Cel mai stupid motiv de concediere! Vezi despre ce e vorba! Michael Shepard, un sofer de autobuz din Marea Britanie, o fost concediat de sefii lui dupa ce a fost surprins de camerele video mancand un strugure. Barbatul, in varsta de 66 de ani, se apara si spune ca are nevoie uneori sa-si umezeasca gura dupa operatia de by-pass suferita la inima. "Sunt foarte suparat. Credeam ca voi primi doar un avertisment pentru ca am mancat un strugure, nu ca voi fi concediat. Nu mananc sau beau cand conduc, dar atunci doar stateam in masina in depoul din Bedworth pentru cateva minute si am luat un strugure sa-mi umezesc putin gura. Am avut o operatie de by-pass la inima acum un an si medicametele imi usuca gura, asa ca iau din cand in cand cate o gura de apa sau un strugure cand sunt in statie sau la depou. Imi mancasem deja pranzul si mai aveam doar cateva boabe de struguri. Decat sa ma mai dau jos din autobuz pentru a manca strugurele, am facut-o in cabina", a spus britanicul, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Unii pierd case si copii. Ea si-a pierdut sfarcul la divort! Afla cum s-a intamplat! O femeie din Coreea de Sud nu si-a pierdut bunurile sau copiii cand i-a cerut sotului ei divortul, ci sfarcul stang. Potrivit cotidianului The Korea Times, suparata ca sotul ei cumpara prea multa bautura din salariu, in loc sa foloseasca banii pentru a achizitiona cele necesare traiului zilnic, femeia de 28 de ani i-a cerut acestuia divortul. Cand a auzit ce voia nevasta sa, coreeanul de 48 de ani si-a iesit din minti si a inceput sa se certe cu femeia, iar la un moment dat, a devenit agresiv si a aruncat-o pe podea. A luat un cutit, i-a taiat sfarcul de la sanul stang si apoi l-a inghitit. Nevasta agresorului a fost internata de urgenta, iar sotul ei a fost retinut de autoritati, anunta Libertatea.

O fată la 150 de ani. Povestea incredibilă a unei familii din Marea Britanie! Nici o fata nu s-a născut în familia Craddock timp de 150 de ani. Dar aşteptarea a luat sfârşit acum pentru toţi cei care au crezut că acest moment nu va mai veni niciodată. Mare a fost bucuria când Simon şi Mali Craddock au aflat că vor avea o fetiţă. Poppy s-a născut pe 6 martie, iar familia sărbătoreşte încontinuu de atunci fericitul eveniment. Ultimul copil de sex feminin a apărut pe lume în familia lui Simon în 1866. "Suntem foarte încântaţi. Noi mai avem un copil, un băiat bineînteles. Înainte ca el să se nască, nu am fost curioşi de sexul bebeluşului, dar de data aceasta situaţia e schimbată", a spus Simon foarte mândru, informeaza Click.

Absolut fenomenal! iPhone nu a fost inventat de Steve Jobs si Apple, un pictor l-a pus in mainile unei femei la inceputul secolului XX - Vezi tabloul. Acest tablou a fost pictat la inceputul secolului XX si se afla la muzeul Puskin din Ucraina, potrivit Marlani.ro. Pictura poarta semnatura lui Konstantin Makovsky, un pictor nascut in Rusia in 1839. iPhone-ul a fost lansat in Statele Unite ale Americii in iunie 2007, fiind disponibil in magazinele companiilor Apple si AT&T. iPhone-ul fost anuntat de catre Steve Jobs, fost CEO al companiei americane Apple, Inc., in timpul discursului sau de la Macworld Conference & Expo de la 9 ianuarie 2007, scrie Cancan.

O britanica e indragostita de o statuie. O femeie din Marea Britanie sustine ca este indragostita lulea de o statuie de marmura de 91 de centimetri inaltime. Potrivit tabloidului The Sun, Reighner Deleighnie, in varsta de 40 de ani, sta zilnic cateva ore bune alaturi de statuia lui Adonis pe care a cumparat-o cu 395 de lire sterline si o considera iubitul ei, alintand-o Hans. Britanica cara sculptura de marmura peste tot, o saruta patimas, vorbeste cu ea si ii citeste fragmente din cartile ei preferate. Femeia este de parere ca relatia cu statuia i-a schimbat viata, dar spune ca nu s-ar casatori cu Adonis, de teama ca nu i-ar putea ramane fidela. Si asta, pentru ca Reighner Deleighnie este atrasa si de o alta statuie. Ea strange bani sa plece la Florenta ca sa o intalneasca pe statuia visurilor ei, David, realizata de Michelangelo. Insa, pana atunci se multumeste cu Hans. Reighner Deleighnie sufera de sexualitate obiectuala, o afectiune din cauza careia este atrasa de obiecte, nu de persoane reale, anunta Libertatea.

Are 10 ani si ridica 97,5 kg. Incredibil, dar adevarat. Naomi Kutin este o fetita timida de numai 10 ani din New Jesey, dar are o forta inimaginabila. Ea a reusit recent sa doboare recordul mondial feminin la ridicare de greutati. Americanca Naomi Kutin a uimit intreaga lume reusind sa ridice haltere de 97,5 kilograme, desi ea insasi cantareste doar 42 kilograme. Recordul mondial feminin era detinut de germana Ana Geitner, care la 44 de ani a ridicat haltere de 94 de kilograme, in 2011. Naomi este o fetita draguta cu inaltimea de 1,41 m, care arata ca orice copila de varsta ei, dar are muschi de otel. "Intotdeaua a fost cea mai buna la sport, chiar si decat baietii", spune cu mandrie, tatal ei, Ed. Micuta a stabilit primul record mondial la varsta de 9 ani si este poreclita de toti cei care o cunosc "superfata", informeaza Click.