Asta da minune! O tanara a nascut gemeni la cateva saptamani dupa ce fusese declarata moarta. O femeie din Michigan, SUA, care fusese declarata oficial decedata a nascut doi baieti gemeni la cateva saptamani dupa ce medicii stabilisera ca aceasta este in moarte clinica. Christine Bolden, in varsta de 26 de ani, a fost fericita toata viata ei pana la sfarsitul lui martie cand a simtit o durere puternica la cap si a lesinat. Se pare ca tanara se nascuse cu doua anevrisme de care nimeni nu stia nimic. Chiar daca medicii au declarat-o moarta, tanara a reusit sa tina miraculos sarcina pana la final, nascand prin cezariana. Ea a nascut pe 17 aprilie doi copii perfect sanatosi. "Am rugat doctorii sa nu opreasca aparatele cu ajutorul carora respira pentru ca toata familia isi dorea ca acesti copii sa supravietuiasca. A fost foarte greu. Ne pare rau ca ea nu a supravietuit sa isi creasca bebelusii", a martusisit Danielle Bolden, matusa tinerei, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A infulecat caviar de 5.000 de dolari in 90 de secunde. Alexander Valov, un rus in varsta de 49 de ani, a castigat un concurs inedit. El a reusit sa manance in mai putin de 90 de secunde jumatate de kilogram de caviar, in valoare de 5.000 de dolari. La competitia organizata la restaurantul The Apartment din Moscova au participat 12 concurenti. Valoarea totala a caviarului consumat la concurs s-a ridicat la 70.000 de dolari, anunta Cancan.

Trei tineri din Marea Britanie s-au imbatat si au furat un pinguin. Un grup de tineri din Marea Britanie, aflati in vacanta in Australia, au facut un gest incredibil la betie, furand un pinguin. Cei trei baieti, care consumasera bauturi alcoolice, au intrat prin efractie in parcul acvatic Sea World din orasul Gold Coast, Queensland, unde au inotat cu delfinii si au furat un pinguin. Atunci cand au ajuns la politie pentru a fi interogati, tinerii au marturisit ca nu au nici un fel de amintire referitoare la acea seara, dar dimineata cand s-au trezit din betie au gasit pinguinul in camera de hotel. Pentru ca s-au speriat baietii au eliberat animalul intr-o laguna din apropiere, care din pacate era plina de rechini. Din fericire, animalul a fost salvat la timp si inapoiat parcului acvatic. Se pare ca politia a reusit sa ii identifice din cauza faptului ca unul dintre ei s-a laudat pe Facebook cu fapta sa, informeaza Click.

Un popa vinde vibratoare anale si inele pentru penis, pe internet! Ai crede ca Biserca nu este de acord cu masturbarea si cu folosirea jucariilor sexuale, deoarece Biblia spune ca doi oameni casatoriti fac dragoste pentru a procrea. Un preot pare sa creada altceva. Marc Angenent, un preot din Olanda, si-a deschis un magazin online unde vorbeste despre sex, masturbare, dorinte interzise, practici sexuale obscure si chiar vinde produse pe care le gasesti intr-un sex shop. Doritorii pot sa achizitioneze din magazinul online al preotului Angenent, liefdestuin.nl, tot felul de obiecte cu sau fara baterii, ce pot fi folosite in dormitor. Vibratoare normale, anale sau cu dubla penetrare, inele pentru penis, lotiuni si creme, stimulatoare pentru punctul G si multe alte jucarii pentru adulti. Popa explica si cum se folosesc acestea. Mai mult, folosind exemple din Biblie, interpretate dupa cum a crezut el de cuviinta, explica si de ce e bine si normal sa te masturbezi, sa ai o viata sexuala incitanta si sa nu te feresti de erotism, scrie Libertatea.

Vezi imaginea care te va face sa te gandesti ca mergi degeaba la sala - Uite-l pe soldatul asta ce poate sa ridice aproape 150 kg. Sunt multi cei care merg la sala ca sa arate bine. Dar sunt multi si cei care stiu sa manuiasca programele de editare a imaginii. Dubiu exista insa cu siguranta in ceea ce priveste poza asta. Domnul din imagine pare ca, in loc de omleta, la micul dejun consuma bara de la haltera si, ca sa fie platouasul complet, mai pune si cateva greutati langa, pe post de felii de castravete. Chiar daca la prima vedere ai sa exclami ca asa ceva nu are cum sa fie posibil, la a doua poate te gandesti ca mai exista si minuni ale naturii, anunta Cancan.

Ea este cea mai talentata batranica din lume la quickstep. Mathilda Klein, o batrana in varsta de 94 de ani, a uimit pe toti cei prezenti la un concurs de dans atunci cand si-a aratat talentul la quickstep, alaturi de partenerul ei cu 55 de ani mai tanar. Chiar daca este departe de prima tinerete, varsta la care se afirma in general tinerii dansatori, femeia demonstreaza vointa de fier si un talent deosebit. Mathilda danseaza impreuna cu Danny Maloney, instructorul ei, de mai bine de 11 ani. "Nu dansez niciodata cu o femeie, ci doar cu un barbat. Iubesc senzatia pe care o am cand dansez. Ma mentine vie", a spus ea intr-un interviu, informeaza Click.