Acestia sunt cei mai hidosi sani din lume! Femeia din imaginea de mai jos are probabil cei mai hidosi sani din lume. Nu se stie exact cum a ajuns ea in aceasta situatie, dar este greu de imaginat ca prin mijloace naturale. In ziua de azi, cand tehnologia a avansat extrem de mult, multe tinere nemutumite de felul in care arata ajung sa isi mutileze corpul in dorinta de a fi mai frumoase. Cel mai probabil aceasta este si situatia acestei fete care nu pare totusi deranjata de faptul ca arata absolut hidos daca este sa privim mai atent zambetul larg de pe fata ei, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O australianca, acuzata ca i-a facut sex oral unui barbat, fara voia lui. Helen Elder, o femeie de 39 de ani din Parkside, Australia, este judecata zilele acestea pentru viol. Ea e acuzata ca i-a facut sex oral unui barbat, fara voia lui. Potrivit editiei online a cotidianului Adelaide Now, Helen ar fi intrat prin efractie in casa unui barbat, iar apoi l-ar fi obligat pe acesta sa faca sex cu ea. Cu toate ca Edler spune ca acuzatiile sunt niste minciuni sfruntate, ea este judecata pentru presupusa fapta. Cel care a depus plangerea spune ca se afla in locuinta sa, cand acuzata a intrat peste el in casa. Ulterior, l-ar fi violat, performand un act de sex oral, fara voia lui. Deranjat de cele intamplate, barbatul spera ca Helen sa fie aspru pedepsita pentru fapta sa, chiar daca ea sustine in continuare ca nimic din ceea ce spune el nu este adevarat, anunta Libertatea.

Cel mai lung pod intre doi munti, construit de chinezi in doar 4 ani. Chinezii au dat lovitura din nou in domeniul constructiilor. Ei au reusit sa construiasca cel mai lung pod suspendat intre doi munti, in doar patru ani. Podul Aizhai are o lungime de 1.146 metri si este la o inaltime de 350 de metri. In lume, el a devenit al saselea pod ca inaltime din lume si al 12-lea pod ca lungime. Constructia a inceput in octombrie 2007 si a fost terminata in 2011, inainte de data oficiala anuntata. Initial, podul a fost deschis pietonilor, iar circulatia rutiera va fi pornita la finalul lunii. Podul traverseaza Marele Canion Dehang din centrul Chinei, informeaza Click.

Cum arata acest barbat astazi, la implinirea varstei de 100 de ani. Desi nu a dus o viata lipsita de griji sau de greutati, fostul culturist indian Manohar Aich a ajuns la aniversarea a 100 de ani de existenta, scrie Daily Mail. Povestea sportivului a inceput acum un secol, in oraselul bengalez Comilla. Inca de mic Manohar a avut o constitutie firava, dar a reusit sa-si dezvolte musculatura cu ajutorul exercitiilor fizice. Pasiunea pentru culturism a descoperit-o atunci cand a urmarit o confruntare intre doi luptatori profesionisti. In anul 1942, atunci cand a terminat scoala, s-a inrolat in Royal Air Force, aflata sub conducerea colonialistilor britanici. Acolo a inceput sa faca exercitii pentru dezvoltarea muschilor, incurajat de ofiterul britanic Reub Martin, iar rezultatele vizibile nu au intarziat sa apara. Cativa ani mai tarziu a fost arestat dupa ce a a luat parte la o revolta impotriva opresiunii coloniale. Perioada de detentie i-a dat posibilitatea sa se antreneze inca si mai intens. Desi in inchisoare nu avea parte de aparate pentru antrenament, de suplimente nutritive sau de conditii prielnice, Manohar a reusit sa se pregateasca intens pentru campionatul mondial, scrie Gandul.

De tot rasul! Un politist a facut sex cu statia deschisa, fiind auzit in direct de toti colegii. O intamplare mai putin obisnuita a avut loc in Memphis, unde un politist a avut parte de o partida de sex, la care au laut parte, fara sa vrea, toti colegii lui. Dion Anthony, aflat in misiune pana la ora 22.00 nu a rezistat pana la terminarea turei si si-a invitat o partenera in masina pentru o partida de sex. Din nefericire pentru el, a omis sa inchida statia de emisie-receptie, astfel ca toti cei 30-35 de colegi ai sai de tura, plus cei de la dispecerat, au putut auzi, timp de un sfert de ora prestatia sa. Dion Anthony, care activeaza in Politie din 1997, a fost suspendat marti, iar acum asteapta rezultatul investigatiei. Purtatoarea de cuvant a Departamentului de Politie din Memphis a declarat ca exista si o circumstanta agravanta in comportamentul ofiterului: canalul pe care s-a facut emisia era unul public, necriptat, astfel incat aceasta a putut fi auzita si de particularii care scaneaza frecventa Politiei, anunta Libertatea.

Are 30 de miliarde de dolari, dar tine Mercedesul in sufragerie. Ciudatenii de miliardar. Antreprenorul Eike Batista, 55 de ani, isi iubeste automobilul Mercedes de 1,2 de milioane de dolari atat de mult, incat il tine in sufragerie, nu in garaj. Eike Batista si-a construit averea de 30 de miliarde de dolari de la zero si e hotarat sa ajunga cel mai bogat om din lume. El a fost casatorit cu modelul "Playboy" Luma de Oliveira. Eike tine cel mai mult la masina sa Mercedes SLR McLaren cu motor de Formula 1 pe care o parcheaza in sufrageria casei sale luxoase din Rio de Janeiro. Prefera s-o aiba mereu aproape ca sa nu i-o ia fiul sau, Thor, de 20 de ani, care conduce prost. De altfel, baiatul a omorat acum doua zile un biciclist cu o masina la fel ca a tatalui. Povestea vietii lui Eike e ca o telenovela. Inca de cand era student, a inceput sa vanda asigurari din casa in casa. Apoi, a devenit agent de legatura intre comerciantii de diamante din Antwerp si companiile miniere amazoniene. Si-a facut o mina, cea mai perfectionata din Brazilia, informeaza Click.