Foarte ingenios! Cum sa tii evidenta femeilor cu care te intalnesti! Un barbat din New York ajuns faimos in momentul in care a facut greseala de a trimite unei tinere pe care o placea un tabel unde tinea evidenta femeilor cu care se intalnea. Deoarece se intalnea cu opt femei deodata David Merkur, in varsta de 28 de ani, s-a decis ca se poate descurca mai bine daca mentioneaza intr-un tabel in Excel toate datele pe care le are despre tinerele in cauza, dar si cum au decurs intalnirile lui cu acestea. "Poate ca este o greseala, dar la naiba... m-am gandit sa-ti arat toata treaba. Sper ca acest email sa nu-mi faca mie rau, pentru ca intr-adevar m-am simtit bine cu tine si sper sa ne intalnim din nou in curand", a scris David in emailul trimis femeii pe care o placea pe numele Arielle. La randul ei, tanara socata de cele vazute a trimis documentul unui grup de prietene, pentru a se distra impreuna: "Am vrut sa va trimit asta ca pe o distractie de luni dimineata. Am avut o intalnire cu tipul asta miercuri. La intalnire, mi-a spus ca are un tabel cu ajutorul caruia tine evidenta femeilor de pe match.com cu care se intalneste. Bineinteles ca l-am tachinat si i-am cerut sa-mi trimita tabelul. Dintr-un motiv ciudat, chiar mi l-a trimis. Iata-l atasat. Si cand credeam ca le-am vazut pe toate...", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Primele poze 3D, vechi din anii '30, descoperite din intamplare la un anticariat din Paris! Peste 50 de imagini realizate 3D in anii '30 au fost descoperite la un anticariat parizian. Un pasionat de fotografie francez a facut o descoperire extraordinara in timp ce se plimba pe strazile din Paris. A descoperit poze 3D din anii '30, la un anticariat. Atentia fotografului i-a fost atrasa de un vechi stereograf aflat pe taraba, care cuprindea si 50 de placi de sticla. Ajuns acasa, a aflat ca acestea sunt de fapt imagini tridimensionale, scrie site-ul petapixel.com. Imaginile sunt realizate prin unirea a doua fotografii, subiectii fiind in pozitii discret diferite. Fiecare imagine a fost modificata pentru a cuprinde culori diferite, una fiind suprapusa peste cealalta. Fotografiile puteau avea efect 3D daca se puneau ochelari anaglifi, iar pasionatul de fotografie le-a transformat in format digital .gif. In imagini sunt surprinsi oameni la picnic, la odihna asezati direct pe iarba, o masina stationata, aspecte urbane din vechiul Paris, anunta Cancan.

Europarlamentar italian: Sa vindem Sicilia americanilor. Europarlamentarul Mario Borghezio, cunoscut pentru convingerile sale de extrema dreapta, a declarat ca vanzand Sicilia americanilor, Italia si-ar rezolva problemele cu care se confrunta in prezent. Afirmatia sa, lansata in cadrul unui interviu realizat de Klaus Davi, a facut inconjurul lumii, mai cu seama datorita explicatiilor ample acordate de europarlamentarul italian, relateaza TM News. "Daca as fi in locul premierului Monti, as vinde Sicilia Statelor Unite sau unor miliardari rusi sau americani interesati de oferta, ba as vinde chiar si Napoli si Sardinia - cu banii obtinuti am putea rezolva problema debitului care apasa greu pe umerii Italiei si am scapa si de Mafie", a declarat Borghezio, informeaza EurActiv.ro.

S-a culcat cu peste 40 de barbati pentru ca e dependenta de sex. O britanica de 24 de ani, care spune ca e dependenta de sex, sustine ca a facut sex cu peste 40 de barbati in doar cinci ani si ca pe toti i-a cunoscut pe internet, propunandu-le apoi sa se culce cu ea. Becky, o tanara de 24 de ani din Marea Britanie, a povestit presei ca in cinci ani a ales sa faca sex cu peste 40 de barbati doar pentru ca e dependenta de amor si nu pentru ca s-a indragostit de acestia. "Prima oara m-a intalnit cu un barbat la 15 ani, dupa ce l-am cunoscut pe internet. Au trecut doar cateva luni pana cand am facut sex, la el acasa, dupa ce mi-a platit biletul ca sa ajung la el. Apoi, mi-am dat seama ca sunt dependeta de sex si am inceput sa ma intalnesc cu barbatii cu care vorbeam pe internet, doar ca sa fac sex cu ei. Apoi, nu ne mai cunosteam", a spus Becky. "Ne cazam la hoteluri ieftine sau mergeam si faceam sex in masina. Ne indeplineam fantezii pe care le vazuseram in filmele porno" a mai declarat tanara presei, sustinand ca asa se simtea bine, scrie Libertatea.

Nici n-a iesit din pampersi si face tractiuni pe marginea biroului. Un filmulet cu un bebelus din Statele Unite face furori pe internet. Baietelul a fost filmat de parintii sai in timp ce facea tractiuni pe marginea unui birou. Micutul, care nu a implinit varsta de un an, vroia neaparat sa vada monitorul calculatorului de pe birou pentru ca acolo rulau desenele lui preferate, "Cartea Junglei". Copilul nu se da batut pana nu vede cateva secvente, anunta Click.

Cea mai proasta gluma prin care a trecut o mama! A primit mesaj de la fiul ei pe care l-a ingropat: "Nu sunt mort, doar am fugit". O britanica a trait clipe de cosmar cand a citit mesajele pe care le-a primit pe Facebook de la presupusul ei fiu care era decedat. Cineva a creat un cont cu numele baiatului decedat si i-a trimis mesaje mamei acestuia. Intr-unul din ele a si invitat-o la ziua acestuia. "Eu nu sunt mort cu adevarat. Mama, nu sunt mort, doar am fugit, stau la computer", sunt mesajele primite de femeia indurerata, care a declarat pentru "Daily Mail" ca nu se va lasa pana cand nu va afla cine a fost in stare de asemenea monstruozitate, informeaza Cancan.