Sa vezi si sa nu crezi! Papusa Barbie a prins viata! Este cea mai focoasa blonda pe care o poti gasi pe site-urile de videochat! Nici prin cele mai salbatice vise nu iti imaginai ca Barbie ar putea prinde viata! Tanara aceasta din Anglia este copia aproape fidela a celebrei papusi pentru fetite! Domnisoara aceasta este fantezia vie a tuturor barbatilor care adora formele care au consacrat-o pe Barbie, cea mai celebra jucarie pentru fetite din lume! Este blonda si frumoasa, are o talie subtire si un bust generos, iar picioarele ei sunt la fel de inalte ca ale papusii. Cu un trup identic si bine proportionat, tanara a considerat ca este pacat sa nu faca bani frumosi pe care sa ii investeasca, cum era si de asteptat, tot in look-ul ei. Asa ca fata si-a cumparat costume sexy si s-a apucat de videochat, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Ia-ma! Sunt fierbinte si rea". Dar de fapt arata asa! Pensionara Maureen Gardner pretinde ca e o bruneta focoasa ca sa faca 2.000 lire lunar. "Sunt Sexy Scarlett, o bruneta focoasa, cu picioare lungi, care poarta un costum din piele si tine in mana un bici". Vocea senzuala apartine unei pensionare... Maureen Gardner si este angajata unei linii erotice. Ea a acceptat sa-si spuna povestea jurnalistilor de la The Sun. Femeia are 55 de ani, este casnica si incearca sa mai castige un ban, lucrand la hotline. Gospodina isi savureaza ceaiul de dupa-amiaza sau calca rufe, in timp ce vorbeste la telefon cu clientii sai fideli. Pentru ei, este tanara si seducatoarea Sexy Scarlett, "o bruneta focoasa, cu picioare lungi, care poarta un costum din piele si tine in mana un bici". Asa se descrie Maureen celor care o suna. Clientii ei sunt de la adolescenti timizi la pensionari, iar simpatica gospodina reuseste sa-i satisfaca pe toti. Femeia castiga lunar circa 2.000 de lire sterline (10.600 de lei) din sexul prin telefon, anunta Click.

Incident incredibil pe o plaja din Caraibe! Luata pe sus la decolare. Momente de teroare pe o plaja din Caraibe. O tanara in cautare de senzatii tari a fost literalmente "maturata" de suflul motoarelor unui avion si izbita cu capul de un zid. Nu si-a dorit decat sa vada de aproape un avion decoland. Din pacate, a fost luata pe sus de suflul motoarelor si a intrat cu capul direct intr-un zid de beton. I s-a intamplat unei femei pe plaja Maho din Caraibe. Tanara se tinea de un gard si privea fascinata plecarea aeronavei. Desi se astepta la "turbulente", forta jetului de aer a luat-o prin surprindere si a facut-o sa-si piarda echilibrul. Oamenii din jur au privit ingroziti cum femeia a fost izbita de un zid din apropiere. A fost transportata de urgenta la spital, nestiindu-se clar care este starea sa de sanatate. Plaja Maho de pe Insula Saint Martin din Caraibe este un loc cunoscut pentru dependentii de adrenalina. Datorita apropierii de aeroportul Princess Juliana, ofera o priveliste unica asupra aeronavelor. Pe plaja exista numeroase semne de avertizare de pericol, dar tot mai multi curiosi se aventureaza foarte aproape de locul de decolare al avioanelor, riscandu-si viata, informeaza Cancan.

Fundul Pippei face iar minuni! Vezi cum a ajutat el o femeie sa-si gaseasca adevarata dragoste. Obsesia pentru fundul Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a ajutat o femeie sa isi gaseasca adevarata dragoste. Jenny Fitzgerald are 43 de ani si pana nu de curand era o femeie divortata si singura. S-a hotarat insa sa investeasca 6.000 de lire sterline pentru a avea fundul ca al Pippei Middleton iar apoi si-a gasit jumatatea. Jenny a devenit fana a posteriorului Pippei la nunta regala atunci cand a fost si ea impresionata, ca toata lumea, de formele surorii lui Kate Middleton. La momentul operatiei, Jenny, mama a doi copii, era singura de mai bine de sase ani. "A fost ca un vis transformat in realitate. Imi iubesc corpul acum si, ca si Pippa, primesc mult mai multa atentie de la barbati acum", spune Jenny, care locuieste in Miami, SUA, scrie Libertatea.

Ariciul a facut praf un Ferrari. Stimati conducatori auto, nu va puneti cu aricii pentru ca o patiti! Iata ce i s-a intamplat neamtului Joerg Daecher, de 53 de ani, care a dat nas in nas cu un "zburlit" pe un drum din Eschershausen, Germania. Barbatul rula cu peste 100 km/h la bordul bolidului sau de 100.000 de euro (440.000 lei), cand s-a trezit nas in nas cu un arici. A franat brusc si a tras de volan evitand acele care se indreptau amenintator din asfalt. Rezultatul: ariciul a scapat nevatamat, iar bolidul a avut nevoie de o reparatie de 36.400 de euro (159.000 de lei). Din fericire, cheltuiala a fost suportata de firma de asigurari, anunta Click.

Cel mai mare ou de Paste din lume are 4 tone si 8,5 metri inaltime! Cel mai mare ou de Paste din lume a fost facut in Bariloche, Argentina. Are 8,5 metri inaltime si 5 metri latime si cantareste 4 tone. Oul gigant de ciocolata a fost realizat de patiserii din 27 de brutarii, care au lucrat peste doua saptamani pentru a duce la bun sfarsit proiectul ce a intrat in Cartea Recordurilor, informeaza Cancan.