Atentie, imagini nerecomandate cardiacilor! O grasa de peste 150 de kilograme face aerobic doar in chiloti si sutien - Nu o sa crezi ce vezi. Este de apreciat faptul ca supraponderalii incearca sa faca sport pentru a scapa de kilogramele in plus, dar asta nu inseamna ca lumea trebuie sa si vada asa-zisele antrenamente. O fata avand greutatea cu mult peste limita normala a ales sa arate tuturor cum face ea exercitii. Desi nu rezista prea mult la efort, din cauza grasimii, domnisoara incearca pe cat posibil niste sarituri. Asta nu ar fi atat de grav daca nu ar fi ales sa poarte doar lenjerie intima. Ce a iesit? Doar niste imagini horror, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai ciudat cuplu de pe planeta! O sa te crucesti cand ai sa-i vezi. In cazul celor doi indragostiti zicala dragostea invinge este cat se poate de adevarata! Ea este morman de grasime, iar el nu cantareste mai mult de 60 de kilograme. In orice caz, acest cuplu a depasit problema greutatii si s-au acceptat asa cum sunt. Mai mult de-atat, cei doi se iubesc atat de tare incat au realizat un pictorial in care apar in ipostaze incitante. Imaginile cu cei doi indragostiti te vor lasa in mod cert cu gura cascata. Fara nicio retinere, atat femeia de aproape 200 de kilograme, cat si partenerul ei s-au lasat fotografiati in lenjerie intima, anunta Click.

Asta-i tare: sahistele vor putea deschide maxim doi nasturi la bluza. European Chess Union (ECU) a adoptat o noua regula menita sa nu mai suceasca mintile barbatilor cu care se confrunta sahistele: astfel, acestea vor putea deschide maxim doi nasturi la bluza. Astfel, orice sahista aflata intr-o competitie nationala si internationala nu va mai putea veni cu decolteu si va putea deschide maxim doi nasturi la bluza. "Nu exista in schimb nicio restrictie in ceea ce priveste lungimea rochiei sau a fustei. Unele societati sunt mai severe", a declarat un reprezentant al ECU. Acesta a adaugat: "Este placut sa vezi jucatoare de sah cu fusta scurta, unele fete sunt foarte frumoase. Dar trebuie sa existe limite". Se pare ca regula a fost adoptata in primul rand din cauza spectatorilor si nu din pricina adversarilor, informeaza Libertatea.

O companie din SUA organizeaza cursuri antizombi. Compania Trackers Earth ofera amatorilor un curs de aparare impotriva zombilor, in Portland (SUA). Timp de doua zile, cursantii inarmati cu sabii si topoare ies in padure si ataca "zombi", adica voluntari machiati cu faina si vopsea rosie si care imita miscarile si gesturile personajelor din filme. Cei de la Trackers Earth, care s-au inspirat din filme precum "Dawn of the Dead", "Curse of the Zombie" sau "Shaun of the Dead", ii invata pe cursanti cum sa se fereasca de epidemia de zombi, sa evite zonele populate de "mancatorii de creiere" si cum sa gaseasca apa necontaminata, scrie Daily Mail. De asemenea, exista si cum sa se camufleze sau cum sa faca un foc de avertizare fara fum. Copiilor intre 7 si 17 ani care participa la cursuri li se spune ca, daca nu pot invinge zombi, singura solutie este sa li se alature, scrie Gandul.

O bucata de meteorit a cazut pe o proprietate din centrul orasului Oslo. O familie din Norvegia a descoperit o bucata de meteorit care a trecut prin acoperisul magaziei aflate pe proprietatea lor din centrul orasului Oslo, a anuntat, luni, presa norvegiana. Sparta in urma impactului in doua bucati, piatra, cu o greutate de 585 de grame, s-a desprins dintr-un meteorit observat pe cerul Norvegiei pe 1 martie, potrivit oamenilor de stiinta, si a aterizat pe acoperisul acelei magazii din gradina familiei Thomassen, situata intr-un cartier popular din capitala norvegiana. Obiectul a fost identificat ca fiind o brecie, o piatra formata din diverse fragmente de roci, de catre astrofizicianul Knut Joergen Roed Oedegaard si sotia sa Anne Mette Sannes, pasionata de meteoriti. "Este o descoperire senzationala. Pe de-o parte, pentru ca se intampla extrem de rar ca o bucata de meteorit sa treaca printr-un acoperis si pe de alta parte pentru ca este vorba de o brecie, un conglomerat care este si mai greu de gasit", a declarat Anne Mette Sannes, anunta Cancan.

Amuzant! Un catel s-a oprit in mijlocul unui concurs canin pentru a-si face nevoile. Un metis de cinci ani care participa la finala concursului canin de performante fizice "Crufts" a starnit zeci de hohote de ras in timpul prestatiei sale. Cainele, pe nume Libby, a trecut cu brio de toate obstacolele din timpul cursei, dar la un moment dat, aproape de sfarsitul probei, el s-a oprit pentru a-si face nevoile fiziologice. Publicul, extrem de amuzat de intamplare, a izbucnit in hohote de ras, singura care nu a gustat hazul situatiei fiind chiar stapana cainelui, care s-a apucat cu mainile de cap cand a vazut ce face animalul ei. "Nu mai pot sa te iau nicaieri", i-a reprosat ea cainelui care a si fost descalificat din competitie. Concursul canin "Crufts" are loc in fiecare an in Birmingham, in Anglia si este destinat tuturor cateilor, indiferent de talia sau de rasa din care fac parte, informeaza Click.