Probabil cele mai nereusite poze de nunta. Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta cand a descoperit ca fotografiile de la nunta, pentru care platisera 750 de lire, au iesit "oribil", imaginile fiind miscate, prost incadrate sau prea intunecate, scrie The Daily Mail. Thomas si Anneka Geary i-au angajat pe fotografii Ian McCloskey si Nikki Carter pentru a le poza cununia civila, insa cei doi le-au livrat imagini in care mirii nu erau focalizati corect sau in care majoritatea invitatilor stateau cu spatele la aparat. Mai mult, fotografii nu au surprins nicio imagine cu tatal vitreg al miresei, relateaza Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

A devenit lesbiana dupa ce a stat 16 zile in coma. Nimic nu anunta insa schimbarea profunda din viata englezoaicei. De-a lungul timpului, Vikki Salmon s-a culcat cu 20 de barbati si a fost chiar logodita inainte de a fi la un pas de moarte. Ea a intrat in coma profunda dupa ce un incendiu puternic a cuprins apartamentul ei. Ciudat este faptul ca in momentul in care s-a trezit femeia, care este si mama a doi copii, a descoperit ca atractia pe care o avea pentru barbati a fost inlocuita cu dorinta de a fi cu o femeie, anunta Libertatea.

O grasa danseaza pe kilograme de unt si se mozoleste libidinos in grasime. Melati Suryodarmo e nascuta in 1969, in Surakarta, Indonesia, dar si-a gasit locul in orasul Braunschweig, din Germania. Acolo a inventat arta dansului in unt si face show-uri care se numesc exact asa, Exergie- Butter dance. Totul incepe de la 20 de bucati de unt, asezate pe o podea neagra, lucioasa. Cu numele de scena Lilith, dansatoarea isi face aparitia intr-o rochie stramta si neagra si cu tocuri si, culmea, incepe sa paseasca pe unt. Danseaza si aluneca, cade si se ridica, spre deliciul spectatorilor, care nu rad, ci o urmaresc cu ochii mari si plini de admiratie, scrie Cancan.

Primul barbat din lume care a nascut s-a despartit de sotia sa, cu care are trei copii. Primul barbat din lume care a nascut, Thomas Beatie, a pus capat casniciei cu sotia sa Nancy dupa 9 ani. Acesta a devenit faimos in urma cu patru ani cand a anuntat in emisiunea prezentata de Oprah Winfrey ca este insarcinat. El s-a nascut femeie, dar dupa ce a facut operatie de schimbare de sex si-a pastrat organele sexuale feminine. Thomas a hotarat sa ramana insarcinat deoarece sotia lui, Nancy, a suferit o histerectomie si nu poate avea copii. Continuarea in Click.

Cea mai rara combinatie: negri cu ochi albastri! Vezi ce fascinanti sunt copiii cu aceste trasaturi! Aceasta combinatie este destul de rara din punct de vedere genetic si inseamna fie ca "posesorul" superbilor ochi albastri are rude caucaziene, fie o boala genetica rara asemanatoare albinismului, care afecteaza doar ochii. Alte cauze ar mai putea fi o mutatie genetica sau sindromul Waardenburg. Indiferent de motivele care duc la aceste trasaturi neobisnuite, trebuie sa recunoastem ca sunt pe cat de rare, pe atat de fascinante, scrie Cancan.

Sarme pline de chiloti chiar in fata Guvernului din Muntenegru. Protestul inedit a fost declansat de dezvaluirile conform carora premierul Igor Luksici si-a cumparat, din bani publici, in cursul unei vizite in Estonia, o pereche de chiloti. O organizatie non-politica Reteaua pentru Afirmarea Sectorului Non-Guvernamental a ales sa protesteze astfel fata de taxele pe care guvernul intentioneaza sa le introduca, informeaza Libertatea.