Si-a blestemat sotia infidela. Amantul a ramas cu penisul captiv in vaginul ei. Un barbat din Kenia si-a blestemat sotia ca in cazul in care face sex cu altul, acela sa ramana blocat in vaginul ei. Femeia nu a tinut cont de blestemele sotului, iar dupa nunta aceasta si-a gasit fericirea in bratele altui barbat. Cei doi au fost prinsi in timp ce faceau sex, iar de spaima penisul amantului a ramas blocat in vaginul femeii. Sotul incornorat a sosit cu politia si cu un publicul numeros in cuibusorul de nebunii al celor doi. Ei au fost filmati in ipostaze extrem de penibile, iar din imagini se poate observa spaima si lacrimile sotiei infidele, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

"Sunt insarcinata cu Iisus, care a lasat-o gravida si pe Maria Magdalena!" Declaratiile socante ale unei profesoare! Unii copii se tem de orele de curs pentru ca nu au invatat lectia si sunt sanse sa fie ascultati. Altora, in schimb, le e frica de profesorii bizari sau chiar cu probleme psihice cum este in cazul acestei femei care sustine ca e gravida si va naste copilul lui Iisus. Profesoara din Houston, SUA, a facut un adevarat circ la ore, saptamana trecuta, iar un elev a filmat-o si a pus clipul pe internet. "Sunt insarcinata cu Iisus si o sa nasc copilul lui!", a tipat femeia care a povestit apoi lucruri nestiute despre Iisus. Femeia spunea ca Iisus si Maria Magdalena aveau o relatie si s-ar fi intalnit cand Mantuitorul avea 12 ani si se plimba cu barca. Maria Magdalena se afla pe era pe malul apei, plangea din cauza unei probleme de amor, iar Iisus a luat-o in barca si s-au sarutat. Mai mult, Fiul lui Dumnezeu ar fi lasat-o insarcinata pe aceasta inainte de a fi crucificat, anunta Libertatea.

Creatura care a socat o lume intreaga: "Am nascut un monstru". Potrivit ziarelor din strainatate, o femeie din S.U.A a dat nastere unei creaturi ciudate, iar sarcina a durat 12 luni. Cazul femeii este de necrezut, insa jurnalistii din presa internationala sustin ca acest caz este cat se poate de real. In luna sasea, femeii au inceput sa-i apara pete pe pantec, motiv pentru care s-a dus sa ceara sprijinul unor preoti. Ea a tinut un post de 21 de zile, insa in zadar. Ce a urmat a fost de-a dreptul cutremurator. Sarcina i-a fost supravegheata de catre medicii din spitalul "JFK SOS" din America, informeaza Click.

Vulturul cutitar. Fotograful olandez Han Bouwmeester a surprins o scena incredibila in timpul unei vacante pe care a facut-o in statiunea elvetiana Vasterbotten. Un vultur a furat cutitul cu care fotograful tocmai isi taiase o bucata de carne. "A fost de o agilitate incredibila. Totul s-a intamplat in cateva secunde. Ce m-a surprins cel mai mult a fost modul in care tinea cutitul, de maner, de parca stia ca e periculos sa-l ia de lama", a povestit olandezul, scrie Cancan.

3.500 de dolari pentru cei care vor manca DOAR fast-food timp de 3 luni. Iata cum poti aplica la "jobul de vis"! Universitatea din Washington isi va plati participantii la un studiu cu 3.500 de dolari pentru ca ei sa manance fast food timp de 3 luni. Cercetatorii din prestigiosa institutie de invatamant realizeaza un studiu despre obezitate si singura cerinta pe care o impun participantilor este sa creasca in greutate cu cel putin 5% pe parcursul celor 3 luni. Considerand ca ei vor putea sa manance orice tip de fast food de mai multe ori pe zi, probabil acest lucru nu va fi o problema. "Am ales fast food-ul pentru ca astfel vom putea sti exact ce mananca oamenii care participa", spune Sam Klein, un reprezentant al universitatii, anunta Libertatea.

O fotografie inocenta de pe Twitter i-a transformat viata in cosmar. Din cauza unei imagini, unul dintre cei mai buni fotografi ai lumii a avut parte de clipe de cosmar. Paul Rusconi a devenit cunoscut atat in Los Angeles, cat si in lumea intreaga dupa ce a vandut un portret al lui Barack Obama la pretul de 20.000 de dolari. Cu toate astea, din 2011 barbatul traieste o adevarata drama! Dupa ce a postat pe Twitter o fotografie in care apare cu fiicele lui gemene in cada. Barbatul a fost reclamat la politie de catre bona micutelor, iar ancheta a durat luni buni. Paul a fost arestat imediat, el a fost acuzat ca si-ar fi violat fiicele de numai 20 de luni. Dupa ce fetitele au fost supuse unui control medical s-a constatat ca bona a mintit, iar barbatul este complet nevinovat, informeaza Click.