Angela Merkel isi gusta ceara din urechi. Cancelarul german Angela Merkel a fost surprins de catre fotografii prezenti in sala Summit-ului G8 facand un gest mitocanesc si scarbos. Ea si-a curatat cu dezinvoltura urechea, dupa care a folosit substanta extrasa pentru a-i testa gustul, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O cantareata de cabaret care l-a refuzat la pat pe Tom Jones. E virgina la 70 de ani! Pam Shaw, o britanica in varsta de 70 de ani, este cantareata de cabaret, profesie care i-a ocupat tot timpul, astfel incat nu a mai avut posibilitatea sa-si gaseasca iubit. Este virgina si pentru ca nu a fost niciodata de acord cu sexul inainte de casatorie. Posibilitati de a-si incepe viata sexuala a avut, dar le-a dat cu piciorul. In tinerete, Pam a cantat in deschidere la show-urile sustinute de Tom Jones si Engelbert Humperdinck si a fost curtata de cei doi. "Tom Jones s-a dat la mine adesea. Ne schimbam in aceeasi cabina, despartiti doar de o perdea. Eram frumoasa si voluptuoasa, asa ca ii atrageam pe barbati ca un magnet. Imi placea de Tom, dar m-am abtinut fiindca voiam sa fac amor doar cu cel care avea sa-mi devina sot", a spus ea. Pam este de parere acum ca a venit vremea sa-si piarda virginitatea, barbatul ideal pentru asta trebuind sa fie inalt, brunet, frumos si milionar, anunta Cancan.

O creatura ciudata a fost filmata in ocean! Oamenii de stiinta nu stiu exact ce reprezinta! Un animal neidentificat a fost filmat in ocean, la o adancime foarte mare, gratie unei camere de luat vedere controlata de la suprafata de oamenii de stiinta. Creatura seamana cu o meduza uriasa, iar cei care au vazut-o sustin ca nu au intalnit niciodata asa ceva. Altii sunt de ca acesta este o placenta de balena, insa, in acest caz, forma hexagonala a creaturii nu se poate explica. Daca ar fi vorba despre o meduza, aceasta ar putea fi Stygiomedusa Gigantea. Acest tip de meduza - care poate creste pana la sase metri lungime - a fost zarita de 114 ori in ultimii 110 ani, iar din aceasta cauza nu se cunosc foarte multe detalii despre ea. Altii spun ca este Deepstaria Enigmatica, o alta specie rara de meduza, care, la fel ca multe "surate", este transparenta. Despre acesta se stie ca are "canalele spre stomac au margini neregulate, formand o retea reticulara", informeaz Click.

Misterul nasterii sistemului nostru solar, aproape lamurit. Oamenii de stiinta sunt din ce in ce mai aproape de intelegerea nasterii sistemului nostru solar, unul dintre misterele fundamentale ale lumii in care traim. Astazi, savantii au prezentat o serie de date recoltate de nava spatiala Dawn despre Vesta, unul dintre cei mai mari asteroizi existenti in sistemul nostru solar. Observatiile adunate le ofera astronomilor o privire mai clara asupra felului in care s-a format sistemul solar. Si asta pentru ca asteroidul Vesta este o ramasita a unei planete care a luat nastere la putin timp dupa nasterea sistemului nostru solar, adica acum aproximativ 4,5 miliarde de ani. Vesta exista inainte ca Pamantul, Marte sau alte planete sa se fi format. "Informatiile ne permit sa vedem mai departe in timp, aceasta a si fost misiunea lui Dawn. E o calatorie in timp, nu doar in spatiu", a declarat Harry McSween, astronom la Universitatea din Tennessee, scrie Libertatea.

Te intrebai cum se distreaza fetele in masina, la drum lung? Poti vedea aici: dans, sarutari patimase, chilotei la vedere si acadele cu prezervative! Daca baietii prefera sa bea bere si sa urle in masina, la drum lung, fetele sunt ceva mai active decat ei. Trupa Serebo a filmat un clip nou in care se plimba cu masina si se distreaza la maximum, cum fac fetele de obicei. Lipsite de inhibitii, ele si-au aratat partile intime, au dansat in masina si s-au sarutat provocator, anunta Cancan.

Cum se transforma o poza aparent inocenta intr-una pornografica. Trebuia sa fie o vizita banala la gradina zoologica din localitatea unde se aflau in concediu, dar acest lucru nu s-a intamplat din pacate. Doua girafe aflate in calduri le-au stricat fotografia care urmau sa o puna in rama. Bineinteles, cel mai probabil, elementul disturbator a fost observat doar atunci cand au ajuns acasa. Ilustratia a ajuns direct pe internet, iar acum cel mai probabil este subiect de gluma cu prietenii. Asfel de chestii se intampla de fapt tot timpul, pentru ca din fericire noi nu putem controla cursul firesc al naturii, informeaza Click.