"Femeia Barbie": a cheltuit 12.000 de euro pe operatii estetice si alte zeci de mii pe papusi. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie este atat de innebunita dupa papusile Barbie, incat a cheltuit 12.000 de euro pe operatii estetice, pentru a semana cu acestea. Femeia si-a facut operatie la nas, si-a injectat colagen in buze si si-a vopsit parul intr-un blond aprins, iar de restul banilor a cumparat pantofi si rochii care seamana cu ale lui Barbie. "Operatiile au fost dureroase, aveam fata umflata si o gramada de vanatai. A durat cateva saptamani sa ma refac, dar a meritat. Eu cred ca arat foarte bine, desi unora li se pare ciudat", spune Charlotte Hothman, originara din Manchester, relateaza Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un nou sport extrem. Rusii n-au instinct de conservare. In imaginile postate pe internet, se poate vedea cum doi tineri intra de buna voie intr-o roata uriasa pentru cabluri si sunt impinsi intr-o vale de prietenii lor. Roata se sparge la baza pantei, iar cei doi tineri sunt aruncati prin aer cativa metri buni, relateaza Realitatea.net

Cum se relaxeaza un urs dupa o zi grea la vanatoare. Don Johnston, un fotograf in varsta de 61 de ani, a reusit sa surprinda, intr-o regiune din Canada, mai multe imagini in care aparea un urs polar in ipostaze similare celor umane. Intr-una dintre imaginile surprinse de catre Johnston, apare un urs asezat pe spate, sprijinit de o bucata de gheata, care isi intinde picioarele si isi afunda labele din fata in zapada. "Imi place aceasta fotografie pentru ca ursul pare foarte relaxat si confortabil", explica fotograful. Integral in Gandul.

Seal, gol pusca la malul marii! O fotografie comica a fostului sot al modelului Heidi Klum circula pe internet si il infatiseaza pe artist in toata "splendoarea" sa. Este vorba despre o gluma care face referire la numele cantaretului, in romana Seal traducandu-se ca foca, scrie Cancan.

Cainele lui Obama vrea sa fie in centrul atentiei. Patrupedul a trecut prin cadru chiar in momentul in care reporterita spaniola incerca sa-si duca reportajul la bun sfarsit. Se pare ca Bo nu constientizeaza faptul ca este cel mai cunoscut caine din State si pentru el joaca este mult mai importanta. Bo a fost primit in familia Obama in 2009 pe cand avea doar sase luni. Acesta este special dresat pentru a face fata protocolului strict de la Casa Alba, informeaza Libertatea.