Comunitatea in care nu exista cuvantul "tata", iar femeile fac sex cu cine vor. Desi in unele parti ale Chinei fetele sunt ucise la nastere, in tinutul numit "Regatul Fiicelor" femininatea este un semn al puterii. Tribul Mosuo traieste in muntii din sud-vestul Chinei. Ierarhia sociala din acest trib este, probabil, unica in lume deoarece femeia este figura centrala. Dreptul de proprietate se transmite direct de la mame la fiice. In limbajul folosit de tribul Mosuo nu exista cuvantul "tata" si nu au auzit nicodata de casnicie. Femeile pot avea oricati parteneri sexuali, iar copiii sunt crescuti de fratii mamei. Guvernul chinez a incercat, in trecut, sa eradicheze acest trib, dar acum a decis sa promoveze cultura si modul lor de viata. Exista o explicatie simpla pentru aceasta initiativa: turismul. Tribul Mosuo traieste langa un lac frecventat de turistii chinezi, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un nebun a depasit orice limita! S-a impuscat singur in burta ca sa vada cum e! Un american s-a impuscat singur in burta, dar are, crede el, o scuza. A facut totul de dragul stiintei. Gandul cu care a pornit la executarea nebuniei a fost acela ca trebuie sa vada cat de buna era vesta lui anti-glont. Asa ca a luat pistolul si a tras. Spre norocul lui, vesta chiar era una buna, asa ca s-a ales doar cu o vanataie zdravana si care o sa il doara, ca sa ii aminteasca de gestul necugetat, anunta Cancan.

Protest insolit! Ucrainence in sanii goi, la o prezentare de moda a casei Versace! Activistele dintr-o grupare feminista din Ucraina - Femen - s-au adunat in fata cladirii in care se desfasura prezentarea de moda si au scandat: "Moda egal fascism". Protestul topless avut un moment de apogeu in care femeile au incercat sa patrunda inauntru si s-au incaierat cu fortele de ordine. La scurt timp au fost oprite de politie, iar dupa aceea au plecat. Activistele de la Femen considera ca Versace jigneste femeile din intreaga lume pentru a obtine profit. Casa de moda este acuzata ca promoveaza anorexia deoarece foloseste manechine mult prea slabe, informeaza Click.

Operatii estetice de 120.000 de lire, cadou pentru fiica ei de opt ani. Orice fetita de opt ani isi doreste de ziua ei sa primeasca cadou papusi, jucarii sau hainute, insa nu si Poppy. Ea va primi luna viitoare de la mama ei un voucher in valoare de 8.000 de lire, pe care sa il foloseasca pe operatii estetice, cand va implini 18 ani. Mama ei, Sarah, care de-a lungul a 20 de ani a facut peste 100 de operatii estetice, ce au costat-o peste 250.000 de lire pentru a avea un corp perfect, a declarat ca ei nu i se pare nimic anormal sa ii dea fetitei ei sansa sa devina ca ea. "Investesc in viitorul copilului meu. Ii dau lui Poppy libertatea sa faca tot ce isi doreste. Si stiu ca asta vrea de ziua ei. Eu consider ca este perfecta si ca nu are nevoie de schimbare, dar adevarul e ca oamenii nu sunt niciodata multumiti de aspectul lor", a declarat britanica, scrie Libertatea.

Au furat un Hummer si s-au intepenit pe lacul inghetat! Un Hummer a ramas blocat printre gheturi pe Moses Lake din statul american Washington. Daca va intrebati cum a ajuns masina de teren acolo, explicatia este foarte simpla. Niste hoti au furat Hummer-ul din garajul unei vile, profitand de absenta proprietarilor. Au fugit cu masina de teren, dar au ajuns cu ea pe un lac inghetat, unde au ramas blocati. Hotii au abandonat masina acolo, unde a fost descoperita de politie, si s-au facut nevazuti, anunta Cancan.

Chandra Bahadur Dangi este cel mai scund om de pe Pamant, cu 54,6 centimetri inaltime. Nepalezul Chandra Bahadur Dangi, de 72 de ani, a fost declarat cel mai scund om din lume de catre oficialii Cartii Recordurilor. Batranul are o inaltime de 54,6 cm. Omologarea a avut loc la data de 26 februarie 2012 la Kathmandu, Nepal, eveniment la care au participat numerosi jurnalisti. Dangi, un batran dintr-o vale indepartata din sud-vestul Nepalului, a primit si titlul de cel mai scund om care a trait vreodata pe Pamant, informeaza Click.