Cuvantul secret pe care daca il cauti pe Google dispare pagina! Daca vrei sa cauti pe Google sintagma "Zerg Rush" (nr. invazia zergilor), pe ecran vor aparea niste "O"-uri in galben si rosu, care vor distruge toate rezultatele afisate de motorul de cautare. Denumirea de "Zerg Rush" este inspirata din celebrul joc de strategie Starcraft. "O"-urile care apar pe ecran sunt de fapt niste mostri mici care vor "manca" toate rezultatele obtinute odata ce ai tastat "Zerg Rush". Google va da posibilitatea sa va aparati rezultatele obtinute, distrugand "O"-urile ucigase cu ajutorul unor click-uri succesive, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Maritata la 1 an, a divortat la 18. O tanara indiana casatorita de parinti la varsta de un an cu un baietel de trei ani a obtinut anularea casatoriei 17 ani mai tarziu. Laxmi Sargara, acum in varsta de 18 ani, nu a stiut nimic despre casatoria pe care parintii sai si cei ai baiatului au facut-o atunci cand ei erau copii, in scopuri materiale. Ea a aflat abia, acum un an, cand familia baiatului a venit sa o ia de acasa pentru a o duce in Rajasthan, in nord vestul Indiei. "Am fost socata cand am auzit ca apartin unui barbat", spune tanara, relateaza Click.

Egiptul, pe cale sa dea o lege care sa le permita barbatilor sa faca sex cu cadavrele nevestelor. Parlamentul egiptean este pe cale sa aprobe o lege care sa permita barbatilor sa faca sex cu nevestele lor moarte "pentru a-si lua ramas bun". Legea absurda are si limite: barbatii nu pot avea relatii sexuale cu cadavrele sotiilor decat pana la sase ore dupa decesul acestora. Controversata lege prevede si coborarea varstei legale de casatorie la 14 ani si renuntarea la dreptul femeilor la educatie si slujbe, masuri care vor fi cel mai probabil aprobate de parlamentul islamist in cea mai mare majoritate, anunta Realitatea.net

O femeie din Mexic este insarcinata cu 9 bebelusi. Karla Vanessa Perez, care locuieste in partea de nord-est a statului mexican Coahuila, a urmat un tratament care a condus la aparitia acestei sarcini multiple. Nasterea este programata pe 20 mai. "Este prea devreme pentru a ma gandi la numele bebelusilor. Inainte de toate, sper ca totul sa mearga bine", a spus Karla Vanessa Perez. Integral in Click.

Si-a bagat nasul unde nu trebuia! Un catel a devenit celebru dupa o patanie cumplita. Curios si in plina explorare a lumii din jurul lui, catelusul a incercat un... cactus. Dupa ce si-a infipt botul in planta "spinoasa", patrupedul s-a ales cu zeci de ace care i-au strapuns pielea. Salvatorii lui l-au gasit prizonier in acele plantei, s-au scos de acolo si au reusit sa-i indeparteze mare mare parte din ele. Resturile i-au fost scoase de catre medicii veterinari din Phoenix, Arizona. Continuarea in Libertatea.