Un barbat, obligat de instanta sa-i ceara iertare fostei sotii pe Facebook. Dupa ce a postat un mesaj in care isi varsa nervii pe fosta nevasta, aceasta s-a adresat tribunalului. Conform sentintei, el trebuie sa-si faca autocritica, tot pe pagina sa de pe Facebook, timp de 30 de zile, altfel ar fi fost trimis dupa gratii timp de 60 de zile. "Daca esti o femeie rea si razbunatoare, care vrea sa-i distruga viata sotului si sa desparta complet un tata de fiul sau, tot ce trebuie sa faci este sa spui ca iti este frica de partener si el va fi tinut la distanta!", scrisese Mark Byron, furios ca fosta sotie, Elizabeth, a obtinut o sentinta care il impiedica sa se mai apropie de ea sau de copilul pe care il au impreuna. De asemenea, femeia a fost deranjata si de faptul ca Mark a postat o fotografie a lui Jonathon, fiul celor doi, si de comentariile care o insoteau. Barbatul recunoaste ca a gresit descarcandu-se in felul acesta: "Ar fi fost mai bine sa ies cu un amic intr-un bar si sa ma confesez lui, cu un pahar in fata", a declarat el, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Incredibil! Uite cum aterizeaza un OZN deasupra unei fabrici din New Mexico! Un filmulet cu un OZN, care zbura deasupra orasului Roswell, din New Mexico, a fost facut public pe internet. Clipul a starnit mari controverse. Filmuletul cu OZN-ul a fost postat pe YouTube si a iscat mari discutii pe internet in ceea ce priveste veridicitatea sa. In clip se vede clar cum nava extraterestra zboara peste oras si la un moment dat aterizeaza deasupra unei fabrici, anunta Cancan.

Si-a batut iubita pana cand i-au explodat sanii. Un barbat din statul american Ohio a fost arestat dupa ce si-a batut iubita atat de rau incat implanturile cu silicon ale femeii s-au spart. Dupa ce a batut-o pe femeia in varsta de 52 de ani, Samuel Cole (60 de ani) a condus-o la un spital, pentru a primi ingrijiri medicale si a amenintat-o sa nu spuna nimic. Cadrele medicale au chemat politia, barbatul fiind arestat pentru agresiune. Cole poate fi eliberat contra unei cautiuni in valoare de 50.000 de dolari, insa instanta i-a interzis sa se apropie de victima, informeaza Click.

Dragostea nu are varsta! Iata povestea miresei de 100 de ani! Ziua de 6 februarie 2011 a avut o semnificatie speciala pentru o bunicuta din statul Kentucky. Femeia a implinit varsta de 100 de ani si tot atunci s-a si maritat cu iubitul ei in varsta de 87 de ani. Povestea Danei Janckson si a lui Bill Strauss este una romantica, cei doi batranei hotarand sa-si uneasca destinele chiar in ziua in care femeia implinea varsta de 100 de ani. Ceremonia a avut loc la un azil din Bowling Green. In fata camerelor, femeia a declarat ca: "Cand eram tanara, m-am casatorit fara prea mult tam-tam, iar acum doresc sa fac acelasi lucru. Am vrut ceva simplu", scrie Libertatea.

Baba asta se saruta de mama focului cu un pusti care ar putea sa-i fie stranepot! Dragostea nu are limite si nici bariere! Se pare ca varsta nu conteaza cand doi oameni se iubesc, chiar daca ar putea fi confundati foarte usor cu o bunicuta ce isi duce nepotul sau stranepotul la scoala. Un cuplu bizar format dintr-o bunica si un tanar de nici 20 de ani a fost filmat in timp ce isi demonstrau dragostea in public, sarutandu-se. Pe cei doi protagonisti nu i-a deranjat faptul ca se afla in plina strada si ca ar putea fi vazuti de copii. Cand inima iti cere, nu poti rezista sa nu ii oferi ce vrea, anunta Cancan.

Puterea machiajului! O asiatica se transforma in Angelina Jolie, in doar 5 minute. Poti sa crezi ca femeia din fotografia de mai sus, care seamana ca doua picaturi de apa cu Angelina Jolie, este de fapt o tanara asiatica? Promise Tamang Phan este o tanara de origine nepaleza, care traieste acum in Statele Unite. Ea este pasionata de machiaj si posteaza diferite tutoriale scurte pe net in care demonstreaza cum oricine se poate "transforma" intr-o vedeta, in doar cateva minute. Talentul ei i-a adus aproape 165.000 de prieteni pe Facebook, iar numai clipul de mai jos, in care arata cum se machiaza pentru a arata ca Angelina Jolie a strans peste 12,5 milioane de vizualizari, informeaza Click.