Un artist gorjean a deschis o expozitie de penisuri din sticla. Artistul spune ca prin piesele create a vrut sa incerce un alt mod de prezentare. Piesele create scot in evidenta sexualitatea - artistul a reprezentat organele genitale, atat la femei, cat si la barbati, in ipostaze inedite, din sticla. Organizatorii au vrut sa atraga publicul spre galeriile de arta, motiv pentru care au adus la Targu Jiu atat piese create special pentru expozitia inedita, cat si tablouri cu picturi nud. Mihai Topescu a spus ca piesele sale ar putea fi cumparate, daca cineva se arata interesat, pretul pentru fiecare exponat urmand a fi negociat, anunta Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai spectaculoasa piscina din lume. Daca nu te temi de inaltime poti incerca o experienta unica intr-o piscina unica in lume, construita in hotelul Holiday Inn din Shanghai. Piscina, cu o lungime de 30 de metri, situata la etajul 24, iese partial in afara cladirii, iar inotatorii pot privi pamantul de la inaltime, fundul bazinului fiind construit din sticla transparenta. Continuarea in Click.

Un moldovean vrea sa faca 7.000 de kilometri prin Europa cu o Dacie din '69! O sa ramai uimit sa afli ce viteza prinde pe autostrada. Masina cu care Danut Cramarciuc vrea sa strabata Europa a fost cea de-a 90-a din istoria uzinei de la Mioveni si arata ca in prima zi. "Desi e veche de peste 40 de ani, credeti-ma, unde merge oricine cu orice masina, merg si eu cu Dacia. Are maxim in bord 145 de kilometri la ora, iar pe autostrada circul fara probleme cu 120", explica suceveanul, informeaza Cancan.

Doi pepeni, vanduti pentru aproape 10.000 de euro. Astfel, la prima licitatie de anul acesta a recoltei de pepeni s-au inregistrat sume astronomice, daca stai sa te gandesti ca este vorba despre un banal fruct. Pepenii-vedeta, pentru care s-a platit aproape 20.000 de euro, fac parte dintr-o serie de 110 recoltati si vanduti la licitatie saptamana aceasta. Acestia au fost cumparati de un angrosist de legume si fructe din nordul Japoniei, relateaza Libertatea.

Domnisoarele de onoare au confundat nunta cu centura. Orice domnisoara de onoare se straduieste sa arate cat mai bine la nunta si, daca e posibil, chiar sa o eclipseze pe mireasa. Insa prea mult efort strica, o demonstreaza domnisoarele din imaginile de mai jos, care par ca au aterizat la nunta direct de pe centura. Fotografiile au fost realizate la o nunta din Polonia, scrie Click.

E mai tare ca Snoop Doog! Ascult-o pe GRANNY G. O concurenta in varsta de 80 de ani le-a demonstrat tuturor ca varsta nu are legatura cu nimic si a prezentat un umar de hip-hop, care l-ar face invidios, cu siguranta, si pe Snoop Dogg. Batrana isi spune Granny G si a avut pregatit un text moralizator pentru tineri, prezentand si cateva miscari socante de dans, precum cea in care isi pune mainile pe fund. Integral in Libertatea.