Pitipoance la iarba verde! Ia uite-le cum s-au cracanat si si-au aratat chilotii fara rusine. Cele doua fete din imagini au venit in parc cu un scop precis: sa exerseze anumite pozitii, nu de yoga, ci de gimnastica dupa cate se pare. Incercand sa isi mentina echilibrul, fetele s-au cracanat, iar uneia dintre ele i s-a vazut lenjeria intima, desi purta colanti. Isprava fetelor nu a scapat neobservata, iar un trecator le-a filmat "exercitiul la sol", scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doi britanici au reclamat la Politie ca li s-au furat drogurile. Cand i-au calcat hotii, Colin Roberts si Mandy Coghlan au apelat la oamenii legii. Numai ca din casa le-a fost sustrasa o importanta cantitate de cannabis! Mai precis, le fusesera furate cateva zeci de plante, cu o valoare totala estimata de proprietari la 10.000 de lire sterline. In locuinta celor doi nu mai ramasese decat mirosul, ce-i drept, unul puternic. Chiar daca barbatul a declarat ca folosea substanta interzisa pentru a-si alina durerile provocate de boala Crohn, de care suferea, politistii au decis sa-i aresteze, scrie Click.

Cativa deputati din Ucraina vor sa creasca natalitatea in tara, dictand poporului cum sa faca amor: "In pozitia misionarului nu se fac copii". Cea care a initiat acest proiect de lege este deputata Natalia Korolevskaia, care a explicat in fata colegilor de ce vrea sa le interzica ucrainenilor sa faca dragoste in pozitia misionarului. "In urma studiilor s-a demonstrat ca pozitia clasica, numita si a misionarului, nu e eficienta pentru conceperea unui copil", a spus ea, primind apoi aplauze cand a explicat ca mult mai buna pentru cresterea natalitatii e pozitia pe la spate, scrie Libertatea.

Din surori, vor deveni frati! Prima pereche de gemeni din China care isi schimba sexul. Potrivit legilor din China, pana ce nu vor trece si de ultima faza a transformarii, ele vor fi considerate in continuare femei. Cele doua fete, in varsta de 25 de ani, au trecut deja pe la chirurg. "Operatiile au reusit. Ele au spus ca vor continua sa munceasca din greu si sa stranga bani si vor reveni si pentru ultimele transformari", a declarat medicul Zhao Yede, citat de The Sun. Una dintre ele deja a parasit spitalul, in timp ce cealalta este in continuare internata, scrie Click.

Pe Soare a avut loc o tornada de 5 ori mai mare decat dimensiunea Pamantului. O tornada uriasa, de cinci ori mai mare decat Pamantul, a avut loc in 2011 pe suprafata Soarelui, vartejul de gaze supraincalzite deplasandu-se cu peste 160.000 de kilometri pe ora. Potrivit Daily Mail, temperatura din interiorul tornadei a atins aproximativ doua milioane de grade Celsius. Fenomenul a pornit dintr-o proeminenta solara densa, iar vartejul s-a deplasat apoi in atmosfera solara pe o distanta de 200.000 de kilometri, scrie Libertatea.