este artistul, scrie Daily Mail. Astfel, copacii au fost transformati in sculpturi de 3 sau 6 metri ce reprezinta un dragon, un chip fantomatic si un pescarus, spre incantarea localnicilor, scrie Gandul.

Cele mai neobisnuite functii pe care le au angajatii Google. Google este cunoscuta drept o companie neconventionala, iar acest lucru ajunge sa se reflecte si in ceea ce-i priveste pe angajati. Compania le permite acestora sa-si numeasca jobul dupa bunul plac atunci cand vine vorba de propriile carti de vizita. Business Insider a realizat un top al celor mai inedite si neasteptate titulaturi pe care si le-au trecut angajatii Google pe cartile de vizita, cu mentiunea ca unele dintre ele descriu cu adevarat functia pe care acestia o detin, informeaza Gandul.

Au aparut jeansii cu tastatura si mouse incorporate in material. O companie de design din Olanda a lansat perechea de jeansi care duce intelesul cuvantului "laptop" la un alt nivel. Intitulati "Beauty and the Geek", pantaloni incorporeaza in partea de sus a materialului accesorii functionale precum tastatura, mouse si difuzoare. Erik de Nijs si Tim Smit, cei doi olandezi din spatele acestei inventii traznite, sustin ca pantalonii combina practicul cu utilul, anunta Gandul.