In cate feluri se poate deschide o sticla de bere? A venit caldura, aveti pofta de o bere, dar nu aveti cu ce sa scoateti capacul? Un grup de tineri din Noua Zeelanda va arata cum puteti proceda. Multe dintre metodele lor par exagerate, dar eficiente, asa cum se vede in clipul pe care l-au postat pe YouTube. Daca deja stiti, poate, ca o muchie rigida poate fi eficienta in a inlatura capacul, cati ati folosit-o pana acum pe cea a fierului de calcat? Si cu atat mai inedita este utilizarea unor aparate electrice, precum burghiul, polizorul circular sau chiar drujba! Pedala de la bicicleta sau skateboard-ul devin si ele ustensile la fel de bune. Potrivit clipului, soferii ar putea apela la partea metalica a centurii de siguranta pentru a desface sticla de bere. Pe care o pot si bea, atata timp cat nu depasesc alcoolemia impusa de lege, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 94 de ani, a devenit pentru prima oara tata! Vezi ce mananca de e atat de viril! Ramajit Ragha a stabilit un nou record in India, fiind cel mai in varsta tata. La 94 de ani, el a devenit pentru prima oara parinte. Inaintea lui, recordul era detinut de un barbat, care, in 2007, devenea pentru a 22-a oara tata, la varsta de 90 de ani. Ramajit Ragha este foarte mandru de performanta lui si spune ca este inca viril datorita dietei sale bogate in calori si sustine ca simte ca va mai trai inca 10 ani, cel putin. "In fiecare zi consum 3 litri de lapte, o jumatate de kilogram de migdale si o jumatate de kilogram de unt", le-a spus barbatul ziaristilor. Baiatul lui se numeste Karamjit, care inseamna "Un dar de la Dumnezeu". "A fost o nastere normala, copilul este sanatos. A face copii la aceasta varsta nu este un lucru imposibil. Este necesar doar ca un spermatozoid sa fertilizeze un ovul", a explicat medicul care a asistat la nasterea micutului. Ragha si sotia lui, Shakuntla, nu exclud posibilitatea de a mai avea copii, anunta Cancan.

Fanii seriei "Stapanul Inelelor" isi pot cumpara case de hobbit. In asteptarea lansarii ultimei parti din Stapanul Inelelor, The Hobbit, fanii seriei pot experimenta stilul de viata a personajelor favorite, o companie oferind spre vanzare impatimitilor genului case de hobbit, la pretul de 15.000 de dolari. Potrivir Daily Mail, pentru cei care doresc o atmosfera ca-n film, dar nu vor lux, exista si variante mai ieftine, casute cu o suprafata de aproximativ 18 metri patrati pentru doar 995 de dolari. Toate casutele sunt construite, la comanda, de compania Wooden Wonders, condusa de sotii Rocy si Melissa Pillsbury. Barbatul este tamplar de peste 15 ani, motiv pentru care s-a simtit pregatit pentru ceva mai important. Ideea afacerii a venit si de la cei doi copii ai lor, Richard si Maxximus, care, dupa ce au vazut prototipul casei Hobbit Hole, s-au bucurat. De atunci, ideea s-a dezvoltat, iar sotii Pillsbury au lansat o linie pe aceasta tema. Acest mobilier de gradina pune la dispozitie atat locuri de jocuri pentru copii, casute de gradina, bancute, care pot amenaja curtile interioare. In casutele Hobbit Holes, doritorii pot gasi saune, sali de lectura, spatii de depozitare, custi pentru caini si chiar studio-uri de yoga, informeaza Gandul.

Chinezii isi fac hotel in stanca! China vrea sa uimeasca intreaga lume cu un hotel de cinci stele cu design unic. Astfel, anul viitor, sapata in stanca, se va ridica, pe 17 etaje, o cladire complet din sticla, care va gazdui mii de turisti. Hotelul se numeste Intercontinental Wonderland si va costa aproape un miliard de dolari. In vreme ce parterul va fi scufundat intr-un lac artificial, deasupra hotelului se va revarsa o cascada spectaculoasa, fapt ce ofera o priveliste impresionanta, scrie Libertatea.

Prima masina zburatoare vanduta cu 1.267.400 dolari. Prima masina zburatoare a fost pusa pe piata in SUA. Costa 1.267.400 dolari (4.209.288 lei) si este vanduta de Courtesy Aircraft din Illinois, SUA. Vehiculul, numit aerocar, cu doua locuri, este in perfecta stare de functionare, desi a fost construit in urma cu 60 de ani. Modelul poate fi achizitionat de pasionatii de modele vechi, in timp ce noile modele de masini zburatoare vor fi disponibile pana la sfarsitul anului. Acestea vor putea fi expuse de firma Terrafugia din Massachusetts la Salonul International Auto de la New York in luna aprilie. Cei care le vor cumpara vor trebui sa posede atat carnet de conducere a masinii, cat si brevet de pilot, anunta Click.

Ce au patit niste turisti japonezi in Australia. GPS-ul i-a dus in mijlocul marii. Au avut incredere totala in GPS si, din pacate pentru ei, au ajuns in mijlocul marii cu masina, de unde au fost scosi de echipele de salvare. Trei turisti japonezi aflati in vacanta in Australia au plecat cu masina catre o destinatie pe care voiau sa o vada cu orice pret. In drum spre insula North Stradbroke, necunoscand deloc locurile, cei trei s-au lasat ghidati de sistemul GPS. Din nefericire pentru ei, n-au ajuns la destinatia dorita, ci direct in mare, sistemul directionandu-i total gresit. Turistii au ramas cu masina blocata in apa si au avut nevoie de ajutorul echipelor de salvare, informeaza Cancan.