Cea mai rara specie de rate din lume s-a inmultit cu succes in captivitate. Cea mai rara specie de rate din lume s-a inmultit cu succes in captivitate, numarul exemplarelor ajungand astfel la 40, scrie Daily Mail. Oamenii de stiinta au crezut ca specia disparuse pana cand au redescoperit cateva exemplare pe malul unui lac din nordul insulei Madagascar. Aici este singurul loc din lume unde traieste aceasta specie de rate, insa numarul lor este ingrijorator de mic: doar 22 de exemplare, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Jocurile video i-au apropiat: ea 39 de ani si el 16. Sexul cu un minor a dus-o direct la inchisoare. Lisa Carroll, femeia de 39 de ani si adolescentul de 16 s-au intalnit atunci cand femeia a condus aproape 1300 de kilometri. Cei doi au facut sex si, cu toate ca parintii adolescentului au oprit imediat relatia atunci cand au aflat de ea, ei au fost socati de faptul ca cei doi isi doreau sa se casatoreasca. Se pare, sustin politistii citati de ABC News, ca cei doi erau logoditi, pentru ca asta au spus femeia si adolescentul atunci cand au fost interogati. Dar politistii au avut un soc atunci cand au ajuns cu mandatul de arestare la femeie acasa si au descoperit ca era deja casatorita, cu un barbat de varsta sa, iar sotul nu stia nimic, relateaza Realitatea.net

Dai 100 $, iti fac curat. Pentru 500 $, facem sex. Initial Melissa Borrett facea curat in casele clientilor din oraselul Lubbock, statul american Texas, pentru nici 20 de dolari (67 de lei). Din 2010, a inceput sa faca acest lucru in pielea goala sau topless si a inceput sa castige 100 de dolari pe ora (333 lei). La sfarsitul lunii, avea in cont aproape 4.500 de dolari (15.000 lei), cu tot cu bacsisuri. Lucrurile erau bune si frumoase pana a venit ispita. S-a intamplat in timpul curateniei de Craciun, cand un client i-a propus o partida de sex, oferindu-i 500 de dolari, scrie Click.

Tara in care profesorii si-au primit salariile in gaini. Chiar daca autoritatile au declarat ca profesorii si-au dorit acest mod de plata, un dascal din regiunea Bukhara din centrul Uzbekistanului il contrazice, sustinand ca au fost obligati sa primeasca gainile drept salariu. "Am fost fortati sa primim 10 gaini de fiecare. O gaina sarbeasca costa 3 dolari. Gainile locale sunt mai ieftine dar nu am avut de ales", a declarat Odil, scrie libertatea.ro. In ciuda nemultumirilor din tara, autoritatile sunt de parere ca ideea cu gainile a fost un succes si ca se asteapta sa fie pusa in practica si in alte regiuni, anunta Realitatea.net

O pustoaica din Anglia se crede o papusa vie. Venus Palermo e o englezoaica frumoasa, de 15 ani, cu pielea alba ca portelanul si cu buze rosii, care seamana perfect cu papusile moderne, cu machiaj si haine la moda. In plus, ea a devenit o adevarata vedeta pe internet, si nu pentru ca ar fi un model sau o cantareata desavarsita, ci datorita faptului ca le invata pe alte fete ce trebuie sa faca sa arate ca o papusa vie. Venus vorbeste cinci limbi straine: germana, engleza, japoneza, spaniola si franceza, insa refuza sa mearga la scoala, preferand sa invete tot ce e de invatat de la mama ei, informeaza Libertatea.