Paine de 100 de kilograme pregatita la Covasna pentru un nou record mondial. Brutaria din Sfantu Gheorghe care a facut anul trecut o paine cu cartofi de peste 50 de kilograme, vrea sa-si doboare recordul si sa coaca o paine de doua ori mai mare la sfarsitul acestei saptamani, scrie Agerpres. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, patronul brutariei a construit un cuptor din 13.000 de caramizi, in care incap deodata 200 de paini de un kilogram. El a copt deja o paine de 100 de kilograme ca sa fie sigur ca evenimentul din weekend va iesi asa cum trebuie, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

O femeie a nascut un vierme! Iubitul ei e ingrozit. Femeia din Zimbabwe era insarcinata cu cel de-al treilea copil al ei. Cel putin asa credea. Anna fusese la control cand era gravida in doua luni, iar medicii i-au spus, fara a-i face analize complexe, ca e insarcinata si totul e in regula. Apoi, Anna nu a mai mers la ginecolog, iar zilele trecute a simtit dureri ingrozitoare si credea ca o sa piarda sarcina. Femeia a mers in baie, unde din vagin i-a iesit un vierme. Gravida a ramas fara cuvinte, iar iubitul ei, care de abia astepta copilul e ingrozit de cele intamplate si se gandeste sa o paraseasca, anunta Libertatea.

Mata din imagine isi maseaza stapana in timpul orei de yoga pe tot corpul si in cele mai provocatoare pozitii! Pisicile invata usor sa fure din frigider si sa alerge dupa ghemotoace de lana. Dar sa faca yoga? Greu de crezut. Stapana felinei are toate motivele de a fi fericita! Nu mai trebuie sa faca yoga singura si, pe langa un corp tonifiat si relaxat, are parte si de un masaj din partea animalului de companie. Continuarea in Cancan.

Un experiment care i-ar putea duce pe doi studenti de la Arte direct la inchisoare. Doi studenti germani ai Universitatii de Arte din Berlin vor sa decapiteze un miel in direct, pe Internet, folosind o ghilotina pe care au construit-o singuri, scrie Daily Mail. Decapitarea mielului face parte din proiectul intitulat ''Un experiment privind conditiile curente care inconjoara democratia'' (''An Experiment Representing the Current Conditions Surrounding Democracy''). Acesta implica un vot public pentru a stabili daca mielul va fi sau nu decapitat, relateaza Gandul.

Ultima fita in materie de prostitutie: Te inscrii pe site-ul unei agentii "de turism" care te plaseaza in vacanta unui barbat! El iti plateste excursia cash, tu-l platesti pe el "in natura". "Cine are nevoie de bani, femeile frumoase calatoresc gratis" este sloganul site-ului care a atras pana in prezent zeci de romance. Modul prin care ele chiar reusesc sa plece in vacante cu barbati pe care nu-i cunosc este destul de simplu. Isi fac cont pe site, isi urca mai multe fotografii si dau mai multe detalii despre viata lor intima iar cei dornici sa plece in vacante alaturi de ele aleg pur si simplu persoana potrivita. Integral in Cancan.