Jack Spintecatorul era femeie! O noua teorie despre cel mai temut ucigas din Marea Britanie. Scriitorul John Morris (62 de ani), fost angajat al Ministerului de Justitie britanic, sustine in cartea "Jack Spintecatorul: Mana unei femei" ca Lizzie Williams, sotia unuia dintre principalii suspecti, medicul Sir John Williams, este, in realitate, autoarea crimelor in serie de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Una dintre dovezile aduse de autor este ca niciuna dintre cele cinci victime prostituate nu a fost agresata sexual, relateaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Iei trei hotdogi, facem sex. Are 45 de ani, patru copii acasa si a renuntat la cariera de stripteuza. O cheama Catherine Scalia si a fost recent arestata dupa ce politia a prins-o satisfacand unul dintre clienti chiar in rulota unde vindea hotdogi. Pe firma chioscului scrie mare "Hot Dog Hooker (n.r. tarfa)" si nu e de mirare ca majoritatea clientilor sunt barbati. Succesul blondei planturoase, trecute de prima tinerete se datoreaza faptului ca "pentru unii clienti, servirea se face topless" si mancarea devine mult mai gustoasa in compania unei femei bune. Continuarea in Click.

Cea mai praf prezentatoare de stiri! Nu e capabila nici sa-si ia la revedere de la telespectatori: "Aici se incheie... finalul". Prezentatoarea unui jurnal de stiri local s-a incurcat tocmai la final si nu a fost in stare sa le spuna telespectatorilor la revedere. "Doamnelor si domnilor, aici se incheie... finalul. Jurnalul orei. Va multumesc pentru atentie si la rev...", s-a straduit femeia sa incheie jurnalul de stiri. Integral in Cancan.

Au dat 155.000 $ ca sa-si cloneze cainele. Edgar si Nina Otto, doi americani care il adorau pe catelul lor, un labrador superb pe nume Sir Lancelot, au suferit enorm cand patrupedul a murit din cauza cancerului. Stiind ca o sa ramana fara el, Edgar a vorbit cu medici specialisti, care i-au prelevat probe de ADN, cu cateva luni inainte ca Sir Lancelot sa se stinga. Suferind dupa frumosul labrador, Nina si Edgar, o familie instarita, nu au stat pe ganduri si au consultat specialisti in tehnologia clonarii, scrie Libertatea.

Cu masina asta zbori! De data asta, chiar scapam de ambuteiaje fiindca pretul pentru masina care zboara este cat de cat accesibil. Cu un pret estimat la cel putin 18.000 de euro (80.000 de lei) poti avea chiar in boxa din scara blocului in care locuiesti masina viitorului. Creata de Volkswagen, actualul prototip a rupt gura celor mai exigenti specialisti auto. Masina zburatoare a celor de la Volkswagen zboara pe principiul fortei magnetice sustinuta de un jet de aer vertical emis de o turbina montata in partea inferioara a vehicolului, informeaza Click.