Adrian Minune s-a sarutat cu un barbat: "Asa este el, mai petrecaret". Adrian Minune s-a sarutat cu un artist de muzica lautareasca la petrecerea aniversara a barbatului. Adi Caval si-a sarbatorit aniversarea, iar prietenul lui cel mai bun, Adi Minune, nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Pentru a-si arata fratia, cantaretul l-a sarutat pe gura pe sarbatorit. "Am fost alaturi de el in fiecare an cand a avut Caval, Adrian, cuscrul meu, fratele meu, vreo petrecere", anunta Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Dacii - Adevaruri tulburatoare 2012": un film documentar, vizionat de sute de mii de romani, rastoarna toata istoria noastra. Filmul are aproape o ora si sustine ca romanii si dacii au stramosi comuni si ca Dacia nu a fost romanizata in modul sustinut de teoriile oficiale. Studii genetice realizate in Germania, citate de autorii documentarului, indica faptul ca populatia romaneasca din prezent este inrudita foarte putin cu cea din Italia si foarte mult cu cea existenta in Dacia inainte de cucerirea romana. Integral in Adevarul.

"Bebelusul zburator" este acum de vanzare! Vezi aici cele mai reusite poze cu copilul care leviteaza si ce va face mama lui cu banii castigati. Fotografa newyorkeza Rachel Hulin a ajuns celebra in intreaga lume datorita ipostazelor neobisnuite in care isi pozeaza fiul, pe micul Henry. Poreclit "bebelusul zburator", acesta pare ca leviteaza in pozitii imposibile deasupra patului, a canapelelor din casa si chiar a unor munti, relateaza Libertatea.

Primesti amenda daca trimiti SMS-uri in timp ce mergi pe strada. Autoritatile dintr-un oras american au decis sa amendeze persoanele care trimit mesaje pe telefon, in timp ce merg pe strada. Politia din orasul Fort Lee, statul New Jersey, a luat aceasta decizie pentru a preveni unele accidente. Oficialii sustin ca in oras au avut loc mai multe accidente din cauza celor care trimiteau mesaje si nu mai erau atenti la drum. Integral in Click.

In Alaska, toate animalele se iubesc! Un vultur, o vulpe si o pisica se inteleg de minune pe o veranda. Animalutele simpatice reprezinta una dintre retetele succesului in materie de videoclipuri postate pe Internet, iar atunci cand mai multe fiinte exotice traiesc impreuna, afisarile curg cu nemiluita. Asa a fost si cazul clipului postat de o femeie din Alaska, care le-a prezentat tuturor felul in care pe veranda ei un vultur, o vulpe si o pisica se intelegeau de minune, fara nici cea mai mica intentie ofensiva, scrie Libertatea.

Omul de 56 cm a plecat in jurul lumii. Vacanta in jurul lumii dupa o viata de calvar. Ciobanul Chandra Bahadur Dangi (56 cm) a ajuns la Sydney, in Australia! Chandra Bahadur Dangi, din Nepal, are deja o multime de fani dupa ce a fost recunoscut oficial drept cel mai mic om de pe planeta. El are inaltimea de numai 56 de centimetri si a dus o existenta umila pana la 72 de ani, cand s-a descoperit ca este cel mai scund om din lume, informeaza Click.