Un veteran invalid a reusit sa mearga cu ajutorul Yoga. Timp de 15 ani, medicii i-au spus lui Arthur Boorman ca nu va mai putea merge niciodata. Gandurile negre si depresia au pus stapanire pe barbat, iar kilogramele au inceput sa se acumuleze. Intr-o zi Arthur a descoperit o serie de exercitii Yoga si a decis sa inceapa acest program. Instructorul Diamond Dallas Page a crezut in puterile barbatului si a hotarat sa-l ajute. In doar cateva luni, prin vointa si perseverenta veteranul invalid a reusit sa slabeasca peste 63 de kilograme si cel mai important, Arthur Boorman a demonstrat ca nu exista limite, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dansul la bara care sfideaza legile fizicii! Toti barbatii au fost innebuniti de o concurenta de la "Romanii au talent". Foarte impresionati de dansul fetei au fost Andi Moisescu si Mihai Petre. "Am stat asa stresati, ca mosii aia din Muppets. Tot numarul am stat cu aparatul de luat tensiunea. Eu as avea de adaugat un singur lucru. Eu cred ca daca dansul la bara ar deveni dans olimpic, daca s-ar prelua aceasta disciplina, ar fi primul sport olimpic care ar trerbui sa se tina pe stadioane, pentru ca altfel n-ar avea loc publicul", a spus Andi Moisescu. Integral in Cancan.

Soc! Poarta 93 la picior! A intrat in Cartea Recordurilor fiind omul care poarta cea mai mare marime de pantofi. Igor Vovkovinski, cel mai inalt american, poarta marimea 93 la pantofi, iar o pereche de adidasi facuta pe comanda il costa cel putin 16.000 $ (55.000 de lei). Barbatul nu a mai putut sa iasa la plimbare de sase ani, din cauza greutatii uriase pe care trebuia s-o care dupa el. Acum, e fericit. A fost operat si poate sa-si scoata cainele in parc. Mai mult, el a primit si o pereche de adidasi de 20.000 (68.000 de lei) de dolari cadou de la o firma de echipament sportiv, relateaza Click.

Vede dupa 20 de ani cu ajutorul ochiului bionic. Chris James, un englez de 54 de ani, poate vedea din nou dupa 20 de ani, dupa ce medicii i-au implantat un "ochi bionic". Barbatul, care de 25 de ani sufera de retinita pigmentara, ce i-a provocat orbirea, a primit un implant in partea din spate a ochiului, constand dintr-un cip precum cel al camerelor video de la telefoanele mobile. Acesta transmite semnale electrice in portiunea creierului responsabila cu vederea, iar medicii spun ca desi acum, la cateva zile de la operatie, barbatul distinge doar umbre, el va vedea in scurt timp aproape perfect, informeaza Libertatea.

Imagini obscene care iti aduc zambetul pe buze. Fie ca acesti indivizi au pozat voit sau neintentionat, fotografiile de mai jos cu siguranta starnesc hohote de ras. Surprinse dintr-un anumit unghi, imaginile au devenit de-a dreptul obscene. Diverse edificii au "intrat" intentionat in partile intime, limba a gadilat locuri interzise, iar sexul oral a fost mimat in fata a mii de oameni. Continuarea in Click.