Ultima fita! Sa bei ceai cu excremente de panda! O cana costa 160 de euro. An Yanshi, un fost profesor si ziarist din China, va scoate pe piata zilele viitoare cel mai scump ceai din lume. Barbatul de 41 de ani spune ca foloseste baliga de urs panda pentru a "fertiliza" ceaiul verde, considerand noul sortiment unul perfect. Chinezul, care a calculat ca 50 de grame din ceaiul verde fertilizat cu excremente de urs panda, costa 2.750 de euro, se costumeaza in urs panda atunci cand merge in padure pentru a strange ingredientul special folosit la prepararea bauturii, scrie Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O brazilianca de 12 ani nu s-a tuns niciodata! Are 1,60 inaltime si parul de 1,57 metri. Incredibil. O fetita de 12 ani din Rio de Janeiro nu s-a tuns niciodata. Parul adolescentei Natasha Moraes de Andrade, care masoara 1,60 metri inaltime, este lung de 1,57 metri. Acum, insa, fata a decis sa renunte la podoaba capilara si vrea sa o vanda cu 4.200 de dolari. Pentru ingrijirea parului, Natasha consuma o sticla mare de sampon pe saptamana si are nevoie de o ora si jumatate pe zi ca sa se pieptene, scrie Cancan.

Vrajitoarea Sultana isi face partid! Vrea sa ajunga in Parlament. Vrajitoarea Sultana are tinte inalte. Ea a infiintat Partidul Libertatea pentru Romani si si-a propus sa ia in maini fraiele tarii. "Sa stiti ca mi-am initiat partid politic care se numeste Partidul Libertatea pentru Romani. Sper ca intr-o zi sa am puterea sa decid, in Parlament cat si in Guvern, ceea ce se va intampla in viitor. Nu o sa mai lasam nici noi, atat romii cat si romanii, sa isi bata joc nimeni de noi asa cum isi bate joc actuala putere de opt ani de zile", a declarat ghicitoarea Sultana la Romania TV, citeaza Click.

A fost in Rai de 4 ori si spune ca Dumnezeu este gri! Afla alte detalii socante! Sibusiso Mthembu din Noua Zeelanda sustine ca a fost in Rai de patru ori, l-a vazut pe Dumnezeu, iar mai nou a desenat o harta a Edenului pe peretele casei sale. Barbatul de 64 de ani spune ca in 1993 un om a mers la el acasa si i-a spus ca trebuie sa il duca in Rai. Era vorba despre ingerul Gabriel, care parea un tanar de vreo 20 de ani si care a reaparut peste cinci ani si l-a luat cu el in Eden. Despre Dumnezeu, barbatul spune ca L-a vazut si e tanar si are pielea gri, iar Iisus este alb, scrie Libertatea.

Un gangster din China si-a pierdut telefonul! Pozele gasite l-au condamnat la moarte. Un gangster chinez si-a pierdut telefonul in care avea zeci de poze compromitatoare. Acum nu mai are scapare. Autoritatile l-au condamnat la moarte iar gasirea lui este doar o chestiune de timp. Pentru trafic de droguri, in China primesti pedeapsa capitala. Acest gangster care are stilul 'Taranului cu Maseratti", isi poate lua adio de la viata, scrie sport.ro.

A baut 17 pahare de votca si a murit la 19 ani. Parintii unei fete care a murit, in 2010, la varsta de 19 ani, pe fondul abuzului de alcool, dau in judecata barul in care s-a petrecut incidentul si fratia studenteasca din care facea parte fiica lor, scrie Daily Mail.Martorii oculari au declarat ca fata, in varsta de 19 ani, a baut intre 10 si 17 pahare de votca in numai doua ore. Nici prietenii, nici personalul barului nu au oprit-o, citeaza realitatea.net.