O chinezoaica a revenit din morti dupa sase zile. O batrana in varsta de 95 de ani si-a socat consatenii, "inviind" cand acestia ii pregateau inmormantarea. Li Xiufeng a fost gasita nemiscata in pat de catre un vecin, care o vizitase ingrijorat din cauza ca n-o mai vazuse iesind din casa de doua saptamani. Babuta cazuse cu ceva vreme in urma si se lovise la cap. Vazand ca batrana nu se trezeste, barbatul a presupus ca femeia a murit. "Indiferent cat de tare am zgaltait-o si am strigat-o, nu a reactionat in nici un fel", a povestit acesta, citat de site-ul Mirror.co.uk. Desi femeia avea corpul cald, respiratia i se oprise, astfel ca omul a inceput s-o pregateasca pentru inmormantare. Dar, cum in provincia Guangxi traditia cere ca raposatul sa ramana in casa timp de cateva zile, pentru ca rudele si prietenii sa-i aduca un ultim omagiu, batrana a fost asezata in sicriu si lasata in locuinta sa, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

El este fratele soferului "Tarzan"! Moldoveanul Ivan conduce cu piciorul o duba de 3 tone cu 140 de kilometri la ora prin Italia - boxele gem de manele. Dupa ce soferul Tarzan a devenit celebru pe internet filmandu-se la volanul unui T.I.R in timp ce dansa pe scaun, a mai aparut un individ care face cascadorii pe sosea. Ivan este soferul care duce mai departe traditia lui Tarzan si conduce o duba cu picioarele. Pe o autostrada din Italia, Ivan, alaturi de alti pasageri, se distreaza la volanul unei dubite care merge cu peste 140 de kilometri la ora, anunta Cancan.

Miracol! A cazut de la 1.066 de metri in gol si traieste! Greg Benson, un adolescent de 18 ani, a cazut in gol de la 1.066 de metri altitudine si traieste, desi a lovit pamantul cand avea o viteza de 80 de kilometri la ora. Tanarul a sarit din avionul care se afla la 1.066 de metri inaltime. Imediat si-a deschis parasuta, dar sforile acesteia i s-au agatat de picioare si i s-au innodat apoi in jurul corpului. Nu au mai trecut decat 20 de secunde, iar parasutistul aflat la cel de-al patrulea salt, din acea zi, s-a izbit violent de pamant cu o viteza de 80 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, Greg a scapat, miraculous, cu viata. El a suferit sapte fracturi si doua fisuri la vertebre, informeaza Click.

Mai avem doar 28 de ani de trait pe aceasta planeta? Vezi anuntul-SOC facut de NASA. 5 Februarie 2040 ar putea fi data sfarsitului omenirii pe Terra, potrivit ipotezei lansate de NASA care a anuntat ca asteroidul 2011 AG5 ar putea lovi Pamantul. Asteroidul a suscitat deja ingrijorarea ONU care se ocupa de identificarea unor strategii pentru devierea asteroidului. Sansele ca asteroidul sa loveasca Pamantul sunt cotate la acest moment cu 1 la 625 insa estimarea se poate schimba odata cu studierea mai atenta a corpului. Milioane de oameni ar putea muri in zona in care va avea loc impactul, dar expertii ne incurajeaza explicand ca datorita dimensiunii reduse a asteroidului, este posibil ca omenirea sa nu dispara in totalitate de pe Terra, scrie Libertatea.

Frati pe navele groazei. Povestea incredibila a doi dansatori britanici. La numai o luna dupa naufragiul vaporului Costa Concordia, sotii Mark si Jayne Thomas din Marea Britanie retraiesc clipe de cosmar. In ianuarie, James, fiul lor de 19 ani, dansator pe Costa Concordia, s-a luptat cu disperare pentru supravietuire dupa ce nava a esuat langa insula italiana Giglio, provocand moartea a 32 de persoane. De altfel, James Thomas este considerat unul dintre eroii de pe Concordia, pentru ca a ajutat multi oameni sa iasa din vaporul rasturnat. Acum, sora mai mare a lui James, Rebecca (23 de ani), este una dintre cele peste 1.000 de persoane de la bordul navei Costa Allegra, vasul de croaziera care a ramas in deriva luni, in Oceanul Indian, in apropiere de insulele Seychelles, dupa izbucnirea unui incendiu la bord. "Nu ne vine sa credem ca se intampla din nou. E imposibil de pus in cuvinte. Suntem foarte ingrijorati, pentru ca stim prin ce a trecut James, iar el era intr-o situatie mult mai buna decat Rebecca, fiind aproape de tarm", a povestit tatal celor doi dansatori ai companiei Costa, anunta Cancan.

La asta sigur nu te-ai astepta! Ce se intampla cand nu porti chiloti, in metrou? Pozele cu diferite tinere mai mult sau mai putin celebre care uita sa isi ia chiloti pe ele atunci cand ies din casa devin virale de indata ce sunt facute publice de vreun amator de gen. Insa mai rar se intampla sa ne lovim de o imagine precum cea de mai jos, care face deja inconjurul internetului. O tanara asiatica, imbracata in fusta, a ridicat interesul atunci cand s-a asezat languroasa pe o banca din metrou, cu picioarele larg desfacute. Pana aici suna ca inceputul unui film pentru adulti, numai ca pozitia ei avea o alta cauza: trebuia cumva sa faca loc... pisicii pe care o tinea in poala, informeaza Click.