Cel mai smecher roman din Paris! Isi inchiriaza Ferrari-ul luat pe credit cu 89 euro pe 20 de minute, ca sa-si plateasca ratele pentru masina de 200.000 de euro. Sa o luam pe rand... Nicu a plecat acum cativa ani in Paris unde cu puterile lui si cu cativa prieteni francezi pe care i-a cunoscut in facultate a reusit sa se angajeze ca broker. Si usor, usor, Nicu, un pustan originar din Braila a inceput sa faca bani. A reusit sa isi faca tot felul de prieteni si cu un salariu de cateva mii de euro bune pe luna si-a facut un credit pentru o masina... un Ferrari. Statea in chirie intr-un cartier de fite din Paris si dadea ture in fiecare seara cu masina lui de fite innebunindu-i chiar si pe francezii cu bani, relateaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat din Germania a impodobit un copac cu 10.000 de oua incondeiate. Un barbat din Germania si-a surprins vecinii cu o traditie de Paste pe care, spun unii, ar fi dus-o la extrem. Volker Kraft impodobeste un mar din gradina sa cu oua incondeiate, in fiecare an de Paste. Anul acesta, germanul in varsta de 76 de ani a reusit performanta de a decora copacul cu 10.000 de oua. Volker Kraft a impodobit puietul de mar prima data, de Pasti, in 1965. Atunci, a agatat 18 oua de ramurile pomului fructifer, scrie Libertatea.

Cel mai mic oras din SUA a fost scos la licitatie. Pretul de pornire: 100.000 de dolari. Localitatea Buford, din statul american Wyoming, care are un singur locuitor si se prezinta drept cel mai mic oras din Statele Unite, a fost scos la licitatie pentru suma de 100.000 de dolari. Cumparatorul va beneficia de un teren de 40 de kilometri patrati, o casa cu trei camere si garaj si de un turn de transmisii de telefonie mobila. Buford a avut candva 2.000 de locuitori, dar dupa ce trenurile au incetat sa mai opreasca in acest oras, oamenii au plecat rand pe rand, anunta Gandul.

Cum vei sti cand o femeie se excita? O va da de gol rochia. Rochia care devine transparenta atunci cand cea care o poarta se excita va aparea in curand. Rochia denumita Intimacy 2.0 este creata din materiale care o fac transparenta atunci cand inima ii bate cu putere. Designerul Daan Roosegaarde a creat rochia din piele si folii opace, materiale inteligente care devin transparente atunci cand simt o bataie accelerata a inimii, scrie DailyMail.co.uk. Tot la crearea acestei rochii au mai fost folosite tehnologii wireless, electronice, led-uri, informeaza Realitatea.net

Mama inconstienta! Si-a inchis copilul in poseta in timp ce conducea. O femeie din Virgin Island, oprita de politie in timpul unui control de rutina, a socat oamenii legii, care i-au gasit in poseta propriul ei copil. Politistul care i-a facut semn femeii sa opreasca s-a indreptat spre masina pentru a-i cere permisul de conducere. In timp ce-i verifica actele, el a auzit scancetele unui bebelus, dar nu a vazut niciun copil in masina. In momentul in care a luat poseta femeii de pe scaunul din dreapta, omul legii a deschis fermoarul si nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut in geanta o fetita nou-nascuta, informeaza Click.

Un somer american a cumparat un Picasso original cu 14 dolari. Zach Bodish a achizitionat un poster fara sa stie de cine a fost facuta lucrarea. "Am inceput sa tremur de emotie cand am aflat. Mi-am dat seama ca nu o sa ma imbogatesc, dar, totusi, cat de des gasesti un Picasso original?", a spus barbatul de 46 de ani, pentru presa americana. Acesta a adaugat: "Multe dintre obiectele pe care le achizitionez le revand la un pret mai bun. Banuiesc ca nu ma va face bogat, dar de cate ori poti sa cumperi un Picasso cu 14 dolari?", relateaza Libertatea.