Pasca-record de 169 de kilograme, gatita in Marea Britanie. Britanicii au reusit sa pregateasca cea mai mare pasca din lume. Deliciosul preparat a fost expus la rezervatia naturala Salthome. Imensa pasca a cantarit 169 de kilograme si a avut un diametru de 2,4 metri. La prepararea acesteia au muncit cinci brutari, o zi intreaga. Pasca record reprezinta echivalentul a 2.060 de portii normale de pasca, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce face ea nu pot face alte femei. A fost supranumita femeia-elastic, zeita flexibilitatii si este considerata cea mai buna contorsionista din lume. Zlata, asa cum e cunoscuta in toata lumea, are 25 de ani, dimensiuni de model: 1,80 inaltime si 54 de kilograme si are un talent extraordinar. Tanara, care se numeste in realitate Julia Gunthel, este de origine rusa si parintii sai au fost cei care i-au descoperit abilitatile neobisnuite, la doar patru ani. Fosta gimnasta, acum Zlata ofera show-uri incredibile in care se foloseste de flexibilitatea corpului sau si a intrat in Cartea Recordurilor la sfarsitul lui 2011 dupa ce a reusit sa se lase pe spate si sa sparga trei baloane cu corpul sau in doar 12 secunde, scrie Realitatea.net

"Mi-am pus papagali in par...". Cancelarul german Angela Merkel a facut o vizita intr-un parc de pasari exotice din nordul tarii. A fost asaltata de papagali, atrasi probabil de culoarea verde a sacoului politicianului. Coloratele pasari i-au ciugulit din palma, i s-au asezat pe umeri si chiar pe cap cancelarului german, facandu-l sa arate extrem de haios, relateaza Cancan.

A aparut stick-ul pe care il poti distruge daca l-ai pierdut. Acesta are incorporat un cip de memorie si un card SIM care il face localizabil prin GPS. Mai mult, daca stick-ul este ratacit, proprietarul se pot loga pe un site special si pot bloca anumite fisiere. Daca nici acest lucru nu este de ajuns, utilizatorul poate trimite un curent cu voltaj foarte mare in stick, topind cipul si distrugand toate datele, informeaza Libertatea.

Sta de 20 de ani, gol, pe o insula pustie. Un japonez a decis, acum 20 de ani, ca singurul mod prin care poate sa scape de stres este sa se mute pe o insula pustie. S-a pensionat in Paradis! Masafumi Nagasaki are 76 de ani si traieste de 20 de ani pe insula Sotobanari. Fost fotograf la un ziar local din Osaka, batranul nu are de gand sa plece, relateaza Click.