Cea mai tare metoda de a da cu aspiratorul! Uite cum face curat o femeie de serviciu. O femeie de serviciu este experta in a da cu aspiratorul. Ea curata de zor podeaua institutiei in care este angajata, insa omite un "mic" detaliu. Furtunul aspiratorului nu este atasat la aparatul in sine. Ea isi vede linistita de treaba, pana cand isi da seama ca mizeria nu se aspira mai deloc, se intoarce, opreste aspiratorul si baga furtunul, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce-o fi fost in capul lor? Uite in cel hal au fost prinsi de politie! Oamenii din pozele de mai jos te pot face sa crezi ca lumea in care traim este plina de criminali si extraterestri. Daca este sa ne uitam atent la aceste portrete, putem crede ca indivizii si individele din imagini sunt departe de normalitate. Fie ca au vreo boala, sau au suferit vreun accident foarte grav fetele lor arata atat de rau incat trebuie sa depui reale eforturi sa te poti uita la ele mai mult de cateva secunde. Pot sa pun pariu ca nici tu nu poti face asta cu toate ca vei fi tentat, anunta Click.

Cum ar putea arata noua drahma greceasca. Ipoteza cu umor. Compania britanica De La Rue, care produce bancnote pentru 150 de tari, ar pregati reintroducerea drahmei ca moneda oficiala a Greciei. Aceasta eventualitate, deloc roz pentru zona euro, este tratata de cotidianul britanic The Guardian, preluat de EurActiv.ro, cu o usoara ironie. Instabilitatea economica din Grecia ar putea scoate tara din zona euro pana la sfarsitul anului, ceea ce inseamna ca tara va avea nevoie de o noua moneda, scrie The Guardian. Se pare ca sunt doua alternative intre care grecii pot sa aleaga: ori stampileaza un D pe toate hartiile euro aflate in circulatie in tara, ori sa le taie colturile, comenteaza intr-un stil usor ironic The Guardian citat de tvrinfo.ro.

Pasagerii unui tren din Cehia au tras o sperietura groaznica! Au gasit un sarpe in compartiment. Panica intr-un tren care facea legatura intre orasele Zilina si Praga, in Cehia. Calatorii unei curse expres au descoperit intr-un compartiment un sarpe lung de un metru. Vietatea nu apartinea niciunuia dintre calatori si a aparut parca de nicaieri si s-a instalat pe piciorul unei pasagere. Aceasta nu vazuse initial reptila de culoare galbena cu pete portocalii, insa, cand a realizat ce s-a urcat pe ea a inceput sa tipe. "Intr-o prima faza, ea nu a remarcat-o dar la scurt timp a inceput sa tipe", a povestit acestui site un calator in varsta de 36 de ani. Incidentul a avut loc cu putin timp inainte ca trenul sa opreasca la Kolin, la 50 de kilometri de Praga, informeaza Libertatea.

Cea mai mare piscina din lume a costat un miliard de dolari si te poti plimba cu barca pe ea! Vezi cum arata Laguna de Cristal din Chile - sigur iti va face pofta de balaceala! Cea mai mare piscina din lume se afla in San Alfonso del Mar, Chile, se numeste Laguna de Cristal si pentru umplerea ei este nevoie de 300.300 de litri de apa. Pentru constructia ei s-a cheltuit fabuloasa suma de un miliard de dolari. Piscina este situata pe coasta Pacificului in orasul Algarrobo, este umpluta cu apa filtrata din mare si detine recordul Guinness pentru cea mai adanca piscina din lume - are 35 de metri. Aceasta a fost inaugurata in decembrie 2006 dupa o constructie ce a durat 5 ani si intretinerea ei costa in jur de 2 milioane de dolari pe an, scrie Cancan.

Un nou sport extrem: cu usa pe scari. Se intampla intr-o scoala din Romania. Cativa elevi au gasit un nou mod de a se destinde in pauzele dintre cursuri. Ei au scos o usa din tatani, s-au urcat pe ea si si-au dat drumul pe scari, ca pe derdelus. Adolescentii au fost incurajati de pe margine de colegii lor. Mandri nevoie mare de isprava lor, ei au imortalizat momentul, anunta Click.

Marijuana plutitoare! Patru tone de droguri au fost gasite in valurile Oceanului Pacific. Patru tone de marijuana, cu o valoare de vanzare pe piata neagra de 3,6 milioane de dolari, au fost descoperite plutind in Oceanul Pacific. Autoritatile americane au descoperit in largul plajei californiene Dana Point, in Oceanul Pacific, patru tone de marijuana, cu o valoare de vanzare pe piata neagra de 3,6 milioane de dolari. Pachetele, 160 la numar, au fost reperate si recuperate cu ajutorul ambarcatiunilor Politiei de frontiera si ale Pazei de coasta, conform presei locale. Pachetele pluteau la apropximativ 25 de kilometri de tarm, in largul Californiei. Valoarea celor patru tone de droguri pe piata neagra se ridica la aproximativ 3,6 milioane de dolari, informeaza Libertatea.