75% din cautarile pe Google pentru "sex" vin dintr-o singura tara. Asa s-a intamplat si cu locuitorii unei tari ingradite de conceptii religioase si de reguli extrem de stricte! Un studiu recent al cautarilor Google arata ca aproape 75% din totalul mondial al cautarilor pentru cuvantul "sex", provin tocmai din Pakistan. Contrastul este de-a dreptul socant, mai ales ca in Pakistan majoritatea religioasa este musulmana, o dogma extrem de stricta in care aproape orice beneficiu al vietii occidentale, printre care si sexul in afara casatoriei, sunt considerate periculoase, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai noua forma de arta: nori artificiali in interiorul cladirilor. Artistul olandez Berndnaut Smildeas a inventat o noua forma de arta moderna: creeaza nori artificiali pe care ii expune in muzee. Smildeas foloseste o masina care produce fum, combinat cu umiditate si un efect de lumina, iar rezultatul artei sale poate fi admirat in muzeele olandeze, scrie Click.

E platita cu 30.000 de euro pe an ca sa testeze jucarii sexuale. A incercat bine de 1000 de jucarii sexuale pana acum, a defilat imbracata in latex si in lenjerie intima provocatoare si totul s-a petrecut acasa la ea, locul de unde tanara munceste. Nat Garvey crede ca a gasit slujba ideala acum 2 ani de zile, cand a inceput sa munceasca pentru o companie care comercializeaza jucarii sexuale si lenjerie intima. "In loc sa fiu inconjurata de dosare si de calculatoare, am o multime de jucarii in jurul meu si tot ce trebuie sa fac e sa le folosesc. Nu sunt nimfomana, reprezint fetele normale care, ca si mine, cumpara sau folosesc jucarii sexuale. Mai mult, jucariile nu mai sunt tabu. Si fetele singure si cuplurile ar trebui sa le foloseasca", a povestit Nat. Integral pe Realitatea.net

Cocioaba asta costa 151.000. O casa de pe plaja fara energie electrica, apa curenta si fara toaleta a fost scoasa la vanzare cu pretul astronomic de 151.000 de euro (661.391 lei). Este amplasata insa intr-un cadru natural feeric, pe malul marii, in apropierea portului Christchurch, Dorset, Marea Britanie, scrie Click.

Orasul unde este interzisa moartea. In oraselul italian Falciano del Massico, localnicii nu au voie sa moara. Decizia, luata la inceputul acestei luni, ii impiedica pe cei 3.700 de locuitori sa inceteze din viata. La baza acestei decizii, care este absurda si care nu poate fi in niciun caz respectata, sta faptul ca in localitate nu exista niciun cimitir, iar cei din oras nu stiu ce sa faca cu mortii. Din pacate, doi batrani nu au respectat decizia autoritatilor si au trecut in nefiinta, scrie Cancan.

Poza de la care barbatii nu-si iau ochii. Parca se explica acum de ce rata criminalitatii este atat de mare in Brazilia. Poate pentru ca toti barbatii vor sa fie retinuti de o asemenea politista. Echipata cu arma din dotare si cu o privire vigilenta, domnisoara din imagine le-ar lua cu siguranta fata lui Jennifer Lopez sau lui Kim Kardashian cu posteriorul ei, informeaza StirileProTV.ro