Peru: Sute de biciclisti au protestat in pielea goala. Aproximativ 500 de biciclisti imbracati sumar sau dezbracati au pedalat, ieri, pe strazile capitalei statului Peru, Lima, ca sa-si arate nemultumirea fata de conditiile pe care trebuie sa le indure in trafic. Protestatarii sustin ca mii de persoane au fost ucise din cauza modului haotic in care conduc soferii. De aceea multi dintre ei au scandat lozinci si au mers cu bicicletele pe principalele bulevarde din Lima, pe o ruta de 11 kilometri. "Acesta este corpul nostru. Cu el noi iesim pe strazi. Nu avem o masina care sa ne protejeze", a declarat Octavio Zegarra, organizatorul evenimentului, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cea mai tare hipnoza! Uite cum intra in transa un copil. Un copil care nu pare sa aiba mai mult de 3 ani face deliciul unui grup de turisti aflat undeva in India. Un localnic incepe sa cante si, ca prin minune, baieteul cade in transa. Mai exact, cand aude vocea indianului si zgomotul produs de toba acestuia, micutul intra intr-o stare asemanatoare cu meditatia. Isi strange pumnii, inchide ochii si pare ca pluteste intr-o alta lume, pe acordurile muzicale pe care probabil nu le mai auzise pana atunci. Mama baietelului este amuzata de situatia inedita, in timp ce o alta persoana filmeaza intamplarea. Ca prin minune, dupa ce cantaretul indian se opreste, micutul se trezeste, practic, si pleaca impreuna cu mama lui, anunta Libertatea.

Le-a fugit pamantul de sub picioare parintilor! Ce face o bona de fata cu minorul de care avea grija. Pustiul din imaginea de mai jos a reusit ceea ce multi barbati doar viseaza: sa convinga patru reprezentante ale sexului frumos sa se dezbrace pentru el. Tinerele nu par sa aiba nicio problema in a-si arata posteriorul la camera, ba chiar se straduiesc sa pozeze in pozitii cat mai incitante, in timp ce, la picioarele lor, baiatul pare foarte mandru de reusita lui. Parintii baiatului au angajat o bona pentru a avea grija de el pentru cateva zile, iar la scurt timp poza, in care apare bona alaturi de alte trei fete si de baiat, a fost trimisa catre toti colegii de scoala ai minorului. Ulterior, parintii copilului au fost chemati in sedinta de conducerea scolii, pentru a lamuri cum a fost posibila realizarea imaginii. In fata directorului, parintii baiatului au vazut pentru prima data ce "spectacol" a dat bona cu fiul lor, cat timp ei au fost plecati, informeaza Click.

Iata-le pe cele mai sangeroase 10 femei din lume! Pana unde credeti ca poate merge rautatea cuiva? Pana unde nu va puteti imagina. De-a lungul istoriei, au existat femei care au ingrozit lumea cu faptele lor sangeroase. Iata, mai jos, un top 10 al celor mai sangeroase femei din lume. Katherine Knight este singura femeie din Australia care a fost condamnata pe viata. Se afla la puscarie din anul 2000, acuzata de asasinat. Este comparata cu Hannibal Lecter si nu degeaba. Pe primul sau sot l-a strangulat pentru ca a adormit dupa ce a facut sex cu ea in noaptea nuntii. Celui de-al doilea partener i-a taiat gatul. Pe un alt partener de viata l-a macelarit cu 37 de lovituri de cutit. I-a taiat capul, din care a facut supa, iar alte bucati din corp le-a prajit, scrie Cancan.

S-au inventat 11 job-uri pentru... caini! Iata care sunt acestea. Un clip amuzant circula pe interent si face deliciul iubitorilor de animale. Se pare ca pentru catei au fost identificate 11 job-uri pe care acestia le pot face cu succes. Desigur, totul e sub forma de gluma, iar patrupedele sunt foarte simpatice. Politist, pilot, capitan de vas, profesor, om de afaceri, pianist, bucatar, DJ, doctor, muncitor in constructii si... vrajitor, sunt cele mai tari job-uri pe care simpaticele patrupedele le pot obtine, conform unui clip simpatic, realizat de un iubitor de animale. Mai multe poze cu catei in diferite ipostaze, au fost puse laolalta si rezulta ca pe prietenii cu blanita ai oamenilor ii prind foarte bine costumatiile tematice alese de stapanii lor, anunta Libertatea.

Fata cu cea mai ciudata dependenta din lume! Nu o sa ghiciti niciodata ce poate sa faca! Chiar daca stie ca nu ii face bine, o tanara din SUA nu se poate opri din baut benzina. Cazul ei iesit din comun a fost prezentat in cadrul emisiunii "Dependente ciudate", al postului de televiziune TLC. Ridicand la gura fara nici un fel de emotie o canistra rosie de combustibil, Shannon, ca asa se numeste ea este pregatita sa arate lumii intregi de ce este instare. "Este destul de dureros. Ustura la inceput dar dupa prima inghititura nu mai simt nimic", povesteste ea. "Chiar daca ma doare, nu ma pot opri. Beau in jur de 12 lingurite din acest lichid pe zi", a continuat aceasta, informeaza Click.