Cele mai trasnite fotografii de la nunta. Cum ziua nuntii este cea mai importanta din viata celor doi insuratei, si fotografiile realizate cu aceasta ocazie trebuie sa fie ceva special. Unii au optat pentru o ceremonie in care sa se regaseasca pasiunile comune, cele care, de altfel, i-au si adus impreuna. Si, bineinteles, si pozele din albumul de la nunta reflecta aceasta alegere. Insa ideile trasnite ale mirilor ies uneori din limitele acceptabile, astfel ca, in loc de o amintire pe care sa o priveasca si peste ani cu acelasi drag, ei se trezesc cu imagini semanand mai mult a caricaturi, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un egiptean a inviat in timpul ceremoniei de inmormantare! Funeraliile s-au transformat intr-o super petrecere! Un tanar de 28 de ani din Egipt a fost declarat mort dupa ce a suferit un atac de cord la locul de munca. Doctorul, care trebuia sa elibereze certificatul de deces al tanarului, a descoperit ca trupul lui era cald chiar cu putin timp inainte ca acesta sa fie ingropat. Familia tanarului deja spalase cadavrul, asa cum cere traditia, si se pregatea sa-l inmormanteze vineri dupa-amiaza. Dupa ce a simtit ca este cald, doctorul i-a inspectat semnele vitale si a descoperit ca tanarul respira. Parintii acestuia au lesinat cand medicul l-a "readus" la viata. In loc sa anuleze ceremonia de inmormantare, familia a transformat-o intr-o super petrecere cu ocazia invierii tanarului, anunta Cancan.

O chinezoaica a nascut intr-o toaleta publica. Iata operatiunea de salvare a bebelusului. Un bebelus se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost scapat intr-o toaleta publica. O tanara care se afla in drum spre spitalul unde urma sa nasca nu a mai ajuns la destinatie, deoarece a nascut intr-un WC. Spatiul a fost suficient de mare, iar apa a facut ca bebelusul sa dispara intr-o clipa. Operatiunea de salvare a fost destul de anevoioasa, insa micutul a fost scos si transportat de urgenta la spital. Tragicul incident s-a petrecut, zilele trecute, in districtul Zhaoyang, Beijing China, informeaza Click.

"Respiratia Diavolului", drogul care iti sterge memoria! "Ajungi ca un zombie"! "Respiratia Diavolului" iti poate distruge viata. Te lasa fara amintiri si te prinde sub vraja ei, devenind un fel de zombie, un sclav al celor care pot face absolut orice din tine, fara sa te impotrivesti. Potrivit Daily Mail, "respiratia diavolului" este un drog extrem de puternic, scopolamina, extras dintr-un copac denumit Borrachero. Nu are miros astfel incat este greu detectabil si poate fi pus cu usurinta in bauturile, mancarea victimelor sau chiar suflat in fata lor, acestea ajungand sa il inhaleze. Nu mai dureaza apoi decat cateva minute pentru a deveni sclavul celui care ti-a dat drogul sau a oricarei alte persoane din jur. Poti fi pus sa faci orice, deoarece devii ascultator si nu mai esti constient de ce se intampla cu tine. "Ajungi ca un zombie", a declarat jurnalistul Ryan Duffy, de la revista VICE, care a cercetat efectele acestui drog puternic, scrie Libertatea.

Detalii din viata intima a parintelui teoriei relativitatii! Albert Einstein, sotul tiran. Albert Einstein a fost un fizician de geniu, castigator al Premiului Nobel in anul 1921, dar un adevarat tiran in casnicie. S-a comportat dur cu sotia sa, era lipsit de afectiune si isi priva partenera de o viata sexuala regulata. Aceste amanunte incendiare despre parintele teoriei relativitatii sunt scoase la iveala in cartea "Albert Einstein: His Life and Universe", scrisa de Walter Isaacson. A fost un geniu al fizicii, dar in viata particulara n-a excelat chiar deloc. Asa este descris celebrul Albert Einstein intr-o carte scrisa de Walter Isaacson. Autorul sustine ca mariajul parintelui teoriei relativitatii cu Mileva Maric a fost unul plin de reguli stricte, lipsa de afectiune si tradare din partea castigatorului premiului Nobel pentru Fizica in 1921, anunta Cancan.

Si cainii au talent! Ashleigh a castigat concursul din Marea Britanie cu un numar de dresura. In acelasi weekend in care a fost desemnat castigatorul de la "Romanii au talent", a avut loc si finala concursului similar din Regatul Unit. Pe primul loc s-a clasat o adolescenta si catelul ei, care au impresionat prin imbinarea dintre dresura si dans. Ashleigh Butler, in varsta de 17 ani, si Pudsey, un caine in varsta de sase ani, au strans mai multe voturi de la telespectatori decat ceilalti concurenti. Printre cei pe care i-au invins se afla duetul format din Jonathan Antoine si Charlotte Jaconelli, clasati pe locul doi, in timp ce corul Only Boys Allowed a completat podiumul. Ashleigh si patrupedul ei au evoluat penultimii, pe muzica din filmul "Mission: Impossible". La finalul evolutiei, cel mai entuziast dintre jurati a fost Simon Cowell: "Cred ca Pudsey te dreseaza pe tine. Este unul dintre numerele mele favorite, stii cat de mult iubesc cainii. Va ador pe amandoi, sunteti din ce in ce mai buni", a spus el despre cuplul ce urma sa castige premiul de 500.000 de lire sterline, informeaza Click.