Un dement a aruncat o femeie intre sinele metroului! O britanica a supravietuit in mod miraculos dupa ce un barbat a impins-o intre sinele de metrou. Putin a lipsit ca femeia sa atinga linia de inalta tensiune. Camerele de supraveghere montate in statia Leicester Square au surprins momentul, iar acum politia il cauta pe agresor. Din spusele martorilor rezulta ca cei doi s-au certat cateva secunde, dupa care el a impins-o, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Dinozaurii XXX! In sfarsit, omenirea poate rasufla usurata: oamenii de stiinta ne spun cum faceau sex ditamai animalele de 30 de tone. Un profesor de biologie la Macalester College din Minnesota face, in sfarsit, lumina si raspunde intrebarii care i-a preocupat pe multi. Kristi Curry Rogers si-a expus teoria la Discovery Channel: "Cea mai probabila pozitie a imperecherii la dinozauri este cu masculul in spatele femelei, deasupra ei. Precum cainii". Orice alta pozitie n-ar fi avut... efect, continua Rogers. Alti experti nu sunt cu totul de acord. Ei sugereaza ca dinozaurii se imperecheau in apa, insa teoria nu are mare succes, scrie Libertatea.

Un OZN s-a prabusit in Brazilia. Localnicii sunt inspaimantati. O sfera metalica, cu diametrul de aproximativ un metru si o greutate de aproximativ 50 de kilograme, s-a prabusit intr-un sat din nordul Braziliei, Riacho dos Pocos. Din fericirire, nicio persoana nu a fost ranita, insa incidentul a creat panica printre localnici, care vor sa li se ofere o explicatie, scrie rt.com.

Si-a marit sanii de 22 de ori, pana a ajuns sa poarte la sutien marimea 38KKK. Sheyla Hershey, in varsta de 35 de ani, este atat de obsedata de aspectul ei fizic incat a ajuns sa faca nu mai putin de 22 de operatii de marire a sanilor. Mandra acum de bustul ei impresionant, femeia marturiseste ca ar lua-o oricand de la capat daca ar avea sanii mici. Ea si-a facut prima operatie acum 13 ani, pe cand purta cupa B la sutien. "Imi iubesc sanii ca si cum ar fi copiii mei. Sunt cel mai bun lucru pe care il am in viata. Femeile sunt invidioase pentru ca sotii lor nu-si pot lua ochii de pe sanii mei", a spus ea, scrie Click.

Dorele, ce glume-s astea, mai? A cazut din avion pentru ca... un coleg i-a luat scara! Un angajat a cazut in cap de la trei metri inaltime, din avionul in care lucra si a ajuns de urgenta la spital. Totul pentru ca un coleg de-al sau a mutat scara pe care ar fi trebuit sa coboare. "Dupa ce am terminat de lucrat in cargou, am vrut sa cobor, dar nu am observat ca intre timp un coleg luase scara. Am calcat in gol si am cazut, apoi m-am trezit in ambulanta", a declarat mecanicul Ioan Sava, scrie Libertatea.

O maimutica supravietuieste miraculos dupa ce se electrocuteaza pe un stalp. Dintr-o curiozitate specifica animalelor, maimuta capucin a ajuns pe un stalp de inalta tensiune, unde si-a dorit sa stea pentru cateva clipe. In scurt timp, ea s-a electrocutat, iar curentul a aruncat-o de la o inaltime de circa cinci metri. Din fericire, un cuplu aflat in apropiere a observat incidentul si a luat animalul ranit acasa. In mod uimitor, maimuta si-a revenit in totalitate, scrie Click.