Amanta lui Berlusconi, goala in plina strada. Actrita italiana Sara Tommasi, 30 de ani, fosta amanta a premierului Silvio Berlusconi, a facut un show porno in timp ce se pregatea sa ia cina intr-un restaurant din Roma. Femeia le-a aratat tuturor fotografilor ca nu poarta nimic pe sub rochie. Vedeta de televiziune Sara Tommasi e cunoscuta in "Cizma" atat pentru emisiunile sale, dar si pentru cateva aparitii hot in pictoriale de moda sau in seriale. In varsta de 30 de ani, Tommasi si-a luat licenta in economie la Universitatea Bocconi din Milano, dezvaluie La Stampa, dupa care a intrat in showbiz. Tanara i-a lasat, din nou, cu gura cascata pe fotografii care au surprins-o, pe strazile din Roma, in timp ce se pregatea sa ia cina intr-un restaurant de lux, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fara plase si fara rafturi! Acesta e primul supermarket virtual, deschis de curand in Coreea! Primul supermarket virtual a fost inaugurat in Coreea de Sud si se bazeaza pe cateva principii simple: economisesti timp, nu te mai soliciti carand plase voluminoase si magazinul nu se mai confrunta cu problema expirarii produselor sau a rearanjarii lor periodice. Magazinul virtual este de fapt o hala imensa cu ecrane LCD: cumparatorii se plimba printre ele, atingand produsele dorite sau scanandu-le codul de bare cu ajutorul smartphone-ului. La casa se achita suma totala, iar produsele sunt livrate direct acasa: ajung cam in acelasi timp cu clientul sau la orice ora specificata de acesta. O data ce ai cumparat un produs si ai codul de bare salvat in telefon, nici macar nu mai trebuie sa bati drumul pana la magazin: il poti comanda prin intermediul unei aplicatii online, anunta Cancan.

Exmatriculate pentru ca ofereau sex oral pentru 80 de centi minutul! Trei fete din Australia s-au amuzat inregistrand un clip in care promovau "fundatia sexului oral". Conducerea liceului din Adelaide la care ele invatau n-a gustat gluma. In ciuda mesajului aparent al asa-zisului spot publicitar, Nina, Teresa si Aisha au dorit sa atraga atentia asupra problemei reprezentate de infractiunile cu tenta sexuala, chiar daca intr-o nota umoristica: "Astfel ii oprim pe barbati sa mai violeze, pentru ca beneficiaza deja de placerile oferite de noi", spune una dintre fete in inregistrare. "Fundatia" lor si-a propus sa stranga bani intr-un mod placut: "Oferim sex oral pentru 80 de centi pe minut", afirma ele, incercand sa imite tonul unui agent de vanzari. Tinerele accepta si donatii online, ca orice organizatie caritabila care se respecta, si ofera spre vanzare si o serie de produse utile in timpul sexului oral, informeaza Click.

Oferta soc! Faci sex cat si in ce pozitie vrei, pentru numai 70 de euro. Cotidianul german Bild a scris astazi ca patronii unui bordel din Stuttgart, Germania, au fost arestati dupa ce s-a dovedit ca exploatau sexual fetele care lucrau acolo, majoritatea fiind romance. Conform ziaristilor nemti, in bordelul din Stuttgart era o oferta greu de refuzat pentru amatorii sexului pe bani. Aici, in schimbul a 70 de euro, clientii puteau face sex cu toate prostituatele angajate, cat timp doreau, ori de cate ori doreau si in ce pozitii doreau pe parcursul unei zile. Dupa ce unii dintre cei care au calcat pragul bordelului, vazand in ce conditii isi desfasoara fetele cea mai veche meserie din lume, au anuntat politistii, oamenii legii au deschis o ancheta. Ei au aflat astfel ca patronii exploatau sexual tinerele, care, conform Bild, erau majoritatea fete aduse din Romania in Germania unde erau puse sa se prostitueze in conditii greu de imaginat. Ramase fara acte dupa ce fusesera mintite ca li se acorda un loc bun de munca, fetele erau obligate practic sa indure un astfel de tratament, culcandu-se pentru doar cateva zeci de euro cu mai multi clienti pe zi, doar pentru a reusi sa supravietuiasca. Cei doi patroni isi asteapta acum sentinta, urmand sa apara in fata judecatorilor luna aceasta, scrie Libertatea.

Luat la ochi dupa ce a "spart" 203.948 de lire sterline intr-o noapte in club! Arestat pentru frauda fiscala dupa ce s-a rupt in figuri. Tanarul om de afaceri care la inceputul lunii martie a platit 203.948 de lire sterline pe o noapte de distractie in club a ajuns in arestul politiei dupa ce s-a aflat ca a facut tranzactii ilegale. Afaceristul britanic Alex Hope, in varsta de 23 de ani, a ajuns celebru dupa ce si-a dat in petic intr-un club din Liverpool, platind peste 203.948 de lire sterline pentru bautura lui si a prietenilor sai. 125.000 de lire sterline s-au dus doar pentru o sticla gigantica de 30 de litri din cea mai scumpa sampanie din lume, Armand de Brignac Midas, iar bacsisul pentru chelneri a fost si el unul foarte generos, respectiv de 18.540 de lire sterline. Autoritatile i-au luat urma tanarului afacerist exuberant pentru a afla de unde are atata capital. Alex Hope se ocupa cu tranzactionarea de valute (din dolari in euro si invers), dar licenta pe care o detine ii permite sa faca acest lucru doar pe cont propriu, nu si in numele altor persoane. Se pare ca Hope a trecut insa aceasta limita, tranzactionand ilegal. El a fost retinut de politie si acum este cercetat pentru frauda, anunta Cancan.

Un preot englez recomanda: "De Paste, stati in pat, mancati ciocolata si faceti sex"! Parintele Phil Ritchie a gasit un mod inedit de a atrage atentia asupra faptului ca numarul enoriasilor care participa la slujba pascala este intr-o continua scadere. Preotul anglican, de la biserica All Saints din Hove, East Sussex, a incercat sa vada situatia prin ochii mireanului de rand: "Problema este ca noi stam inauntru si, din cand in cand, iesim si le spunem credinciosilor: "De ce nu veniti la biserica noastra? E cool!". Sincer sa fiu, nu este deloc cool", a afirmat el, potrivit Daily Mail. "Mi-ar placea ca duminica, la ora zece, sa vina mai multi oameni, si i-as primi cu bucurie pe toti la All Saints", a recunoscut preotul, care a atras insa atentia asupra faptului ca Pastele ramane o sarbatoare a bucuriei si a sperantei: "Pentru crestini este cea mai importanta zi a anului, toata nadejdea credinciosilor deriva din ea", informeaza Click.