​Acesta este motivul pentru care sotia te-ar bate pana s-ar plictisi! Un brand de haine din Londra a starnit foarte multe controverse in capitala engleza si se bucura de publicitate din plin. Motivul? Nici nu o sa banuiti: eticheta care contine instructiunile de spalare ale produsului. Dupa clasica explicatie care cuprinde instructiunile de spalare, producatorul a adaugat o completare care a scandalizat toate femeie. "Sau da-i femeii tale. Este datoria ei." Pe retelele de socializare parerile sunt impartite. Unii considera aceasta remarca misogina, iar altii doar o gluma buna. Indiferent cum ar fi, pantalonii respectivi au parte de multa reclama gratuita, chiar daca e una negativa, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Femeia care a gasit elixirul tineretii! Are 70 de ani, dar arata ca la 30! Anette Larkins, in varsta de 70 de ani, din Florida a uimit o lume intreaga. Desi este mama si bunica poti sa juri ca are maxim 30 de ani. Femeia spune ca a gasit elixirul tineretii si marturiseste ca nu a apelat niciodata la chirurgia estetica. Ea spune ca secretul consta in dieta pe care o respecta cu sfintenie inca de cand avea 27 de ani: este vegetariana si mananca doar fructe si legume crude, pe care le cultiva singura in propria gradina. Mai mult, ea colecteaza apa de ploaie pe care o bea ca atare si cu ajutorul careia isi prepara diverse sucuri. "Mananc doar fructe, legume, nuci si seminte. Gradina mea e plina de legume si consum doar alimente crude. Nu pot manca alt tip de mancare. Diverse persoane il intreaba pe sotul meu de ce este cu o femeie atat de tanara. Sunt o femeie energica, ma trezesc la 5.30 in fiecare zi si sunt plina de energie", a declarat Anette Larkins, care a publicat si o carte despre cum a trecut la dieta minune. Sotul femeii are 54 de ani si nu urmeaza acelasi regim ca si sotia lui, insa este mandru de faptul ca are o partenera de viata care pare sa nu imbatraneasca niciodata, anunta Libertatea.

Jucariile astea te scapa de bisturiu. Incredibil, dar adevarat. Japonezii au inventat dispozitive minune de infrumusetare fara bisturiu. Este de ajuns ca un asfel de dispozitiv sa fie introdus in nas timp de 20 de minute pe zi ca sa-i dea o forma perfecta. Alte dispozitive modifica forma buzelor si elimina ridurile. Compania nipona Japan Trend Shop a creat aparatele care pot modifica trasaturile umane dupa dorinta fara operatii estetice. Hana Twin Nose care costa 84 de euro (365 lei) si modeleaza nasul arata ca un clestisor din silicon ale carui "brate" sunt introduse in nari. Este echipat cu o baterie ce provoaca vibratii care fac nasul sa creasca si sa capete conturul formei ideale a dispozitivului de deasupra, informeaza Click.

Cum a reusit o femeie sa traiasca fara bani timp de 16 ani. Heidemarie Schwermer, o femeie in varsta de 69 din Germania, a trait timp de 16 ani fara sa cheltuiasca bani si incearca acum sa convinga si alte persoane sa ii urmeze exemplul. Initial, femeia a vrut sa vada daca poate trai fara bani pe o perioada de un an. Pentru a realiza acest lucru, ea si-a deschis un magazin in care clientii faceau schimb de bunuri si servicii. Pentru ca s-a dovedit a fi un succes, ea si-a vandut toate bunurile, a renuntat la slujba sa si chiar la apartamentul in care locuia. Schwermer traieste o viata de nomad si ofera servicii de menaj si de gradinarit pentru hrana si cazare. Ea sustine ca nu a fost niciodata mai fericita si a scris trei carti despre evolutia sa catre o viata lipsita de bani, donand toate veniturile provenite din vanzarea lor, scrie Gandul.

"Futulele", aplicatia viitorului! Vezi ce poti sa faci cu ea. In anul in care traim si cu tehnologia bombardandu-ne din toate directiile, un gadget sau o aplicatie in plus nu e mare lucru. Asta pana cand vezi ce poate face. Daca esti un pasionat de Apple si, pe deasupra un iubitor de muzica, vei avea parte de o surpriza placuta in curand, pentru ca te-ai putea intalni cu... Futulele. Nu, nu este nimic care sa te duca cu gandul la vreo activitate indecenta. Trebuie doar sa ai un iPhone si un iPad si poti practic sa-ti construiesti o chitara hawaiana sau, asa cum se va numi in curand, "Futulele". Cele doua se conecteaza prin Bluetooth si te pot ajuta sa iti faci un instrument muzical la care chiar poti canta: din telefon poti ajusta coardele, iar pe iPad canti exact ca la chitara, mai ales ca aplicatia va imita si aspectul original al instrumentului. "Futulele", numele aplicatiei vine de la denumirea originala a instrumentului, "ukulele". De asemenea, pentru cei nerabdatori sa o incerce, "Futulele" va fi disponibila incepand din luna aprilie a acestui an, anunta Libertatea.

De necrezut! O fata risca sa moara pentru ca a cantat o piesa a lui Adele. Adele a inspirat in timp nenumarate femei din lume cu atitudinea ei increzatoare si versurile sale puternice. Tara, o fetita de 12 ani din Iran nu este cu nimic diferita de vestita artista. In videoclipul de mai jos, copila reuseste in mod miraculous sa atinga cele mai inalte note ale melodiei "Someone like you", unul dintre cele mai cunoscute hituri ale cantaretei britanice. Conform declaratiilor lui Massoud Hayoun, un cunoscut compozitor, Tara este o fetita extrem de deosebita nu numai datorita vocii speciale. Ea este o membra importanta a comunitatii de muzica underground din Iran, tara in care femeile cantarete nu au voie sa iasa in public, informeaza Click.