Bebe-veverita a facut buba, dupa ce a cazut din pom. Un cuplu din Leatherhead, Surrey, Marea Britanie, care a taiat pomul, l-a pansat si a sunat de graba la o fundatie de protectie a animalelor ca sa ceara sfaturi cum sa-l trateze. Puiutul a fost salvat ca prin miracol, desi duce dorul mamei, de care a fost despartit de 3 saptamani, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Incredibila poveste a unei prostituate de lux! Tarif: 25.000$ pentru un weekend. Lizzie, o prostituata care a lucrat pentru Madame Anna Gristina, o femeie casatorita si mama a patru copii, a povestit pentru New York Daily News ce viata a avut practicand meseria cea mai veche din lume. Nu a stat la colt de strada niciodata, nici prin moteluri cu tarif minim, ci numai in avioane particulare, hoteluri de cinci stele si petreceri la care participau politicieni, bogatasi sau chiar capete incoronate, scrie Libertatea.

Cei mai dragalasi pisoi din lume: puii de "leopard intunecat". Gradina zoologica din orasul american Tacoma are doua noi vedete. Este vorba de doi pui dintr-o specie rara de leopard, care s-au nascut in captivitate pe 6 martie. "Point Defiance Zoo & Aquarium" din Tacoma una dintre cele numai trei gradini zoologice din Statale Unite care a reusit inmultirea in captivitate a acestei specii, scrie Click.

Un surfer a supravietuit doua zile pe mare, dupa ce s-a luptat cu 11 rechini. Un surfer polonez a ramas blocat pe Marea Rosie timp de doua zile, timp in care s-a hranit cu batoane proteice si s-a luptat cu rechinii ca sa supravietuiasca, informeaza NBC Miami. Jan Lisewski, barbatul in varsta de 42 de ani, a vrut sa traverseze Marea Rosie, de la portul egiptean El Gouna la Duba, Arabia Saudita, cu ajutorul unei placi de kiteboarding (la placa de surf este atasat zmeu), scrie Gandul.

O formatie de babute va reprezenta Rusia la Eurovision. Dintre cele 25 de piese, cea a batranelor a fost aleasa drept cea mai buna. Cu bunicutele nu s-a putut masura nici macar Dima Bilan, cel care a reprezentat Rusia in doua randuri, obtinand un loc 2 in 2006 si castigand finala din 2008. Femeile, care provin dintr-o localitate din Republica Udmurtia, combina stilul coral traditional cu sonoritatile moderne, scrie Click.

Ce patesc angajatii unui magazin de haine daca nu-si fac treaba bine. Astfel, potrivit cotidianului Daily Mail, angajatii s-au plans ca au primit o instiintare, potrivit careia, daca nu se poarta frumos cu clientii trebuie sa depuna efort fizic. Mai exact, sa faca sport in magazin. "Vanzatorii trebuie sa faca 10 flotari pentru fiecare greseala comisa, iar angajatele cate 10 genuflexiuni", se mentiona in emailul trimis de patron, scrie Libertatea.