Cel mai mare clan de albinosi din lume. Va vine sa credeti ca sunt indieni? In India exista cea mai numeroasa familie care sufera de albinism. Cei zece membri, cu varste cuprinse intre doi si 50 de ani, vor intra in Cartea Recordurilor. Boala afecteaza o persoana din 17.000. Cine ii vede pe membrii familiei Pullan nu poate sa creada ca sunt indieni. Cei zece membri ai clanului sufera de albinism, o boala care se caracterizeaza prin absenta pigmentului natural al pielii. Clanul, care traieste saracacios intr-o camera din New Delhi, va intra in Cartea Recordurilor drept cea mai numeroasa familie de albinosi din lume. Capii familiei, Roseturai (50 de ani) si sotia sa, Mani (45 de ani), au ajuns sa formeze un cuplu dupa ce parintii lor le-au aranjat casatoria, pentru ca sufereau de aceeasi boala. Cei doi au impreuna sase copii. Una dintre fetele lor, Renu, s-a casatorit, la randul ei, cu un albinos, Rosheh, cu care are un baietel in varsta de doi ani, pe nume Dharamraj, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Reclama XXX la lenjerie intima, aprobata de englezi. Un spot publicitar la lenjerie intima fabricata de Agent Provocateur, considerata "misogina si deplasata", a fost aprobata de Autoritatea britanica de Standarde in Publicitate, care a caracterizat-o ca inofensiva. Acestia au demarat o ancheta care a durat trei luni pentru a evita eventualele probleme, dar nimeni nu a facut nici o plangere. Reclama infatiseaza mai multe femei in lenjerie intima, provocatoare, care intra in casa peste o alta, o "sechestreaza" si o "conving" cu forta sa adopte stilul vestimentar pe care il poarta si ele - ideea si atmosfera fiind inspirate din filmele horror. Aceasta nu este prima oara cand Agent Provocateur se confrunta cu astfel de controverse. In 2001, o reclama in care juca Kylie Minogue a fost interzis pe postul de televiziune BBC, anunta Click.

Uite cum arata barbatul care are talia de 1,80 si inaltimea de 1,50 metri! Mai bine-l sari decat sa-l ocolesti: "Nu-mi place ce vad in oglinda". Un tanar gurmand a mancat atat de multi biscuiti si prajituri cu crema incat a ajuns sa arate ca o gogoasa, adica mai lat decat inaltimea sa. Rob Gillet, in varsta de 25 de ani, din Marea Britanie, are o inaltime de 1,50 metri si circumferinta din talie de 1,80. Barbatul cantareste 225 de kilograme si medicii l-au atentionat ca, daca nu slabeste, va muri. "Dependenta mea este in mare parte de dulciuri ca ciocolata, biscuiti si prajituri. Imi place si cate o placinta din cand in cand. Nu-mi place ce vad in oglinda, dar cand vad mancare nu-mi doresc decat sa o mananc. Si mananc, mananc nu ma mai opresc", a povestit tanarul. El este nefericit si din cauza faptului ca nu are o iubita pentru ca nicio fata nu se uita la el, informeaza Cancan.

Chipul unui extraterestru, fotografiat printre stele. Cheah Nan Zhing, un fotograf amator de 16 ani din China, se afla in excursie in Nepal cand a surprins imaginea fascinanta a unui extraterestru pe cerul instelat al noptii. Pustiul a fotografiat stelele din Calea Lactee, care pareau ca formeaza chipul celebrului extraterestru din pelicula Close Encounters of the Third Kind. Cheah, care e fan David Bowie, s-a gandit la melodia "Starman" atunci cand a vazut ciudata imagine formata de stele, care intre timp a ajuns faimoasa, deoarece a fost preluata de presa din intreaga lume. Daca imaginea surprinsa de chinez nu este chiar... un extraterestru, locuitorii din Brazilia au fost "atacati" de un obiect ciudat, cazut din cer, despre care spun ca este un OZN esuat, scrie Libertatea.

Iti plac sanii mari? Avem ceva pentru tine. Sanii mari atrag atentia barbatilor in orice circumstante, iar acest lucru este deja arhicunoscut. Femeile au inteles de mult pasiunea domnilor pentru busturile generoase si, din fericire, acum au si chirurgia estetica de partea lor. "Domnisoara" din imaginea de mai sus nu a avut insa nevoie de interventia medicilor pentru a-si mari sanii, caci natura a inzestrat-o in aceasta parte a corpului suficient, anunta Click.

Piticul culturist din Marea Britanie. Jason Owen, in varsta de 30 de ani, este singurul culturist pitic din Marea Britanie. El masoara 1,37 de metri inaltime. Desi este micut, Jason e fortos. El poate ridica haltere ce au o greutate de pana la 165 de kilograme. Deocamdata nu are nici un titlu de culturism in palmares, dar se pregateste intens pentru o competitie care va avea loc in august. Jason este poreclit "Micul Arnie", dupa ce s-a tuns ca idolul sau, Arnold Schwarzenegger, informeaza Cancan.